Online bestellen verliep moeiteloos,met de mogelijkheid tot zelf ophalen in de winkel. Ophalen kon al de volgende dag.Alles verliep zeer vlot en de sandalen zijn prachtig

Goede website, Mooie collectie, Fijne en snelle levering

Super snelle en correcte levering

Geweldige winkel

Goed en vriendelijk

Manwood maakt een betrokken indruk, medewerkers die weten waar het over gaat, geen anonieme helpdesk. De sfeer is fijn. Ik koop al heel lang in de fysieke winkel ook. Verzending had sneller dagje sneller gekund, maar ik heb liever dit dan een groot bedrijf met een ingehuurd call center.

Eerste klas !

Mijn spullen op de juiste tijdstip aangekomen op op mijn adres

Alles snel en in goede staat geleverd!

Mooie winkel met mooie schoenen en kleding

Ze zijn er erg klantgericht, wat je helaas tegenwoordig niet zo vaak meer meemaakt. Ze hebben eigentijdse kleding en schoenen. Leuke winkel en kom er zeker vaker.

Sinds ongeveer 2005 klant van Manwood. Goede ervaringen gehad met de service. Ook bij deze aankoop. Bellen se klant na bij melding van problemen met levering. DHL blijkt voor mij wederom een slechte service (pakket zoek raken, weken vertraging) te verlenen en zeer onbetrouwbaar. Uiteindelijk wel de schoenen ontvangen ondanks dat deze als verloren waren opgegeven door DHL!

super

ik had een verkeerd huisnr ingevuld, waardoor mijn bestelling niet op tijd bij mij thuis aankwam.... Na een telefoontje met een hele aardige mevrouw.....die mij vetelde dat het pakket weer naar manwood werd gestuurd, heeft ze zodra het pakket weer bij hun binnen was, mijn schoenen gelijk weer naar het "juiste"adres gestuurd! Hiervoor mijn dank! En de Hogans lopen heerlijk:)

Superservice!

Ik mailde met een vraag of een artikel nog op voorraad was. Er werd meteen gereageerd. Ik heb mijn artikel inmiddels ontvangen! Top!!

Fijne winkel

Ik heb nog geen schoenen mogen ontvangen

Ik heb nog geen schoenen mogen ontvangen

Het product ontvangen

Manwood heeft adequaat gereageerd en de volgende dag heb ik het product alsnog ontvangen.

Goede en snelle service

Mooie schoenen Snelle levering Snelle retour afwikkeling In totaal een 5 waard!

Super, duidelijke site snelle en correcte levering

Super, duidelijke site snelle en correcte levering

Product uitverkocht

Helaas zijn de schoenen die ik had besteld uitverkocht, dus mijn bestelling is geannuleerd. Ik ben in afwachting van het retour krijgen van het aankoopbedrag. ( hier zijn inmiddels al 2 werkdagen overheen)

Leuke site, makkelijk zoeken

snelle levering en mooie schoenen en verder wordt alles netjes afgehandeld als er problemen zijn.

Alles zoals verwacht

Top sandalen en snel geleverd

Alleen jammer van de retour kosten voor eigen rekening.

Na plaatsen bestelling schoenen binnen afgesproken tijd bezorgd.

vlot geregeld

snel geregeld en snel ontvangen

snel, netjes, tevreden

snel, netjes, tevreden