Superervaring met het online shoppen!

Fijne producten, goede service want snelle en correcte levering.

Netjes verpakt. Snelle levering. Hele snelle reactie op mail. Goede afhandeling.

Top!!

Het was helemaal prima en leuk ingepakt!

Mooie producten en een cadeautje om uit te pakken

Heel goed lekker snel en perfecte kwaliteit

Het een goede kwaliteit volle producten zijn

Snelle levering.

Product snel geleverd en leuk ingepakt.

Super!!

Het was erg zorgvuldig ingepakt en de verpakking was erg leuk en schattig!! Ik ben superblij met de jellycat!!

Goed, enkel de cadeau verpakking té duur en bezorg kosten .

Mooie spullen snel thuis

Als Jellycat fan ben ik altijd blij als ik een favoriet gewoon in NL kan vinden. Lazy Lama heeft me hier al vaak bij kunnen helpen. Na bestellen altijd heel snel in huis, leuk en attent verpakt. Aanrader.

Bestel nooit meer iets op site

Heb 3knuffels besteld zijn zo klein En dan per stuk 25euro

Snelle levering.

uitstekend

snelle en goede levering

Heel goed, snelle en nette verzending!

De verzending was top en snel.

Mooi speelgoed en fijne service!

Nadat mijn dochter eens een ‘cadeautje door de brievenbus’ van Lazy Lama had ontvangen wat erg goed in de smaak viel, heb ik zelf voor het zoontje van een vriendin een cadeautje besteld. Erg leuk dat het mogelijk is een kaartje te laten schrijven, en dat er ook veel keuze is in mooi speelgoed. Erg tevreden!

Het was zo snel, was stiekem telaat met bestellen maar ze stuurde het zo snel Op

Helemaal goed

Product snel geleverd en zoals omschreven, mijn kind is heel erg blij met haar knuffel!

Goed, maar product niet zoals verwacht.

Ik had de knuffelbeer een stuk groter verwacht alleen hij is heel klein

Een heel goede webwinkel.

Alles wordt snel en zeer zorgvuldig opgestuurd.

Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Gewoon precies wat ik wou en dat in een dag geleverd is echt top

Very good customer service and quality

The products have high quality. And the most important is that the customer service is really good!

Mooie producten, snel verzonden

Mooie producten en snel verzonden

Perfect!

Fast delivery, nice products and so nicely packed! We will order surely again.

Je krijgt niet wat je besteld

Op jullie website staat een foto van een baby fox van steiff, met de bekende gele label en mooie blauwe ogen. Wat jullie mij stuurde was een wit label in het oor (bij navraag wel van Steiff) met saaie bruine ogen. Heel jammer.

Wat een top bedrijf!

Super snel verzonden, goed verpakt en leuke producten! Ik ga zeker weer een keer bestellen.

Helemaal top!

De kraamcadeaus die ik had besteld waren heel netjes ingepakt. Omdat het pakketje meteen door moest naar de gelukkige, had ik ook een kaart besteld. De tekst die ik daarbij had aangegeven was keurig met de hand geschreven, waardoor het een persoonlijk tintje had. Echt top!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!