Al is perfect!

Supersnel en van hoge kwaliteit.

Zoals beloofd een snelle levering, volgende dag in huis! Via de mail word je op de hoogte gehouden van je bestelling, heel fijn. Ben al een tijdje fan van Jellycat knuffels en heb een kleine verzameling. Vandaag twee weken geleden bevallen, kan niet wachten tot de kleine er straks mee kan spelen. Snel de verzameling uitbreiden, Lazy Lama heeft genoeg in het assortiment wat ik nog niet heb! =)

Prima !

Blij verrast: kadootje is met zorg en met erg leuk papier ingepakt.

Heel tevreden

Snelle verzending en heel tevreden met bestelde product

Snel en goed

Leuke producten en snel in huis!

Super leuke winkel, ook het online assortiment is mega.

Leuk ingepakt, leuke cadeautjes. Altijd een succes bij de lazy lama

Schattige kleed en poef!

Via Lazy lama een kleed van Lorena canal en poef besteld! Leuke site en overzichtelijk. Bestelling was makkelijk snel te doen via de site en kwam op tijd en netjes ingepakt thuis aan.

Fantastisch assortiment en super leuk ingepakt

Leuk winkeltje met fantastische producten. Hét ideale cadeauwinkeltje.

Aanrader

Mooie en leuke producten en als je het laat inpakken (gebruik maakt van de inpakservice) is het een waar feestje om het cadeau te mogen geven!

Alles snel geregeld en keurig verpakt

Ik ben tevreden.

Snelle levering, goede prijs.

Fijne website en goede/snelle levering. Achteraf betalen na ontvangst is ook erg fijn!

Snelle levering, mooi product

Ik heb de drinkbeker van Blafre met rietje en tuit gekocht voor mijn zoontje omdat we veel op pad zijn. Fijn in gebruik, mooi klein maar wel 500ml erin en lekt niet. Snelle levering van Lazy Lama!

Goede service, snelle reactie op vragen en snelle verzending.

Mooie webshop en winkel! Erg leuk!

Uitmuntend

Vlotte service

Voor de tweede keer besteld en weer een goede levering. Ben erg fan van de mushie bibs en heb deze weer ingelsagen.

Veel keus, snelle levering!

Ik ben verslaafd aan baby spullen. Nu ik zelf voorzien ben, is het overgeslagen op cadeaus voor zwangere vriendinnen. Nog leuker! Jullie producten zijn mooi en de levering snel.

Joanna

Very good quality , perfect delivery

Leuk!!!

Snel bezorgd, persoonlijk kaartje erbij, erg leuk. Aanrader!!!

Goede en snelle service, product is naar verwachting.

Heb er niets op aan te merken verder :)

Super service

Leuke webshop bij vragen zijn ze goed te bereiken en natuurlijk niet te vergeten ik ben erg blij met me bestelling

Goede service!

Snelle service. Pakketje zoals aangegeven de volgende dag al in huis. Netjes ingepakt. Hele leuke en overzichtelijke site! Gaan we zekers nog een keer snuffelen! Leuk ook al die spulletjes van Jellycat!

Leuk verpakt en verzorgd voor een meisje

De vraag was voor wie het cadeau ingepakt mocht worden, voor onze kleindochter dus. Dat was een aangename verrassing! Ook de verzending was prima!

Product netjes verpakt, snelle levering

Super fijne website!

Hele fijne website dat is makkelijk zoeken en heel overzichtelijk. Ook gratis inpak service is super fijn. Vooral in deze Corona tijd als je iets moet bestellen de volgende dag wordt het al geleverd. Ik ga hier meer bestellen in de toekomst.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!