Pluspunten
Bedrijf houdt zich goed aan de gemaakte afspraken. Prijs is zeker concurrerend. Als het ophalen van de container net zo vlotjes gaat als het brengen, dan ben ik een tevreden klant.
VerbeterpuntenNvt
Het was op de website niet duidelijk dat u gesloten was wegens vakantie. De container kon wel besteld en betaald worden. Wel netjes dat er gebeld werd dat er pas een week later geleverd kon worden.
Pluspunten
werken correct en komen afspraken na !
Sms sruren als container geplaatst is?
Pluspunten
Euromilieu doet wat ze zeggen, en zijn zeer stipt in leveren en ophalen
Pluspunten
Goedkoopste bedrijf voor containers in de buurt. De punten die verbeterd kunnen worden zijn niet rampzalig, prima bedrijf en zou de volgende keer weer bestellen.
VerbeterpuntenDe online kalender om de container te bestellen aanpassen op de mogelijkheden. Hoewel ik al dacht dat als ik op zaterdag bestel, de container dan eigenlijk niet op maandag bezorgd kon worden gaf de website aan dat 't mogelijk was. Einde vd dag was er geen container. Als ik dit de volgende dag zeg tegen de chauffeur antwoord deze nonchalant dat 't druk is, voor een klant is 't bij zoiets wel prettig om te weten als 't niet kan gezien de verbouwplannen die wij hadden kwam zodoende praktisch iets niet handig uit. Tevens wilde de chauffeur dat ik zou betalen, ik had via ideal al. Afgerekend, weken later krijg ik weer via mail een factuur dus wederom geangwoord: ik heb al betaald. Hoewel ik telefonisch heb gezegd dat ik niet aanwezig kan zijn als de container opgehaald wordt, wordt ik toch gebeld op 't moment dat de chauffeur bij ons huis is. Zodoende lijken er wel wat dingen mis te gaan intern.
Pluspunten
Zeer tevreden snelle service zeer vriendelijk
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam.
VerbeterpuntenZorgen dat de afspraken worden nagekomen. Met het leveren en het ophalen van de container is dit niet in een keer goed gegaan. Wel heel vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Ik was behoorlijk laat maar coo geraffineerd was zo geleverd!!!
Pluspunten
Komen afspraken na, goedkoopste in de regio dus wat wil je nog meer! Top bedrijf!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ze komen altijd netjes hun afspraken na, goed telefonisch bereikbaar en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Tevreden over de Service. Snel geleverd en opgehaald. Fijn dat de container langer mocht blijven staan dan 2 weken zonder meerprijs.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Altijd netjes op tijd geleverd.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Afspraken worden goed na gekomen
Pluspunten
lage prijs, snelle levering
Verbeterpuntentelefonische afspraak om container enkele dagen later op te halen is niet opgevolgd, gelukkig was ik thuis om de chauffeur tegen te houden de container mee te nemen
Pluspunten
Kunnen snel reageren, komen afspraken stipt na!
VerbeterpuntenGeen, werkt perfect!
Pluspunten
Keurige meneer die de bak kwam brengen volgens afspraak en ook snel weer opgehaald. Prijs was na uitgebreid online onderzoek een stuk lager (scheelde wel 40 euro!)
VerbeterpuntenIk had specifieke details gemaild voor de tijd en de plaats, daar is ook keurig aan gehouden maar ik had geen terugkoppeling gehad per mail dus ik wist niet dat het ook allemaal ging lukken.
Pluspunten
Flexibel en begrijpt de klant