Zoveelste goede ervaring met Greve

Schoenen besteld voor de 5de of 6de keer en wederom snel en accuraat. De schoenen zijn geweldig maar dat moge bekend zijn. Voor mij is en blijft Greve DE schoen in het luxere segment, mooi gemaakt, perfecte uitstraling en geweldig comfort.

Uitstekende uitvoering van wat ik wil

Op zoek naar Mohawks, die nergens meer te vinden zijn, zette Greveshop me op het spoor van Kansas. Dat bleek dé oplossing.

Fijne webshop met overzichtelijke indeling en ruime keuze

Geweldige aanbiedingen en slijtvaste producten!

Snel de juiste producten met de juiste service

Ik heb snel de juiste producten uit de Greve collectie ontvangen met een uitstekende service. Het grote voordeel in mijn ogen is dat online de gehele collectie te bestellen is terwijl in de winkels vaak maar een gedeelte aanwezig is.

Mooie schoenen, site wat onhandig

Het zou handig zijn als je eerst maat op kunt geven en dan het assortiment ziet. Ten tweede maken jullie toch ook schoenen op maat? Dus naast niet beschikbaar zou ik ook de op this bestellen verwachten. Tot slot zou ik ook kleur opties per model verwachten. Ik zoek hogere schoen ook in andere kleur, maar heb deze niet kunnen vinden

De website is duidelijk opgezet en eenvoudig te bestellen. De levering was ook snel.

Geweldige schoenen

Goede pasvorm. Als ik ze op maat laat maken zijn ze nog beter.

Snelle en correcte aflevering

Kwaliteit en zorg zoals ik verwacht van Grève. Al meer dan 40 jaar.

toppers.... keep it up

perfecte kwaliteit snelle levertijd

Top schoenen snel geleverd.

Snelle levering, klein mankement

Ik ben zeer tevreden over de schoenen van Greve. Toen mijn vaste schoenendetaillist ze niet (meer) had ben ik bij Greveshop uitgekomen. Levering is snel. Wel was er een leren gespje kapot. Ik heb dat met secondenlijm gerepareerd, hopen dat het houdt...

Prachtig

Zeer goede kwaliteit, heerlijke pasvorm, mooie bijpassende riem en snelle goede levering

Uitstekende behandeling van mijn bestelling

Geweldige schoenen, geweldige service

Duidelijke, overzichtelijke website, snelle levering en prima schoenen.

Rustig mijn keuze gemaakt op de functionele website. Betaling eenvoudig en levering snel. Prima ervaring dus.

Uitstekende service

Super service

Pluspunten

Duidelijk en voor het grootste deel begrijpelijke. Een aanbeveling is m.i. overbodig. I.

De maatvoering van de voetomvang werd mij pas duidelijk na telefonisch contact met de fabriek. Daar werd ik overigens uitstekend geholpen. Die duidelijkheid had ook wel in DE instructies gemogen

Pluspunten

Snelle service, prima product

Pluspunten

Goede schoenen, goede website en bestellen en levering zoals toegezegd.

Zorgen voor een post-leveringsmail met info over de aflevering, i.v.m. zorgen dat er iemand thuis is.

Pluspunten

Snelle en accurate, en klantvriendelijke benadering/afhandeling.

Ik zou t niet weten

Pluspunten

Prachtige producten.

snellere levertijd. (Meer dan een week wachten op schoenen, terwijl ze op voorraad zijn volgens de website, is best wel lang.)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Loop al jaren op Greve schoenen Bevallen prima

Heb een groene riem besteld en bij aankomst bleek deze echter niet groen maar bruin / retour gezonden en tot mijn verbazing ontvang ik dezelfde riem retour terwijl op de website de riem echt groen is

Pluspunten

Perfecte schoenen en snelle service

Einsteinweg 25

3404LH Ijsselstein