perfect bedrijf mooi speelgoed

Diverse artikelen gekocht voor mijn achterkleinzoon. Alles is heel mooi, goed verpakt en snel verzonden. Ik kom hier snel terug.

Goede service/snelle levering

Wilde achteraf nog wijziging op bestelling opgeven. Was geen probleem

Geweldig!

Stipte levering van zeteltje Misioo in onberispelijke staat!

juiste product als op de foto

kwaliteit heel goed en een snelle bezorging

Super goede service!

Super leuke en mooie producten! Daarnaast een geweldige klantenservice!! Ze denken met je mee en hebben mij geweldig geholpen. Je krijgt ook erg snel antwoord op je mail. Ga zo door!! :-)

Snelle levering en precies zoals verwacht. Heb iets besteld wat ook ingepakt werd, is keurig gedaan, alleen niet heel netjes. Was wel leuk geweest als het net iets "specialer" ingepakt was geweest. Nu heb ik het zelf nog wat leuker in moeten pakken. Maar dat is alleen een gratis extra service dus mag ook niet klagen :) Verder was alles top!

Mooie eerlijke producten

Supertoffe producten en service! Regelmatig zijn de leukste spullen op, dat is weleens onhandig, maar verder top!

Snelle levering, makkelijke website

Snelle levering, makkelijke website

Leuke winkel met top service

Winkel met heel leuk kinderspeelgoed met snelle levering, mooi ingepakt en vriendelijk geholpen

Ik kon het op de zelfde dag ophalen en het uitpakken ging erg vlot

Snelle levering van goed product

Snel geholpen en een fijne prijs voor mijn studio Noos tas. Hij was er binnen 2 werkdagen:).

Goede hulp bij klacht

Bij aankoop van blafre traktor doos, na 3 weken(bij het uitpakken blijkt het niet open te kunnen; een productiefout; onmogelijk te openen door een volwassenen, laat staan door kind. Na het opsturen van het filmpje en contact met de fabrikant wordt het bedrag terugbetaald. Reactie snelheid goed en oplossing ok... blijft wel jammer want de broodtrommel is te leuk, maar niet te gebruiken...

Mooie spullen en prima service

Heel mooie en leuke spulletjes. Snelle levering

Prachtig speelgoed

Bestelling vlot uitgevoerd, artikel is van mooie kwaliteit. Bedankt Lazy Lama voor deze levering! Ik kom zeker terug.

Snelle service, mooi en leuk ingepakt, erg tevreden!

Ik zocht een leuk kinder cadeautje en kwam zo op Lazy Lama terecht. Volgende dag had ik het direct in huis. Gratis ingepakt en wel. Super leuk! En heel tevreden. Aanrader!

Perfect en uitstekende service

Natuurlijk als je wat bestelt verwacht je de goederen, dat is de essentie van een web winkel. Waar Lazy Lama erg goed in is, is de geleverde service. Bij de ontvangst van het pakketje was er een onderdeel gebroken. Dit werd door Lazy Lama gewoon perfect opgelost. Bedankt Tessa

Heel snel ontvangen keurig ingepakt van hele goede kwaliteit helemaal geweldig

Product zoals omschreven

Superleuk badspeelgoed

Mooi badspeelgoed super leuk voor kinderen en volwassenen! en de snelle levering was ook super!

Een super leuk cadeau!

Deze veerboot gaf ik aan m'n kleinzoon voor z'n 3e verjaardag. Wát een prachtig zacht plastic materiaal. Het is voor in bad, maar gaf geen enkel probleem op de houten vloer. En dát is heel vaak niet het geval. De rijklep is heel goed verborgen en voor jonge kinderen goed eruit en erin te halen. Echt een aanrader.

Hele mooie spulletjes

Zeer correcte verzending en goed verpakt. Blij mee.

Netjes

Netjes geleverd met foliepapier erom heen

Was makkelijk te bestellen en super snelle afhandeling en levering! Echt top!

Super mooie step!

De step is mooi afgewerkt en je kunt zien dat het gemaakt is van kwalitatief materiaal. De led-lichtjes in de voorwielen zijn echt geweldig. Mijn dochter is heel blij met haar step!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!