Snelle bezorging. Spullen goed verpakt

Alles kwam snel en op tijd binnen. Producten feestelijk ingepakt en een kortingskaart voor de volgende keer.

top en snel in orde

Leuk speelgoed gevonden. Snel ontvangen. Picobello in orde.

Goede service en snel geleverd!

Super snel verzonden!!

Geweldig leuke knuffel

De dragon is heerlijk zacht en knuffelig. Precies wat je van zo’n knuffel verwacht! Goede keus!

Uitstekend!

Vriendelijk geholpen en prettige service!

Fantastische!!!

- Superleuke en uitgebreid assortiment! - Goede prijsverhouding tegenover andere webshops, - vaak zijn er kortingscodes wat het nog aantrekkelijker maakt. - Ze verzenden al vanaf €50 wat top is! - Snelle levering!!!!

Overzichtelijke site, snelle levering. De spullen zijn mooi verpakt.

Ik heb een aantal Jellycat knuffels besteld. Ze zijn snel geleverd en zaten allemaal mooi verpakt. Ga zo door Lazy Lama.

Erg mooie spullen!

Ruime keuze aan heel mooie spullen. Duidelijke, vlotte bestelling en bezorging. Goed en mooi verpakt.

Wat was het leuk om een kijkje te nemen in jullie mooie webshop! Zo kon je alles bekijken & er was zoveel keus! meer dan ik ooit heb gezien op de webshop! Het was een succes en zijn volop geslaagd!

Super goed

Goed geholpen en hele mooie spullen

Hele leuke webshop met goede service

De spulletjes die Lazy lama in het assortiment heeft zijn zó ontzettend leuk dat ik op moet letten dat m’n webshopkarretje niet uitpuilt ;-) Fijne service!

Snelle levering.

Was zorgvuldig ingepakt. Cadeau zag er goed uit.

Super goed geregeld

Eenvoudige bestelling en snelle levering!

Super snel verwerkt en bezorgt!

Doen wat ze beloven

Goed verpakt, snel en vriendelijk. Ik bestel snel weer.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Prefect

Snel en goed verzonden

Ik heb een unicorn hoofd voor op een step besteld. Omdat het een 5 december kado is weet ik niet of het materiaal lang goed blijft maar het ziet er heel degelijk en heel leuk uit. Dus ik denk dat dit wel goed komt. Onze kleindochter zal in de zevende hemel zijn denk ik. En een grote kinderst step en een unicorn voor op het stuur, ik denk dat haar dag niet meer stuk kan.

Zeer behulpzaam

Prima ervaring. Het contact verliep prima!

Snel en mooi

Werd snel geleverd, ziet er uit als op de foto

Vriendelijk en goede service

Ik had een vraag, heb deze per app gesteld en kreeg snel antwoord. Ik wilde mijn bestelling afhalen, maar toen dit lastig was kon ik alsnog voor verzenden kiezen en ging het dezelfde dag met de post. Producten zijn netjes/leuk verpakt verzonden. Ik ben er blij mee!

Helemaal goed!

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden qua alle stappen van de verzending

Snel goed en duidelijke communicatie

Makkelijk snel en goede communicatie

Mooie producten, snelle levering wel prijzig

Goede kwaliteit producten, vriendelijk personeel en zeer snelle levering. Ik bestel regelmatig jellycat producten die een hoge kwaliteit hebben. Daar betaal je helaas wel de hoge prijs voor. Desalniettemin maakt het mijn vriendin blij dus haal ik het maar hahaha.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!