Simpel

Het is erg simpel om een bioscoopbon te bestellen. De opties zijn helder, waardoor het bestellen vlot verloopt. Je kan de bon makkelijk aanpassen naar jouw keuze. Leuk dat je een gepersonaliseerde bon kan maken! Wel jammer dat je met de bon geen eten of drinken kan kopen.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering met gratis gepersonaliseerde tekst

Snelle en correcte levering

Doet wat je verwacht, dus ik ben tevreden. Dat er wat tekst in de bon geschreven kan worden is ook erg leuk.

Correct en snel geleverd!

Dik tevreden..

Jammer, maar helaas...!

Ik had de bon als verjaardagscadeau van € 25,00 voor mijn schoonzoon gekocht en deze ook zelf succesvol geactiveerd. Vervolgens per PostNL opgestuurd, waar hij echter nooit is aangekomen.

Helaas te laat geleverd....

Omdat ik na een week nog geen bon had ontvangen heb ik gebeld en mocht ik er een kopen. Mijn geld kon ik terugkrijgen. Dus wel goede service!

Leuke bon

Gemakkelijk er zelf een persoonlijke bon van te maken als gift.

Aan een bon kan niet heel veel mis gaan, maar wat vooral fijn is, is de snelle levering, zelfs in de drukke Sinterklaasperiode.

Besteld en 2 dagen later in huis

Betrouwbaar en snel

Correct en snel geleverd

Makkelijk te bestellen

Goede service en snel in huis

Snel en efficiënte levering

Makkelijke bestelprocedure en een snelle en efficiënte levering.

Leuk cadeau,gemakkelijk besteld

Alleen de beschrijving volgende dag in huis klopt niet. Misschien aanpassen op de site.

Mooi ingepakt in het blik

De Bonnen zijn mooi ingepakt in en blik met een kaartje erbij waar een boodschap opstaat. Het ziet er erg leuk uit en kan zo direct cadeau gedaan worden!

Erg goed

Mooie lay-out en snelle levering

Snel verstuurd met de juiste tekst

Prima geregeld en fijn dat je het gewoon op kan laten sturen

Precies zo wat erop gegeven is.

Netjes verzorgd en een heel aantrekkelijk cadeau . Voor herhaling vatbaar.

top

erg snel geleverd, volgende dag in huis.

Gewoon doen wat je afspreekt

Goed geregeld!

Snel en makkelijk te regelen!

goed en makkelijk te bestellen

De bonnen werden snel geleverd en heel fijn dat je ze na activatiecode zo lang nog kunt gebruiken.

snel

De bestelde bonnen waren er snel en het laden van de kaarten was een fluitje van een cent.

Betaling mislukt mét bioscoop kaarten maar niks

Betaling mislukt mét bioscoop kaarten maar niks terug gestort nog binnen 48uur nu moet ik gaan bellen maar ik moet de voorstelling betalen is voor de kinderen dus moet zo snel mogelijk maar zo snel gaat dus niet heellaas

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.