Super service

Snelle reactie op aanvraag per mail en goede service.

Uitmuntend

Tijdens de lock-down heb ik toch nog mooie cadeautjes voor mijn kleinkind kunnen bestellen voor haar 2de verjaardag,en ze waren zo lief om het persoonlijk te brengen zodat ik het zeker op tijd in huis zou hebben ivm. de drukte tijdens de feestdagen. Lazy Lama is zeker een aanrader voor als je mooi verantwoord speelgoed wilt kopen.

prima aangekomen brievenbuspakje

besteld en meteen op de post gegaan. door de drukte wel paar dagen gewacht maar nog net op tijd om het pakje als verjaarscadeau te geven. vr groet mir

Mooi en bijzonder assortiment. De gratis inpakservice vind ik heel leuk en handig. Het pakket is ook ondanks de drukke feestdagen snel verzonden.

Kwalitatief service

Voor de slaapkamers van onze kinderen zochten wij speelgoed met een thema. Wij hebben ze gevonden op de site van Lazy Lama. Eentje is niet op voorraad, dus dan hebben wij aangegeven dat we op de hoogte willen blijven voor als het product op voorraad is. Wij kregen van Lazy Lama in bevestiging hierover en dat vonden wij fijn. Wij hebben verder een bestelling gedaan van de houten speelgoed van safari en dat is goed gegaan. Wij gaan zeker vaker hier kopen.

Prachtige houten make-up set, maar dopjes zitten los.

Gekocht voor mijn dochtertje die het leuk vindt om dopjes van lippenstiften en tubes af te trekken en er weer op te doen. Helaas blijken alle dopjes er helemaal los op te zitten en vallen ze zodra je ze aanraakt of neerlegd van de houten make-up af. Er zit dus geen magneet of draagsysteem in om de dopjes op hun plek te houden. Niet leuk voor kinderen onder de 3 jaar dus, maar daarna echt heel gaaf!

Ondanks het drukke seizoen van kerst en lock down alles snel en juist geleverd!

Snel, met aandacht, persoonlijk.

Leuke webshop. Ze leveren snel, er zit een leuk persoonlijk kaartje bij en de producten zijn duurzaam.

Heel fijne ervaring!

Prachtig vloerkleed! Snel geleverd! Heel fijne ervaring!

Goede kwaliteit.

Super leuke houten olifant spaarpot, prachtige vormgeving. Een echte eye catcher

Snelle levering, zelfs met de Kerst drukte

Mooi speelgoed, fijne webshop

Mooi, duurzaam speelgoed. Webshop is fijn. Product voldoet aan verwachtingen. Heel fijn dat track en trace gebruikt wordt bij verzenden. Zeer tevreden!

Snelle service & mooie producten!

Erg fijne en snelle service. Ben heel blij met de producten. Enige wat jammer was; ik had aangegeven thuis bezorgen. Alleen bij werd bezorgd bij een supermarkt in een ander dorp. Waarschijnlijk komt dit door de drukte van PostNL. Voor de rest ben ik erg tevreden!

Fijne service en optijd geleverd

Kraamcadeaus besteld! Alles was ondanks de (kerst) drukte optijd geleverd. Telefonisch contact gehad vanwege een voorraad probleem, kreeg meteen een ander product. Netjes geregeld!

Prima en snel geleverd

De producten waren zoals omschreven en het werd snel geleverd, zelfs in deze drukke tijd!

Mooie producten en snelle levering

Weinig woorden nodig. Snel en goed!

Fijn bestellen en snelle levering!

Fijn bestellen en snelle levering!

top!

Snelle en correcte levering van een mooi product. Dus dik tevreden.

Goede website en service

Bestelling zo gedaan en leveren is ook snel. Ik miste 1 artikel, deze is meteen nagestuurd, waarvoor dank!

Snelle levering en keurig verpakt

Mooie site met creatieve cadeau's voor kinderen, snelle en correcte afhandeling van bestelling, top ervaring.

Super goede kwaliteit en heel snel levering! Gewoon goed!

Really nice toys made out of responsible materials, child and Earth friendly. We did not want to buy loud plastic toys for our little one and we found in Lazy Lama precisely what we were looking for: classic toys with a modern feel.

Zeer snelle afhandeling van de bestelling

Wat een service snel en op tijd alles geleverd. super

Erg tevreden met mijn aankopen.

Wij kopen graag bij lazy lama, betrouwbare webshop en winkel, de kleinkinderen zijn altijd blij en tevreden met de gekochte spullen, en als je niet te vreden ben over je aankoop kan je het zonder problemen , ruilen of retouren

Snelle levering en leuk ingepakt

leuke website met leuke spulletjes

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!