prima en op tijd

leuke winkel , duidelijke site, goede follow up

Duidelijke bestelmogelijkheid Snelle en correcte levering

Leuke houten speelgoed!

Leuk en breed assortiment, vernieuwend en milieu bewust (materiaal hout), snel geleverd en mooi ingepakt.

Super snelle levering, en een mooie collectie! Super bedankt.

In een woord geweldig. Speelkeuken besteld. Kwaliteit is buiten gewoon goed en met een snelle levering. Het in elkaar zetten is een feestje, duidelijk en simpel het past gewoon! Mooi om te zien hoe iets gemaakt is wat dan zo mooi in elkaar past. We krijgen veel complimenten zelfs volwassen mensen openen de deur van de oven en snijden het brod of proberen de kraan uit. Fluitketel is helemaal een toppertje. We zijn er erg blij mee en onze kleinkinderen ook. dank jullie wel...

Goeie deal en super ingepakt en snel ontvangen

Ik vond het perfecte cadeau, met korting en kreeg het super snel thuis. De inpak service is super handig en leuk!

Prachtige collectie

Goede service, echt wat unieks kunnen scoren.

Mooie producten, goede service en kwaliteit

Mooi balanceborden van goede kwaliteit. Ook goede service, ik werd netjes gebeld toen 1 van de 2 balansborden niet op voorraad was om te overleggen wat ik het liefste wilde. Top!!

Ruim assortiment mooi speelgoed

Leuke winkel met een goed gevulde webshop. Voor ieder wat wils. Veel cadeaumogelijkheden. Mooie duurzame merken. Ook als je op zoek bent naar open end speelgoed ben je hier aan het juiste adres. Enige minpunt is dat ik op vrijdag (laat) bestelde en koos voor afhalen omdat verwachtte dat ik het dan zaterdag kon ophalen. Dat kon helaas pas dinsdag.

Snelle levering, scherpe prijzen, zeer tevreden van

Leuke spulletjes!

Zondagavond besteld, donderdag bezorgd.

Snelle levering en blij met mijn aankopen!

Mijn bestelling was binnen een paar dagen binnen en de artikelen waren helemaal top.

Super snelle levering!

We hebben ballenbak ballen besteld voor onze dochter en deze werden de volgende dag keurig verpakt bezorgd. Lazy Lama is zeker een aanrader!

Snelle en goede verzending, leuk ingepakt!

Fijne website, snelle verzending en heel leuk ingepakt!

Superleuke webshop met uitstekende service

Het was lastig kiezen uit al die mooie en leuke producten. Ik had een vraag over een product, er werd snel gereageerd en goed meegedacht: goede service!

Fijne (web)winkel

Mooie en fijne winkel, goede en betrouwbare service.

Geweldig leuk om dit speeltje cadeau te geven

Het Zsilt zand- en strandspeelgoed is van gerecycled materiaal, ziet er stevig uit, prachtig ontwerp! Het nodigt uit om er van alles mee te doen door de leuke features! Het pakje was heel leuk ingepakt en met een handgeschreven kaartje!

Hele mooie betrouwbare en overzichtelijke site

Ik had nog nooit van Lazy Lama gehoord, maar wat een mooie, fijne, overzichtelijk site. Alles heel mooi, met rustige kleuren. Makkelijk zoeken, genoeg mogelijkheid om de zoekopties te filteren. Hier kunnen andere websites een voorbeeld aan nemen. Veel betaalmogelijkheden, ze accepteren zelfs de online VVVcadeaubon. Zeer snelle levering van het bestelde product. Hier word een mens blij van!

Netjes en zoals verwacht.

Precies zoals het eruit ziet. Heel blij mee.

Alles zeer soepel verlopen van A tot Z

Zeer blij met het cadeau en raad deze website bij iedereen aan!

Mooie kwaliteits en duurzame producten en persoonlijke service

Hele fijne producten van hoge kwaliteit en duurzaam. Service is ook super. Sneller verzending met een persoonlijk kaartje erbij. Ik word er blij van!

Goede prijs voor het hoeslaken wat ik heb besteld! Service zoals beloofd, volgende dag in huis. Mooi verpakt! Leuke website en goede service.

Hier een tevreden klant.

Duidelijke website, kwaliteitsvol artikel, eerlijke prijs, snelle levering en goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Leuke baby items!

Ik heb lang op hrt internet geozht naar niet toxische crayons en vingerverf vokr mijn kleine spruit totdat ik zij op Lazy Mama heb gevonden. Zij werden correct en tijdig afgeleverd. Bedankt!

Leuke, zeer aaibare aparte speeltjes !

Via internet (cadeau-site) kennis gemaakt met Lazy Lama, een leuk cadeautje uitgezocht, betaald en zelf opgehaald in Cappelle. Hier staan nog veel meer leuke, aparte speeltjes. Echt een aanrader !!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!