Mooie producten, snel verzonden

Mooie producten en snel verzonden

Perfect!

Fast delivery, nice products and so nicely packed! We will order surely again.

Je krijgt niet wat je besteld

Op jullie website staat een foto van een baby fox van steiff, met de bekende gele label en mooie blauwe ogen. Wat jullie mij stuurde was een wit label in het oor (bij navraag wel van Steiff) met saaie bruine ogen. Heel jammer.

Wat een top bedrijf!

Super snel verzonden, goed verpakt en leuke producten! Ik ga zeker weer een keer bestellen.

Helemaal top!

De kraamcadeaus die ik had besteld waren heel netjes ingepakt. Omdat het pakketje meteen door moest naar de gelukkige, had ik ook een kaart besteld. De tekst die ik daarbij had aangegeven was keurig met de hand geschreven, waardoor het een persoonlijk tintje had. Echt top!

Goed verpakt en netjes bezorgd

Wát een vriendelijke medewerkers bij Lazy Lama!

Net na de kerstdagen zocht ik een specifiek verjaardagscadeau voor mijn nichtje. Ik had gewacht met het kopen van een cadeau om te zien wat ze al zou krijgen met de feestdagen, maar vervolgens had ik natuurlijk haast, want anders zou het er niet zijn op 2 januari. Bij Lazy Lama hadden ze het cadeau wat ik zocht en na prettig telefonisch contact kon ik het artikel online bestellen en bij uitzondering direct afhalen bij het magazijn, zodat we het voor oud en nieuw in huis hadden. Alle medewerkers waren erg vriendelijk en ik was verrast hoe ze met me meedachten. Een blij nichtje heeft glunderend haar speelgoedkassa uit kunnen pakken op haar verjaardag en er al heel veel mee gespeeld! Bedankt nogmaals voor de topservice!

Top ervaring

Snel verstuurd, goed aangegeven wanneer het bezorgd werd. Ook was het product mooi ingepakt, echt een cadeautje. Het product was zoals op de foto.

Prachtige artikelen, mooi verpakt en keurig bezorgd. Helaas ontbrak er een piepklein item, maar dat werd razendsnel nagestuurd. Heel fijn!

Super! Mooi ingepakt, snelle levering netjes verzorgd.

Very fast shipping and product is good!

My order arrived within three days of ordering it and was wrapped very nicely!

Perfect!

Snelle levering en mooi verpakt. Dank jullie wel ♡

Super.

Ik had aangegeven het pakket op te halen. Nu kwamen ze het toch langs brengen en ook nog super snel. Top service.

Zeer snelle en correcte levering van bestelde artikelen. Zelfs in de drukke dagen voor kerst binnen 1 dag geleverd.

Onze dochter met beperking leert met deze wasco haar fijne motoriek beheersen, en het is veilig voor zowel opeten als tekenen op alles wat geen papier is

Snel geleverd en goede kwaliteit

Levering

Heel snel het pakket geleverd en ook contact gehad was ook super raad deze zaak ook aan

Fantastische service

Ik vroeg om een extra foto van een bepaald artikel. De eigenares van de webwinkel heeft die speciaal voor me gemaakt. Supergoede, persoonlijke service! Na het plaatsen van de bestelling werd het artikel binnen een halfuur aangemeld bij PostNL, het arriveerde de volgende dag. Zeer tevreden.

Mooie spullen, snelle levering en erg klantgericht!

Lazy lama dacht met ons mee toen er iets niet leverbaar bleek, en er werd echt moeite gedaan om mijn pakketje, ondanks de drukte van de feestdagen, snel te versturen! De knuffeltjes van palm pals zaten keurig en liefdevol ingepakt, er is duidelijk zorg aan besteed. De knuffeltjes van palm pals zijn sowieso heel erg aan te raden, grote favoriet van mijn kinderen!

Fantastisch!

Communicatie prima, verpakking erg netjes en leuk.

Bezorging post nl slecht

Bestelling werd steeds uitgesteld door post nl. 2 dagen onnodig thuis zitten te wachten. Zonder opgaaf van redenen werd het pakket uiteindelijk bij een afhaalpunt bezorgd. Moest het rij grote pakket vervolgens met de fiets ophalen. Slechte service van post nl. Wel tevreden over lazy lama

Super goede levering en zeer snel!

Keurig netjes!

Bestelling is zeer snel verzonden en keurig aangekomen. Alles was mooi verpakt in leuk inpakpapier. Dank je wel en tot de volgende keer.

Super snelle levering en inpak service

Ondanks de drukke tijd had ik het kadootje voor mijn kleinzoon de volgende dag in huis en het was ook leuk als verjaardags kadootje ingepakt.

Snelle verzending, mooie producten, met zorg verpakt. Heel blij mee!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!