Super bedrijf en producten

Momenteel heb ik 10 paar schonen van Greve en wil niet meer anders.

heel erg goed.

Ik neem mij telkens voor om naar Waalwijk te rijden. Maar via internet gaan aankopen ook voortreffelijk. Voordeel is dat gehele assortiment verkrijgbaar is i.t.t. de schoenzaken hier in de buurt. Kwaliteit schoen en pasvorm is onomstreden.

Uitstekende schoen, uitstekende service

Mooie en duidelijke website die kiezen en bestellen makkelijk maakt. De bestelde schoenen kwamen rap binnen. uiteraard weer de beste kwaliteit, en voor mij belangrijk, pasvorm!

Ga zo door

Greve schoenen je voelt niet dat je ze aan hebt!

Prima pasvorm, moderne vormgeving, lange levensduur, absoluut de prijs waard!

Goede schoen en superservice

Ik draag sinds enkele jaren Greve en ze bevallen super. Na meerdere paren, o.a. Greve Fury in maat 6,5 te hebben aangeschaft, had ik dit keer de Greve Podium in maat 6,5 genomen. Het bleek dat dit model iets groter uitviel dan alle eerder aangeschafte schoenen. Omdat ik nogal haast had met het omruilen voor de goede maat had ik contact opgenomen met de distributeur Fros International, ( Jeroen ) met de vraag of ik ze bij hun mocht komen omruilen. Volgens hun systeem lag de juiste maat op voorraad, maar voor alle zekerheid was hij in het magazijn gaan kijken of deze daadwerkelijk op voorraad lagen. ( laatste paar) Ik ben volgens afspraak keurig teruggebeld dat ze er nog lagen en heb de schoenen s’middags om mogen ruilen. Hierbij ook mijn complimenten aan de keurige dame van de receptie voor het nette ontvangst!

Beste schoenen

Kwalitatief geweldig product. Goede service van logistiek centrum.

Ik draag sinds mijn 12-de al Greve schoenen.Ben zeer tevreden

Handig en praktisch met een goede zoekfunctie

Handig om net dat ene model of kleur rechtstelsels bij Greve te bestellen.

Uitstekend !

De schoenen zijn wat traditioneel maar wel van zeer goede kwaliteit. De prijzen zijn navenant en dus vrij duur. Positief punt is dat de schoenen heerlijk aan je voeten zitten. Uitstekende pasvorm en de kwaliteit straalt er vanaf. Levering is supersnel en uitstekend verpakt.

Behalve dat de Greve schoenen van ongekende kwaliteit en pasvorm blijven, is kopen via de Greveshop zeer makkelijk gebleken.

Hoge kwaliteit en uitstraling.....

Al vele jaren draag ik Greve schoenen, zowel casual als ,nette, uitvoeringen. Een ,Greve schoen, is van hoge kwaliteit en heeft een eigen specifieke uitstraling. Een prachtig ,handwerk, schoen-product. Chapeau!

Ik heb de schoenen nog niet ontvangen. Ongelooflijk dit soort mails wordt steeds erger

Deze email is compleet gestoord, heb het produkt niet ontvangen.

Greve heeft een onvergelijkbare kwaliteit

Schoenen kun je gemakkelijk een tiental jaren dragen of zelfs nog langer en dan zijn ze nog mooi.

Slechte kwaliteit Sneekers

Als je zoals ik de Oer producten van Greve kent dan zijn de weggooi Sneekers echt een afknapper

Vlotte afwerking van de bestelling

Geen problemen met bestelling en ontvangst. Wel een opmerking over het product (Greve Mocassins). Ik draag die al meer dan dertig jaar (maat 11.5 K) maar heb de indruk dat de nieuwste versies nauwer op de wreef zijn. Voor de zekerheid had ik maat 12K besteld, maar heb ze toch een week lang in een oprekker moeten plaatsen voordat ze comfortable zaten.

Fijne schoenen maar niet meer de kwaliteit die Greve in het verleden had

Jammer dat de schoenen niet in een K leest te leveren waren. Op de site wordt niet vermeld dat ze in Portugal gemaakt zijn. Fijne schoenen.

Het product, de sneaker, is niet wat ik er van verwachtte. Uiteindelijk heeft Greve de schoenen terug genomen. Een goede oplossing van een ongelukkige aankoop.

Topschoenen

Mijn schoenen passen qua kleur precies bij mijn pak( olive green)

Prima service, snel geleverd en mooi verpakt.

Wij hebben voor het eerst schoenen bij Greeve gekocht. Dankzij de goede instructies over de maat passen ze ook perfect. Hele fijne schoenen waar mijn man nog lang plezier van zal hebben. Jullie hebben er een nieuwe klant bij

Mooie schoen, heeft even geduurd voor ik er echt van kon genieten.

De Schoen, ziet er mooi uit maar door stijfheid van de zool, loopt hij niet meteen heel soepel, het inlopen heeft even tijd nodig gehad en wat zere voeten met blaren. Na wat doorzettings vermogen een fijne degelijke schoen.

Overzichtelijke webshop

De website ziet er prima uit en je kan goed scrollen tussen de verschillende modellen. De bestelling is makkelijk te plaatsen. Misschien zou betaling via Klarna nog een mooie aanvulling zijn.

Mooie collectie, snelle nette levering

Verschillende sneakers aangeschaft na goede ervaring van eerste aankoop. De pasvorm is super waardoor je gemakkelijk een hele dag kan lopen winkelen of naar een park

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel en keurig verpakt geleverd.

Einsteinweg 25

3404LH Ijsselstein