Een mooie en goede kwaliteit beeld. Ook in het donker zie je voldoende. Duidelijk geluid van beide kanten. Fijn dat je ook via de app kan meekijken. Hier zit wel wat vertraging in. Al met al een fijn product, we zijn er zeer positief over.
Ben zeer tevreden, gemakkelijke installatie en het werkt zoals verwacht. de klantenservice gebeld en goed geholpen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Mijn eerste ervaring is niet zo goed helaas. Mijn base wil niet pairen met mijn mobiel (Samsung S6), terwijl deze wel als apparaat zichtbaar is. Ik moet hier nog even met u bellen, maar had geen tijd.
Huidig Elro systeem na 10 jaar aan update/ vervanging toe. Even met ze gebeld om wat vragen te stellen. Super goed persoonlijk contact, kundig antwoord en advies waar je wat aan hebt. Binnen een uur na overmaken factuur, bestelling verzonden. Super blij! Nieuw systeem kan alleen maar nóg eenvoudiger en beter zijn dan de vorige. kan niet wachten!
Breed assortiment, goede prijzen en snelle levering. Moet alles nog monteren dus kan de werking nog niet beoordelen
Of geen verbinding of verbinding en werkt ontsluiten via mobiel niet
Ich bin mit dem Gerät sehr zufrieden und kann es nur weiterempfehlen.
snel geleverd
Ik ben zeer goed geholpen ik ben meer dan tevreden
Ik moest even rommelen met het snoertje van de oude bel maar ja daar stond maar 6 volt op, dus knippen dat snoer en er 12 volt opgezet. Nog wel even kijken hoe het draaitje aangesloten moet worden anders bromt de installatie. En nu werkt alles bovenverwachting Geluid heel duidelijk Alleen als je de oproep annuleer in plaats dat je antwoord, dan blijft de verbinding nog 5 seconden overgaan en dat zou je uit moeten kunnen zetten. Maar verder is dat geen probleem Handleiding mag wel wat uitgebreider (op internet misschien ?) Ik kan dit apparaat zeker aanbevelen.
Normaal is het goedkoper om de producten niet van de producent te bestellen, deze keer echt niet, en natuurlijk is het assortiment op de ERLO website compleet Handlijdingen en FAQs zijn ook duidelijk
7 rookmelders besteld waarvan er 1 defect binnenkwam. Snel geleverd overigens, na een mail aan ELRO had ik binnen twee dagen zonder gezeur, gezeik of bonnetje gewoon een nieuwe. Kijk, zo hoort het en zo zou het overal gewoon moeten zijn. Petje af voor ELRO !
vrijdag besteld. Dinsdag kwamen de stickers met de gewone post, en seperaat kwam het pakje via DHL. Onnodig veel rompslomp dus met de verzending. Maar het product is in orde
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review! Normaliter sturen wij een mailtje naar klanten om te vertellen dat het in twee pakketjes komt, de stickers komen namelijk vanuit een ander magazijn. Zoals ik het nu begrijp heeft u dit mailtje niet ontvangen, waarvoor onze excuses. Gelukkig is het product in orde! Veel gebruiksplezier. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
12 stuks, niet te verbinden. dan de ene wel, dan andere niet etc. etc. na deze beoordeling benaderd door elro. met een duidelijke handleiding hoe te verbinden. (stond niet zo duidelijk op de verpakking). contacten duidelijk en aanvullende vragen goed beantwoord. dus uiteindelijk tevreden.
Geachte heer Toine, Hartelijk dank voor uw review. Spijtig te horen dat u de producten niet gekoppeld krijgt. Wij hebben u inmiddels kunnen bereiken en uitgelegd hoe u de producten moet koppelen. Uw probleem lijkt te zijn ontstaan door een manier van koppelen die niet helemaal juist is. Dit hebben we nu aan u terug gekoppeld. We hopen dat dit voor u nu duidelijk is en horen graag terug of het nu wel gelukt is. Met vriendelijke groet, Niek Daamen
Original anmeldelse
12 stuks, niet te verbinden. dan de ene wel, dan andere niet etc. etc.
goed geinformeerd, en retour goed afgehandeld.
Werkt allemaal prima. Verbinden met modern wifi netwerk is niet eenvoudig maar uiteindelijk gelukt.
Beste Henri, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat de producten prima werken. U kunt ons contacteren voor tips of u kunt contact opnemen met uw internetprovider om verbeteringen in uw netwerk door te voeren. Veel plezier met uw product! Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Doordat ik nooit kon zien wie er voor mijn deur aanbelt, vind ik deze bel met camera een geweldige oplossing. Er is een goed draadloos bereik. Ik ben heel erg tevreden.
Na lang twijfelen tussen de babyfoon van een ander bekend merk en de ELRO babyfoon BC3000 uiteindelijk gekozen voor de ELRO babyfoon. Heel blij met deze keuze! Handig touchscreen, gemakkelijke installatie, voordeel van de app en mogelijkheid tot toevoegen camara, scherp beeld bij daglicht. Nachtbeeld is iets minder scherp, maar dit is met een nachtlampje goed op te lossen. Snelle en goede levering.
Snelle levering en correct product
ELRO Home + werkt zeer goed Zeer tevreden
Wij zijn erg blij met de babyfoon. Aanvankelijk twijfelden we omdat er niet veel reviews te vinden waren, maar van de reviews van de concurrent babyfoon met app werden we niet per se blij. Uiteindelijk toch deze een kans gegeven op aanraden van een vriendin die beide merken had geprobeerd en de Elro had gekozen. We hebben absoluut geen spijt van deze keuze. Het apparaat ziet er degelijk en mooi neutraal gekleurd uit. Op het scherm kan je alles goed zien, ook in het donker. De audio is goed, met minimale vertraging. De installatie van de app ging makkelijk zonder problemen. Alle functies, zoals temperatuur, vox, draaien, terugspreken, liedjes, etc doen het gewoon goed. De batterijduur van het scherm is beter dan de specificaties en het is makkelijk overal op te laden met usbC. Je kan ook altijd verder kijken via de app. De app functioneert ook naar behoren en is erg handig om erbij te hebben. Je kan ook push notificaties krijgen bij geluid, welke ik via mijn telefoon weer op mijn smartwatch krijg. Misschien nog wel het belangrijkste - het bereik is erg goed. Hier hebben we nog nooit een probleem mee gehad, ook niet in onze goed geïsoleerde nieuwbouwwoning. We zijn erg blij dat we deze babyfoon hebben gevonden en kunnen hem iedereen aanraden.
De babyfoon was goed en stevig verpakt. Bij het vastpakken van de monitor was mijn eerste indruk dat hij solide aan voelde. Handleiding is duidelijk en bij aanzetten van de camera deed alles het in 1 keer. Kwaliteit van het beeldscherm is wat matig, vooral als je de hedendaagse smartphone beeldschermen gewend bent. Maar het voldoet. Ik twijfel of de 720p resolutie gehaald wordt. Vooral het beeld via WIFI is erg korrelig. Hoe dan ook, de kleine is prima te zien. Connecten van de WIFI ging makkelijk met de duidelijke handleiding. Het bewegen van de camera gaat iets met een vertraging maar zodra je daar aan gewend bent werkt het goed. Stroom gaat via USB-C waardoor je ook de mogelijkheid hebt om een powerbank aan te sluiten indien een stopcontact niet in de buurt is. Voor mij het meest belangrijke punt was het bereik. Onze vorige babyfoon liet ons op dat punt behoorlijk in de steek. De ELRO heeft daarintegen ene uitstekend bereik. Hij doet daarom ook wat die moet doen. Hij laat je je kindje bekijken en waarschuwt tijdig als die kleine de benen neemt. Vergeleken met de concurrentie (Luvion) hebben ze duidelijk een betere prijs-kwaliteits verhouding. Enige is wel dat ze een beperkt aantal verkooppunten hebben. Ben blij dat een kennis ons deze heeft aangeraden want het is precies wat we zochten. Wij zijn tevreden en ik raad hem andere ook zeker aan. Mooi dingetje.
Alles goed gegaan!
Ik heb een aantal maanden geleden de Elro babyfoon aangeschaft. Ben er zeer tevreden mee en nu zus op Komst is hebben we er een tweede camera bij gekocht
Helemaal niet moeilijk geen probleem maken van terug sturen. Ik heb zelf probleem kunnen oplossen,maar bij 12 mtr detectie is veel te hoog gegrepen dat haalt de lamp helemaal niet.
46 Meirseweg
Zundert 4881MJ