Oplichters

Ik bestel kousen voor diabetici zonder rand , dit zij kousen die de bloeddruk niet afsnijden - 45 euro gevolg dit zijn geen kousen zonder rand , geen bloeddoorstroming , dokter zegt onmiddellijk uitdoen slechter dab gewone kousen en stuur foto (van mijn benen waarbij de gesneden randen duidelijk zichtbaar zijn) . op naar Kousen online.be en het volledige pakket terug . Aangezien het de fout is van de verkoper schrijf ik erbij dat ze me de volledige som terug storten .Ik krijg slecht 40 euro teruggestort , Ik neem contact , Deze verkoper zoekt smoesjes en wil daar niets van horen en legt de telefoon gewoon neer? gewoon oplichters om 5 euro op te strijken- Dit is pure oplichting en bedrog ?! Ik heb diabetic kousen gaan zoeken heb ze gewoon in zeeman gevonden voor 2,5 euro het paar. wat een schril contrast is tegen de sokken online die de bedrog kousen durven aanbieden tegen 8 tot zelfs 12 euro , vertrouw nooit meer deze bedriegers , leugenaars en oplichters

Sterke levering telkens

Topkwaliteit en prijs vriendelijk.

Een heel goede ervaring met deze kousen . Heel goede kwaliteit en prijs vriendelijk. Ook een heel vriendelijke en correcte levering. Dank je wel.

fijne producten

zowel de kousen als het ondergoed (van Janiera) zijn van een fijne kwaliteit en blijven ook na veel wasbeurten mooi in vorm

Mooie kleuren

Mooie kousen en kleuren. Iets aan de dunne kant.

Goede services, snelle levering

Goede service en snelle levering.

Een geweldige onlineshop

Website zeer overzichtelijk en up to date, ruim assortiment aan scherpe prijzen, vlotte afhandeling en service en snelle en correcte verzending. Een aanrader!

Goede kousen

Goede prijs kwaliteit van kousen.

SUPER!!!!

VRIENDELIJK EN SNEL CONTACT / ANTWOORD VIA MAIL. SNELLE EN CORRECTE LEVERING NA BESTELLING.

Goede kwaliteit en perfecte afhandeling en bezorging

Goede service afhandeling en bezorging

Altijd vlotte service en afhandeling!

Top-service!

Alles verlopen zoals verwacht.

snelle service

veel keuze en snel geleverd

Super vriendelijk en veel keuze in alle prijzen

Super vriendelijk en behulpzaam, veel keuze in alle prijsklassen

Prima kwaliteit en top service

Ik heb reeds meerdere aankopen gedaan bij kousenonline.be en alles was steeds in orde. Snelle levering en prima kwaliteit!

Supervlot verlopen

Alles verliep snel en vlot. Ben al een tijdje op zoek naar mijn favoriete merk G20 en bij jullie gevonden. Heel tevreden!

Correcte levering

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt om te versturen.

Perfect.

Makkelijk te bestellen prima kwaliteit perfect service, Top.

Goede producten en service

Hebben goede producten en leveren goede service

Heel tevreden

Heel comfortabele sokken die geen knellende elastiek hebben.

Super kousen.

Het zijn super kousen, die ik nergens anders kan vinden.

Snelle verzending en heerlijk zachte bedkousen

Goeie service, prima kwaliteit

Schnelle Lieferung

Grosse Auswahl

Als is naar wens verlopen

Leuvensebaan 16

2581 Putte