Snel en netjes

Snelle service, mooi ingepakt!

Keurig netjes verpakt en snelle levering

Hervorragend

Lieferung, Preis, Qualität tiptop ... Danke

Snel en makkelijk

Geen gedoe met een account aanmaken Snelle levering En ook nog eens 10% korting bij een nieuwe bestelling

Uitstekend, en mooi verpakt

Bestelling en bezorging ging snel en soepel. De muizen zijn schattig enleuk verpakt in tasjes.

Super !

Interessant prijs. Goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Geweldige service

Heel prettig contact, snelle verzending en goede probleemafhandeling. Hier gaan we vaker bestellen <3

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Op tijd en netjes verpakt!

Item precies zo als op de website, netjes verpakt en goed op tijd.

Goede levering. Ook bij een vraag direct contact. Tevreden.

Djeco puzzel … altijd succes

Vlotte bestelsite en vlotte levering

Snel verzonden en heel mooi verpakt!

Snelle verzending zeer mooie kwalitatieve knuffel Heel erg mooi ingepakt als kerstcadeau Bedankt!

Snel geleverd en heel netjes ingepakt

TOP verzorging van mijn bestelling!

Super vriendelijk en heel snel!

Hartelijk dank voor de mooie cadeautjes en snelle vriendelijke service!

Mooi assortiment, goede levering!

Leuke webwinkel met mooi assortiment!

Wat een service en wat snel. Super blij mee. De boeken waren heel zorgvuldig ingepakt. Ik ga zeker nog een keer iets bestellen bij jullie. Dank dank .

Snelle bezorging ,producten waren prima

Good variety of products!

My first time shopping here and found myself very pleased with a great variety of products. Plus they arrive very quick in this busy season. Couldn’t be more happier and will be back for sure :)

Prima service nette levering Feestelijk ingepakt!

Goeie kwaliteit, maar veel kleiner dan verwacht

Zag er leuk uit, maar was veel kleiner dan verwacht

Mooie spullen en goede service

Heb een knuffel besteld voor neefje dat uit ziekenhuis kwam en daar laten bezorgen. Ze hadden er netjes een kaartje bijgedaan om de afzenders erop te zetten. Werd binnen twee dagen bezorgd. Helemaal goed. En de knuffel viel erg in de smaak. Was nu zijn favoriet vertelde zijn vader.

PERFECT!

Snel besteld, website werkte perfect mee en levering was de volgende dag!

Snelle levering mooie cadeau verpakking

X

Vriendelijk geholpen en snelle levering!

Ik belde nog even om er zeker van te zijn of het product op voorraad was, omdat ik het de dag erna nodig had. Direct werd aangegeven dat het op voorraad was en na bestelling ook direct zou worden verzonden. De dag erna kreeg ik het daadwerkelijk bezorgd en was alles op tijd geregeld.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!