Wel besteld, maar nog steeds niet ontvangen

Heb een bioscoopbon besteld en een week later nog steeds niet ontvangen. Dit zal wel weer aan PostNL liggen, maar het is ook niet te achterhalen waar de bon op dit moment is. Laatste keer dat ik deze online bestel

prettig kado

Fijn om een specifiek kado te geven ipv geld. Helaas is het nooit duidelijk hoelang het duurt voordat je de bon in huis hebt.

Niet ontvangen

Ik heb de bon online besteld en betaald maar deze nooit ontvangen.

Leuk kado

Makkelijk te bestellen en te personaliseren!

prima manier om naar bioscoop te gaan

snel je ticket regelen vanaf je luie stoel

Ik heb de bon nog steeds niet ontvangen en nog geen reactie op mijn mail hierover aan het bedrijf

Ik heb de bon nog steeds niet ontvangen en nog geen reactie op mijn mail hierover aan de Nationale bon. Hoop dat het lukt geld teug te krijgen. Ik bestel dus nooit meer een fysieke bon.

Leuk cadeau!

Makkelijk aan te schaffen en digitaal te versturen met persoonlijke tekst.

Nog steeds niet ontvangen

Niet ontvangen

Mn gezin blij kunnen maken met een gezellig avondje bioscoop

Bonnen kwamen de volgende dag binnen. Iedereen blij

S5nelle levering tijdens de feestdagen

Betaling gedaan, niets ontvangen

Twee weken na mijn betaling nog niets ontvangen !!

Prima service ook na aankoop.

Prettige service na aankoop toen ik bioscoopbonnen als per ongeluk naar een verkeerd e-mailadres had gestuurd. Heel fijn om te merken dat dat snel opgelost werd.

Tekst

Ik had 4 kaarten en mocht 4 regels schrijven. Dit leek op de website alsof het 1 regels per kaart was wat er voor gezorgd heeft dat ik 4x de zelfde zin had op 1 kaart. Liever een gehele tekst wolk per kaart.

goed te doen en een leuke verpakking

ik zocht voor mijn kleinzoon een bon voor de film en het werd leuk gepresenteerd

Late levering.

Nog steeds geen bonnen ontvangen. Slechte ervaring omtrent de afhandeling van de procedure.

Leuke digitale verpakking!

Xxxc

Leuk cadeau

Voor een kind is dit een prachtig cadeau om een keer naar de bioscoop te gaan

Nog niks binnen

Niet de beste keuze om te vragen om een review als de fysieke bon nog niet binnen is... 1 week geleden besteld

Nog steeds niet ontvangen

21 december besteld en nog steeds niet ontvangen

Te trage verzending van fysieke product

5 dagen later nog steeds geen cadeaubon in huis. Wel de activatiecode dus de bestelling is goed gegaan. Jammer.

Snel en eenvoudig

Meerdere bonnen tegelijk aangevraagd en gepersonaliseerd.

Super teleurstellend

Slecht het heeft 10 dagen geduurd voordat ik de bonnen ontving

Nog steeds niet ontvangen, het was een kerst cadeau voor kinderen

Nog steeds niet ontvangen, het was een kerst cadeau voor kinderen

Leuke kerst editie

Bestelling ging gemakkelijk, enige min punt door kerstdrukte niet vlot geleverd zoals de beloofde "volgende dag in huis" Maar des al niet te min, leuke persoonlijke bios bon kerst editie!

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.