Leuke cadeautjes

Niet de goedkoopste producten, maar wel erg leuk. Bijtspeeltjes van Oli and Carol zijn top! Leuk inpakpapier voor een cadeautje.

Goede service en snel bezorgd!

Goede service is: nette mailtjes als de bestelling ontvangen is en een mailtje wanneer het bestelde artikel verzonden wordt.

Ik had een knuffel ontvangen die niet helemaal in orde was. Contact opgenomen via de mail en een keer gebeld. Steeds snel reacties ontvangen en goed geholpen. Heb uiteindelijk een nieuwe knuffel ontvangen. Helemaal blij mee!

Super snelle levering

Super snelle levering, en een geweldige collectie. Ook ideaal dat ik hier mijn VVV bonnen kon inwisselen!

Mooie producten, super snelle levering en goed verpakt.

Duidelijk en correct

Mijnbestelling werd snel geleverd met. Mooi kaartje. Helaas niet compleet. Een telefoontje was voldoende en de nazending was er snel! Top!

Mooie producten en website

Een leuk cadeautje voor mijn kleinzoon besteld. Goed en degelijk materiaal, snelle levering en heel mooi ingepakt. Ik ben super tevreden over Lazy Lama.

Super snelle levering.

Mooie site, op tijd geleverd.

Uitmuntende service

Snelle levering. Kan last minute nog aangepast worden. Snelle reactie en oplossing. Netjes ingepakt.

Goede website en fantastische service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Een leuk cadeautje voor ons nichtje besteld. Na het eenvoudige bestel- en betaalproces, ontvingen we direct een mail. Een dag later werd het pakketje al bezorgd. Het was ook nog mooi ingepakt!

Goed!

Snelle levering en netjes verstuurd.

Snelle levering, mooi ingepakt

Snelle levering. Gratis ingepakt en ook een zijde-achtige papiertje omheen. Leuk om het uit te pakken. Groet, Maple

Overzichtelijke webshop, leuk aanbod en snelle levering. En het cadeau was leuk ingepakt!

Wat een leuke site! Veel variatie, betaalbaar en snelle levering. En de naam is fantastisch :) De producten die ik gekocht heb zijn mooi en goed verpakt.

Top kwaliteit en fijne webshop

Voor de 2e keer hier besteld omdat de krijtjes zó goed bevallen. Heel vrolijk verpakt, dankjewel!

Fast service

Bought a gift and it was shipped the next day. I love this type of fast service, thank you!

heel mooie accesoire!

Het artikel dat ik besteld heb is uitstekend en super mooi! heel blij mee! Ook de leveringstijd was goed te doen.

Fijn bedrijf

Snelle profi service

Een fijne, snelle ervaring

Je wordt tijdens het proces goed op de hoogte gehouden en het is een feestje als het pakketje aankomt.

Top !

Prima kwaliteit en snelle levering !

Prachtige poppenwagen

Een prachtige poppenwagen. Zeer stevig. Echt degelijke kwaliteit. Keurig op de hoogte gehouden en snel verzonden

goed contact en levering

Ik had eerst contact via de chat en toen heb ik mijn bestelling geplaatst. Deze kwam ondanks drukke periode keurig op tijd binnen. Vlotte levering van prachtige cadeaus.

Mooi product en snelle verzending

Perfect zoals een bestelling moet verlopen. Heel leuk ingepakt ook. Mooi product!

Uitstekend product!!

Ik heb de micro maxi aangeschaft voor mijn dochter. Vanwege de drukte met het bezorgen is de bestelling bezorgd door de winkelier, echt geweldig. Bovendien is mijn dochter onwijs blij met haar cadeau. De micro Maxi voldoet op alle fronten! Je betaalt iets meer, maar dan weet je 100% dat je kwalitatief iets goed voor je kind heb gekocht.

Snelle levering en mooi product!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!