Leuke site met originele items

Bij Lazy Lama vind je altijd iets leuks! Of het nou voor jezelf is of als cadeau voor een ander. Een mooi divers aanbod met soms hele leuke kortingen/aanbiedingen. Goede kwaliteit producten, duidelijke site en prima levering. Een echte aanrader!

Ge-wel-dig

Eerder al spullen besteld bij lazy lama waar ik altijd tevreden over was. Laatst ging er even wat mis met een flesje kenko.. dit heb ik aangegeven maar er is direct gehandeld en naar een oplossing gekeken waar ik erg blij mee was. Goede Service in deze tijd is zeldzaam dus ik Koester het dester meer als de service top is!

Mooie en aparte collectie

Altijd goede kwaliteit top

Goede prijs voor mooi product

Studio Noos pouch gekocht met kortingscode, super blij mee. Snel verzonden

Prachtige spullen, geweldige service!

Lazy Lama verkoopt hele mooie spullen, een overzichtelijke site waarop je makkelijk kunt bestellen en als er iets is (mijn betaling was niet goed doorgekomen), lossen ze dat met een hele fijne service op. Wat mij betreft echt een dikke 10 voor Lazy Lama!

Gebruiksvriendelijk en snel

Vanaf een online cadeaulijst met alleen maar verwijzingen naar de grote blauwe bol ben ik gaan zoeken naar het cadeautje bij een kleinere particuliere shop omdat die de inkomsten veel beter kunnen gebruiken. Ik kwam bij Lazy Lama terecht en wat een fijne winkelervaring was dat. Leuke artikelen waaronder het boekje dat ik zocht. Ook nog gratis ingepakt en de volgende dag al ontvangen. Een fijne winkelervaring en zeker het aanbevelen waard. Erna.

Een cadeautje om zo leuk en vlot te ontvangen thuis!

De bestelde producten waren er snel én in leuk cadeaupapier ingepakt. Super blij mee!

Snelle en nette levering

Het bestelde item werd snel bezorgd. Zelfs netjes ingepakt. Leuk om het gelijk cadeau te kunnen geven.

Top service top product

Een super snelle levering en zag er echt top uit! De kindjes helemaal blij met de ballenbak en zoveel keus echt voor ieder wat wils

Zeer uitstekende service

Zeer snel geleverd, netjes verpakt. Ik ben 100% tevreden.

Heel tevreden!

Erg mooi product, gemakkelijk in elkaar te zetten (niet te vergelijken met Ikea) en erg stevig en stabiel. Ons dochtertje zit met plezier achter haar nieuwe bureautje.

Leuk aanbod en snelle levering

Bestelling was snel binnen en mooi ingepakt!

Eerste bestelling bij Lazy Lama was helemaal goed. Blij mee.

Mooie artikelen, snelle levertijd

Fijne site waar je mooie producten kan kopen en ook nog een snelle levering en netjes verpakt! Helemaal tevreden en ga hier zeker vaker kopen. Bedankt team Lazy Lama.

Snelle levering en leuk telefonisch kontakt

Geweldig en heel mooi speelgoed

Leuke webshop, super schattige spulletjes!

Snelle levering, goede service.

Hele fijne webshop

Wij hebben de micro step sprite besteld en deze was snel binnen. Hele fijne webshop en wat nog fijner was, was de korting die ik kreeg :)

outstanding

I bought these gifts for my granddaughter, who likes musical instruments. So she was very happy and I was even happier. The entire purchase process was quick and easy, and the delivery was very timely as well.

Uitstekent!

Voor het eerst bij lazy lama besteld en ik zal zeker nog terug komen. Top service(uitverkochte artikel en binnen een half uur was er al op de hoogte van). Omgeruild voor iest anders. Ingepakt als cadeautjes (heb ik ook om gevraagd) en zo mooi binnengekregen. Erg mooi. Top!

prima service

Ik had iets voor het eerst besteld, maar toch niet naar de zin... Prima telefonisch contact gehad en vlotte refund. Enige puntje was dat het op de site foto er toch iets anders uit zag, waardoor ik andere verwachtingen had gehad. Kan gebeuren. Maar verder prima!

De houten speeldieren die ik kocht zijn prachtig en solide!!

Ik vond de levering snel, dus dat is fijn en iets waar je als klant van op aan kunt. Dat maakt het bedrijf betrouwbaar. Ik was blij verrast door de grote van de houten speeldieren. Ze zijn prachtig en solide.

Snelle levering en goede service

De bestelling werd heel snel bezorgd. Het was goed verpakt, ik werd op de hoogte gehouden van het bestel/bezorgproces. Ik kan alleen maar zeggen, super service.

Leuke en aparte spullen bij Lazy Lama! Snelle levering, jammer van de hoge verzendkosten

Een scala aan leuke producten bij Lazy Lama. Duidelijke website en snelle levering. Ik heb een hekel aan de hoge verzendkosten in het algemeen. Ik wil ook weleens shoppen voor een wat kleiner bedrag. Ik snap dat er een vergoeding gevraagd wordt voor het verzenden, maar dat kan mijn inziens ook voor een lager bedrag dan wat er nu betaald moet worden.

Snelle service, zeer tevreden

Ik had voor mijn zoontje van 1 jaar een knuffeltje van Jellycat besteld. Website is gemakkelijk te gebruiken en binnen de 24u had ik het knuffeltje al uk huis. Topservice

Superfijne service en producten

Een hele fijne webshop met mooie producten en supersnelle levering. Zelfs nog gratis prachtig ingepakt. Alles top!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!