Mijn Elro set bestaat uit 6 rookmelders en 5 deurmelders plus 1 bewegingsmelder. De prijs kwaliteit verhouding vind ik er goed. Je hebt zeer veel mogelijkheden om alles in te stellen naar je eigen inzicht. Tevens word alles goed uitgelegd in de filmpjes die je online kan bekijken tijdens je installatie. als laatste is alles erg vriendelijk geprijsd, ook voor de kleinere beurs. Een duidelijk 5 sterren product!
Dank voor de goede service nadat er eerst enige spraakverwarring en onduidelijkheden waren. Alles is naar tevredenheid keurig afgehandeld.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling! De factuur hebben we u toegezonden, excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Original anmeldelse
Ruim voldoende
Mijn vragen werden snel beantwoord en de levering was supersnel. Helaas heb ik niet ook nog de handleiding op de site goed gelezen, want de specs waren op een voor mij essentieel punt niet voldoende en dat was bij de beschrijving op de site niet goed genoeg te zien .... Ik had het product dus achteraf niet willen hebben.
...
Intercom/deurbel gekocht wat goed werkt en makkelijk te installeren is. Ook voor een leek een koud kunstje!
Product : Connects K1 + smoke alarm kit Mooi degelijk product , eenvoudig te installeren , veelzijdig qua verbindingsmogelijkheden. Mooi alternatie tov aanbod gemeentebesturen , stuk duurder maar wel meer mogelijkheden. Website : zeer goed toegankelijk en duidelijk , correcte afwerking van bestelling en levering.
Ben tevreden over het aankoopproces van slimme rookmelders. Helaas is de info om ze te installeren karig en lukt het me niet om de app aan de praat te krijgen: inloggen lukt niet.
Geachte heer Denny, Hartelijk dank voor uw reactie. We willen onze producten graag maximaal doorverbeteren. uw review geeft ons waardevolle informatie. In uw geval is het inloggen gelukkig inmiddels gelukt. We nemen uw advies graag ter harte om nog meer informatie te verschaffen over de installatie. Zoals aangegeven hebben we op www.elro.eu/smart-home al veel installatiefilmpjes en een uitgebreide FAQ geplaatst. Desalniettemin kan het natuurlijk altijd beter, we hopen dat we dit in de toekomst nog verder zullen kunnen uitbreiden en verbeteren. Voelt u zich ook altijd vrij om contact met ons op te nemen wanneer u vastloopt in de installatie. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek
mooie en stevige materialen (rookmelders). zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. snelle levering. makkelijk te gebruiken website.
Zoals gezegd, het koppelen gaat snel, maar de app moet dringend eens onder handen genomen worden. Je kan een rookmelder testen maar dat wordt als een echt alarm weergegeven, het blijft ook maar piepen en je kan het niet stopzetten. De melder krijgt de rode status 'trigger' en de enige manier om die terug op 'normaal' te krijgen is blijkbaar de melder volledig verwijderen en opnieuw koppelen. Geen info beschikbaar hoe het beter kan.
Geachte heer Steven, Hartelijk dank voor uw reactie en goed om te horen dat u het systeem snel heeft kunnen installeren. De problemen die u schetst zijn gelukkig eenvoudig op te lossen. U kunt op www.elro.eu onder de FAQ een aantal van de oplossingen vinden. Neemt u ook altijd gerust direct contact met ons op met uw vragen. Veel van de problemen kunnen we samen namelijk snel met u oplossen. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn zonder directe oplossing, dan gaan we die als vanzelfsprekend zo snel mogelijk met onze ontwikkelaars aanpakken. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek
duidelijke website waar men alles vlot kan terugvinden, vlotte levering en heel belangrijk, 2 x een vraag gesteld over een geleverd product en telkens de volgende dag al duidelijk antwoord ontvangen
Een goed product. Professioneel maar toch voor de particulier. Alleen jammer dat je iets koopt in de brandbeveiliging weken waarbij je een gratis blusdeken krijgt bij besteding vanaf een bepaald bedrag. En dan toch geen deken in de verzonden doos vindt.
Fijn dat er mee gedacht wordt om zo een oplossing te vinden voor een probleem.
De bestelde producten worden netjes afgeleverd zoals voorzien op de site. Degelijk verpakt en correct verzonden. De producten zelf zijn van goed kwaliteit. Ik bestelde reeds verschillende items en tot nu zijn ze allemaal van goede kwaliteit. Contacten met de klantendienst worden steeds goed opgevolgd en de bijstand is ook zeer goed.
Good
op tijd geleverd
Mijn ervaring met de HA 68 die ik in 2012 had geïnstalleerd is goed en hoop ik ook met de 4000 te hebben.
vlugge levering
Bij Elro een deurintercom + monitor besteld. Eerst per e-mail enkele vragen gesteld, welke keurig werden beantwoord. Het betreffende artikel bleek op enkele andere sites 60 euro voordeliger te worden aangeboden. Na overleg met Elro werd bij hun de prijs aangepast en heb ik besteld. Netjes afgeleverd en volgende week installeren. Kan dus nog niets zeggen over de werking.
Tot zo ver ben ik positief werkt naar wens, dus wat kan ik me meer wensen
Ik heb de video deurbel aangeschaft na positieve reviews te hebben gelezen. Na bestelling de volgende dag in huis. Het apparaat is 1 dag in gebruik en voldoet precies zoals staat beschreven. Het beeld en geluid is werkelijk heel erg goed (ook 's avonds), mijn man is nogal handig en heeft hem erg snel geplaatst. De app werkt ook uitstekend. Ik was mij er alleen niet van bewust dat het geluid op mobiel wel aan moet staan om te kunnen communiceren, dat is dus wel iets om rekening mee te houden dat staat nergens beschreven. Al met al vind ik het tot nu toe een zeer goede aankoop.
een set gekoppelde rookmelders gekocht: na installatie bleek de koppeling niet te werken, dus een vraag gemaild en op vrijdag middag binnen een uur antwoord. Enig minpuntje: de documentatie, met name de gebruiksbeschrijving had iets uitgebreider gekund, maar na verloop van tijd wijst alles zich vanzelf.
Helaas is even een deukje in het vertrouwen van Elro geslopen. Al meer dan 30 jaar positieve ervaring met Elro oude alarmmelder. Ik heb d.d. 22.09.2019 een mail gestuurd met een klacht, lees probleem over mijn AP550011 die ik een week geleden heb gekocht. Ik krijg maar niet de functie alarm memorystick uitgezet. Om de 10 seconden een geluid signaal dat ik alleen uitgezet krijg als we in bed blijven en ons maar niet bewegen of deuren en ramen openen. Het lijkt erop dat er steeds weer een stil alarm in gang gezet wordt als je door de detectie zone loopt of de verbreekcontacten activeert. De gebruiksaanwijzing geeft mij geen oplossing. En terug zetten in de fabrieksinstellingen hier wil ik nog even mee wachten tot Elro mij belt. Ben benieuwd of ik iets hoor mvg
Goede aflevering de verpakking was prima in orde
Uitstekend product goed te installeren.!
werkt zoals het moet werken
46 Meirseweg
Zundert 4881MJ