Topper

Fantastisch producten

Goede en snelle service

Duidelijke communicatie en snelle levering. Goed verpakt en ook leuke producten op de website!

Goede service! Blij met mijn aankopen

Super leuke spullen

Ze hebben hele leuke spullen voor je kleintje. Ik heb laatst een leuk slabbetje besteld voor mijn kleintje. Snel geleverd. Ik ben super blij.

Correct

Snelle, correcte levering en kwalitatief product.

Wat een leuk aanbod!

Een toegankelijke webshop met leuk speelgoed en snelle bezorging!

Topservice en overzichtelijke website

De website is heel makkelijk om door te navigeren. De levering gebeurde exact zoals aangegeven en met duidelijke communicatie.

Alles volgens verwachting

Niet aan toe te voegen

Mooie producten en mooie service

Heel mooi om goed en verantwoord speelgoed te kunnen kopen dat ook nog mooi en leuk is.

Geweldig!

Prima service en een goed product

Heel tevreden!

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis! En echt super blij met de eend kruik die ik voor mijn hoogzwangere dochter had besteld!

super positief. Wat er niet goed was is meteen opgepakt

Mooi product! Maar wat nog belangrijker vond ik de service na die tijd. Er was iets niets goed gegaan en dat is heel adequaat opgepakt. Nazending gekregen, maar ben ook 2x gebeld door Lazy Lama om te checken of alles in orde was. Heel tevreden!

Vlotte, correcte bezorging in mooie verpakking

Makkelijk om bestelling te plaatsen. Duidelijke omschrijving van producten. Goed op te volgen traject

Goef

Heel vlot en mooie stoeltjes

Mooie stoeltjes bestelt als cadeau, snelle levering (donderdagavond bestelt, maandag in huis). Helemaal top!

Super snelle service

Ik kan iedereen deze site aanbevelen, betrouwbaar én een super snelle levering. Ik ben een tevreden klant.

Mooie producten, overzichtelijke site en snel geleverd

Voor een cadeautje naar lazy lama en ondanks de ruime keuze snel geslaagd. Viel ontzettend in de smaak bij zowel baby, oudere kinderen als de ouders!

Ik was blij met de snelle levering en het prachtige flapjesboek. Ik vond het een leuk en betaalbaar kraamcadeautje. Ik heb de bijgeleverde folder aan mijn zwangere dochter gegeven, zodat zij weer leuke dingen kan uitzoeken voor haar verlanglijstje.

top

snelle levering, mooie kwaliteit, lichtroze ballen fletser dan verwacht

Fijne webshop met prachtige producten

Ik had bij mijn bestelling de verkeerde maat spenen toegevoegd. Hierover heb ik direct gemaild en ik kreeg er snel een reactie op dat ze de verkeerde maat zouden wisselen voor de goede! Erg goede service en fijn dat ze dit zo snel oppakte! De dag erna had ik mijn bestelling al binnen, mét de juiste maat spenen. Ik zou de webshop aanbevelen!

Mooi product, snelle levering

Ik zocht leuke stoeltjes/krukjes voor mijn tweeling meiden. Op hun geboortekaartje stond een vos afgebeeld met 2 welpjes. Toevallig stuitte ik op lazy lama en zag deze vossen stoeltjes. Keuze was snel gemaakt. Gemakkelijke betaling, snelle levering en gemakkelijk in elkaar te zetten. Mijn meisjes zitten er graag op.

Leuke winkel! Goede service!

Mooie webshop, alles is makkelijk te vinden en duidelijk. Verzenden gaat vlot en goede service

Klantvriendelijk en prachtige spullen

Wat een heerlijke winkel en fijne webshop. Vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen, je kijkt je ogen uit! Prachtige spullen van goede kwaliteit! Echt een aanrader voor een leuk en duurzaam kado of gewoon voor je eigen kind. ( en stiekem ook een beetje voor jezelf!)

Duidelijke website, snel geleverd, keurig verpakt.

Goede leuke knuffel met goede kwaliteit.

Echt een toffe peer letterlijk en figuurlijk. Hij is zacht en kijkt vriendelijk.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!