Snelle levering mooi speelgoed

Snel geleverd. Netjes verpakt.

Super fijne winkel met hele lieve mensen!

Alleen maar lof. Wij hadden op dezelfde dag iets nodig en ondanks dat dit erg lastig voor ze was hebben ze alle moeite gedaan om het mogelijk te maken. Ontzettend lieve mensen en een mooie winkel. Bij twijfel vooral doen!

Een superleuk gamma en snelle levering. Zeker een aanrader!

Nette snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis!

Vrolijke berichten, goede service

Producten zijn mooi ingepakt en levering was netjes op tijd!

Snelle service, gaaf assortiment

Fijn dan de drempel voor bezorgen relatief laag is.

Gewoon goed.

Goede, directe en snelle service.

Mooie setje

Het cadeautje was erg mooi, en het werd super snel geleverd. De kleine vond het ook erg leuk.

Leuk assortiment, mooie fysieke winkel, snelle levering

Lady Lama heeft een uitgebreid assortiment. Wegens de coronaregels online besteld en in de winkel opgehaald. De winkel ziet er mooi en speels uit. Het personeel is erg vriendelijk.

Leuk speelgoed

Ik heb krijtjes besteld voor mijn dochter en ze is er dol op. Erg fijne website en snelle klantenservice. Snel bezorgd! Helemaal fijn.

Behulpzaam, flexibel en klantvriendelijk!

Telefonisch werd ik vriendelijk geholpen om aan aanvullende informatie te komen over het product dat ik bestelde. Ook afspraken over het versturen van het product en een actiecode kreeg ik super snel per mail opgestuurd. Bedankt voor de hulp!

Heel leuk!

De webshop is erg leuk, voor ieder wat wils! Echt een aanrader! Ik ben heel blij met mijn aankoop.

Uitstekend!

Snelle levering en fijne producten

Fijne webshop met mooie producten

Snel en goed

Goede levering, leuke orginele spulletjes die goed verpakt en snel arriveren! Een aanrader

Dik tevreden. Vlotte afhandeling.

Nadat ik de bestelling geplaatst had kreeg ik heel snel reactie en kon ik hem direct op gaan halen. Het lag keurig ingepakt op me te wachten. Zeer vriendelijke verkoopmedewerker. Ik kom graag terug!

Snelle levering, goede service

Niets op aan te merken. Leveren op tijd en netjes.

geweldig

Gekocht als kado voor kleinkind

Super service

Wat een goede service! Een maand geleden bamboe kommetjes gekocht, welke ik na het laatste nieuws over bamboe servies liever niet meer wilde gebruiken voor mij kleintje. Lazy lama begreep dit volkomen en gaf aan veiligheid heel belangrijk te vinden, dus kreeg ik een waardebon twv het aankoopbedrag. Nu met die waardebon mooie nieuwe bordjes gekocht voor m'n meisje!

Mijn dochter is heel blij met haar micro maxi. Heel snel geleverd. Top

Top! Leuke spullen!

Super, vlot in huis en precies wat ik ervan verwacht had!

Prettige site en levering

Snelle afhandeling en levering

S avonds besteld en de volgende dag al i. Huis Duidelijke website !

Uitstekende service

Na mijn bestelling nog gevraagd of ze het voor mij wilden inpakken & dat hebben ze dan ook gedaan. Super leuk zelfs!

top product snelheid en service

Voor het verzenden kon ik een afhaalpunt kiezen dat vind ik altijd een pluspunt. Product ziet er mooi uit, snelle levering en snel antwoord van klantenservice bij een vraag.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!