Genoeg keuzes

Ik kende deze site niet tot een verlanglijst voor een babyborrel. Hier de geschikte cadeaus gevonden en besteld. En de levering was snel. Super tevreden!

Snel en netjes opgestuurd en ontvangen

nog niet geleverd

Had heel leuke sleutelhangers besteld. Er stond dat ze de volgende dag geleverd zouden worden, maar ben nu nog altijd een week aan het wachten.

Super snelle en goede reactie via de mail

We hadden een bestelling geplaatst en bij de levering bleek de broodtrommel een scheutje te hebben. Via de mail gevraagd wat te doen. Ze stuurde direct een nieuwe en de oude hoefde niet retour. Klasse.

Netjes en vlot

Ik ben tevreden. Mijn spulletjes kwamen mooi ingepakt binnen. Ik verwacht eindeloos speelplezier bij mijn kinderen.

Pakket werd snel verzonden, en was blij verrast toen we het uitpakte! Alles mooi verpakt, dochter was helemaal blij!

Nog niet ontvangen

Ik kan nog geen ervaring schrijven, omdat ze nog niet zijn ontvangen, bericht gekregen post.nl heeft het druk

Goede producten en geweldige klantenservice.

Ik besloot mijn bestelling op te komen halen. Via de klantenservice een afspraak kunnen maken. De klantenservice is vriendelijk, snel en goed bereikbaar. Ook de medewerker ter plaatse heel vriendelijk. Producten zijn perfect en mooi verpakt.

Mooie prijzen, snel geleverd

Prima assortiment met mooie prijzen, snel verzonden en zelfs mooi ingepakt waardoor zelfs een kiddikuttet (mesje) een kadotje werd :)

Duidelijke site

Really nice and fast!

Really nice and fast!

Minder servicegericht dan gedacht

Het is een leuke webwinkel met educatief speelgoed van goede merken. Ik had echter van een dergelijke winkel meer service verwacht nadat ik een fout bij het bestellen had gemaakt.

Super geholpen

Wilde al een tijdje een reeks bestellen om verzendkosten te besparen. Even gemaild om te vragen of ze binnenkort alles op voorraad hadden en ja hoor, precies aangegeven wanneer het binnen kwam en dat ze dan de website updaten. Binnen een paar dagen kreeg ik een website melding en kon ik zo alles bestellen, heerlijk!

Mijn bestellong is snel en nauwkeurig uitgevoerd.

Snelle levering, super leuk ingepakt en een hele goede service!

Perfect!

Goede service, goede/snelle levering en prachtige producten. Echt een aanrader. Tijdje terug voor het eerst iets besteld maar al regelmatig teruggekomen.

Helemaal prima

Snelle levering, mooie verpakking. Tijdens vervoer was de verpakking gescheurd. Gelukkig geen schade aan onze huddles

Netjes verpakt verzonden

Wel wat later binnen dan verwacht.

Snelle service, mooi aanbod en veel Keuze!

Een fijne website met ontzettend veel keuze! Goed bereikbaar en in de afhandeling van een retour ook heel fijn geregeld! Aanrader!

Heb mijn bestelling nooit ontvangen op locatie.

Ik had een kadotje besteld voor mn kleine neefje en het is nooit aangekomen en krijg van jullie wel deze mail maar geen enkele andere over de bezorging of eventuele error. Treurig, bereik mij aub terug via mijn email [email protected]

Mooi aanbod, snelle levering

Gebruiksgemak van de website, opvolging van de bestelling, snelle levering. Alles tip top in orde.

Super goed

Bestellen bij Lazy Lama is echt altijd goed. Je krijgt gelijk een bevestiging, hele snelle verzending, goede prijs en je producten goed verpakt. Al vaak besteld en nog nooit meegemaakt dat het niet goed is.

Mooi ingepakt en snelle levering

Netjes mooi ingepakt en snelle levering zeer tevreden!

Prima ervaring

Product (hexbug) werd snel geleverd en werkt goed. Het was wel heel stevig verpakt en kostte enige tijd om de verpakking open te krijgen, maar daardoor goed beschermd. We zijn blij met de nieuwe hexbug zodat we het spel Bugs in the kitchen weer kunnen spelen!

Heel mooi!!!

Alles is heel vlot verlopen van bestellen tot ontvangen.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!