Mooi product

Vlotte en correcte levering.

Het werkt prima.

Als leek dacht ik kan ik dit wel zelf doen . Het is mij gelukt maar niet in 15 min . De aflevering was prima voor elkaar keurig netjes verpakt. Wat ik zelf nog miste was een beschrijving die echt in het Nederlands stap voor stap uitlegt wat je moet doen. Wel een beschrijving in het Nederlands. Oor het installeren van het basis station. Maar verder zeer weinig en ook nog in het Engels. Verder ben ik tevreden en nu maar hopen dat de inbrekers mijn deur voorbij.

Website duidelijk, correcte prijs, mail achteraf ivm levering. 10 op 10 over de hele lijn.

Snelle, verzorgde levering

Prima.snelle levering . En werken super goed.mgv een tevreden klant.

Gewoon top

Alleen de bezorging van DHL heeft bij mij geen voorkeur. Ze bellen niet bij de aflevering. Je moet hun altijd in de gaten houden.

Top camera systeem

Ik heb er 4 in de tuin gangen om de egels die in de tuin komen te filmen en als bewakingscamera en enorm tevreden mee.

Prima-donna xe

Snel besteld, goede hulp van de klantenservice, snel geleverd en binnen drie uur opgehangen en geinstalleerd. Topproduct.

goed werkende babyfoon

werkt prima overal prima bereik

Goed product, tijdige levering

Elro Connects in gebruik voor rookalarm. De hoofdkwaliteit van het product is tijdige alarmering bij rookontwikkeling. Daar heb ik gelukkig tot dusverre geen ervaring mee. Verder een mooi product. Esthetisch ontwerp. Nette prijs-/kwaliteit-ratio. Installeren is doodsimpel, zowel de K1 connector als de melders. De gebruiksaanwijzing is wel erg beknopt. Samen met de FAQ op de site kom je echter wel een heel eind.

Werkt niet

E.e.a werkt niet, helaas ook nog geen bericht van u ontvangen. Ben ik niet gewend van u. De levering was zeer snel.

goed alarm en zeer makkelijk te installeren

ik had al een elro ha 68 jaren lang, deze was nu aan vervanging toe. dit nieuwe systeem is echt super makkelijk en handig met de app. installeren was zo gedaan en nieuwe deur / raam sensor aansluiten was makkelijk. via qr code lukte niet maar wel via inleer stappen. de app is ook goed en duidelijk.

Levering conform bestelling

Breed assortiment beveiligingsapparaten. Makkelijke installatie, Acceptabele prijzen

snelle levering van rookmelders.

Vlotte levering van verwachte produkten

Goede babyfoon met diverse functies

Goede babyfoon met diverse functies. Hele goede klantenservice. Scherm werkte niet naar behoren en we hebben direct een nieuwe gekregen. Babyfoon werkt prima in nieuwbouwhuis

Mooi en veelzijdig systeem

Het voldoet volledig aan de verwachtingen. Brandmelders en de schakelaars zijn makkelijk te installeren en te koppelen in de App-ELRO connects. De 6 brandmelders getest en inderdaad in het hele huis geven alle gekoppelde melders een alarm af en dat is perfect. Specifieke instellingen in de App moet je even leren, kijk hiervoor even een You Tube filmpje over ELRO connects, daarna lukt het zeker. Het is een veelzijdig systeem met veel mogelijkheden.

Graag iets meer communicatie over wanneer het geleverd wordt en bevestiging van de ontvangen order. Voor de rest netjes en correct.

Perfecte service

Er bleek een onderdeel niet leverbaar te zijn, waarop ik prompt een melding kreeg hierover. Dit product zou nageleverd worden. Het is echter nog dezelfde dag als de oorspronkelijke levering apart toegekomen! Bedankt voor de vlotte afhandeling!

Vreselijk om te oinstalleren

Apparatuur heeft geen duidelijke documentatie. Zodra je iets meer in wilt dan de default werkt het allemaalanders dan verwacht. Zelf een paswoord opnieuw instellen blijkt iets ingewikkelds. Onlinelukt dat maar dan kent je app het nieuwe paswoord niet. Stel je via de app een nieuw paswoord in dan krijg je een mail en het verzoek online in te loggen.Je merktdan dat je geblokkeerd bent. Als dehard ware ook zo goed werkt dan heb neteen hoop geld weggegooit.

Het werkt perfect

Heb al ervaring met Smartware opgedaan. Maar deze Camera Security Set werkt perfect. Het is prettig dat er een camera op groot beeld kan blijven staan als je dat wil inplaats van 4 beeldjes. Microfoon op de monitor zodat naar de betreffende camera kan worden gepraat. Door het Led licht op de camera krijg je beter zicht en de mensen die in het donker aankomen wordt geattendeerd dat er een camera ingeschakeld wordt.

Ma commande a été bien considérée par Elro

Je n'ai pas encore reçu la marchandise. Ceci n'est pas un réel problème pour moi. Je remarque dans le Track & trace de DHL que le 11-2-2021, le colis a été pris en charge à 12:40 déjà. Mais le 12-2-2021, à 15:46 DHL note que l'adresse de livraison est incorrecte et doit vérifier chez Elro.

Snelle levering, goede uitleg. Volgende week gaan we de babyfoon's installeren

Uitstekend, vriendelijk en oplossingsgericht bedrijf

Vriendelijk personeel, bereid om fouten toe te geven , maar vooral om met oplossingen te komen. Zal zeker in de toekomst weer zaken met hun doen!!!!!

Goed geholpen; prima advies gekregen.

Mijn vraag betrof installatie van K1 (WiFi). ELRO medewerker kon mijn probleem niet oplossen, maar dacht wel mee en gaf goed advies voor het vervolgtraject. Uiteindelijk probleem daarmee kunnen oplossen.

Als alleenstaande installatie voldoet dit alarmsysteem.

Er wordt nergens verwezen naar oudere of voorgaande Elro alarmsystemen, blijkbaar is geen van de oudere elementen compatibel met dit systeem, dit staat ook nergens vermeld.

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ