Snelle levering en een leuke boodschap erbij.

De beloofde kwaliteit snel geleverd!

Ik bestelde panty's en warme werkkousen. 2 dagen later werden ze geleverd met een vriendelijk briefje en een snoepje erbij. De kwaliteit is zoals omschreven op de website, zeer tevreden van!

Uitstekende service

Een groot aanbod voor man, vrouw en kind. De website is duidelijk. Het moeilijkste was een keuze te maken ;-). De dag zelf kreeg ik al een mail dat mijn pakketje verzonden was. Mooi en netjes verpakt met een cadeautje voor mijn dochtertje. 10/10 !!

Top producten met een top service , persoonlijke bedanking en kleine attentie bij bestelling

Snelle verzending,klantvriendelijk antwoorden zelfs op zondag op mail,goed materiaal niet te duur en zelfs een kleine attentie(snoepje) + persoonlijk bedankbriefje.

Top service! Had per ongeluk de foute maat besteld, via mail dit laten weten. Meteen een lieve mail terug dat ze het gingen aanpassen. Bij levering alles top in orde, lief briefje erbij. Top, persoonlijke service! In tijden van E- commerce ooit ver te zoeken!

Top! Hele mooie kwaliteit, snelle verzending en een lief briefje

Aanrader!

Persoonlijk kaartje erbij, mooi verpakt, je voelt je een gewaardeerde klant. Janira is een perfect product, blijft heel lang mooi en in model, badstof kruisje is ook fijn.

Allemaal perfect in orde!

Alles verliep heel vlot vanaf de bestelling tot de levering. Zal hier zeker nog eens bestellen!

Blij met het hele pakketje

Mijn dochter is blij met haar naadloze sokken. Dit hadden we nodig. Ook heel fijn dat er een mooi kaartje bijzat en een zakje snoepjes, dankjewel!

Mooie, comfortabele producten!

Snelle levering, altijd een kaartje erbij met persoonlijke aanspreking! Tof als je het pakje opent, het geeft een goed gevoel!

top

snel geleverd en goede kwaliteit

Uitstekende deal.

Cathérine verwent haar klanten als de beste.

Vlotte service

Vlotte service voor een correcte prijs. Met nog een leuke attentie en lief kaartje erbij!

perfecte aankoop

heel goede ervaring met deze firma, snelle en perfecte afhandeling van mijn aankoop. vriendelijke verkoper

Betrouwbaar en correct

Zoals iedere keer opnieuw perfect in orde bestelling en steeds ter beschikking voor vragen en of bezorgdheden!

Top !

Beter kan niet ! Top service en top kwaliteit !

Snelle levering en fantastische producten

Ik heb een paar onderbroeken flexi gekocht voor het einde van mijn zwangerschap en ze zijn zo confortabel, alsof ik niks draag. Echt super. Zal er nog een paar bestellen denk ik. De levering was ook super snel.

Super snelle levering en speciaal voor de kerst leuk verpakt met iets lekkers.

Zeer correct en aanspreekbaar

Snel verzonden, goede kwaliteit, leuk ingepakt

Zeker aan te raden!

TOP: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en topservice!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Kousenonline! De producten hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding: de kousen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn perfect beschreven zoals de foto’s eruit zien. De service is uitstekend - mijn bestellingen werden zeer snel geleverd en alles wordt met de grootste zorg heel mooi ingepakt. Bovendien is de klantenservice ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Kousenonline van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar goede kousen en een betrouwbare winkelervaring. Zeker weten dat ik in de toekomst nog veel vaker zal bestellen! Jullie zijn toppers!

Goed gekeurd

Alles oke, snelle levering.

Zeer goed verlopen en vlug ontvangen

Steeds snelle en correcte leveringen !

Steeds snelle en correcte leveringen ! Heel klantvriendelijk, altijd een kaartje bij de bestelling met een lief woordje !

Leuvensebaan 16

2581 Putte