Goeie service en heel leuk assortiment

Goede ervaring, erg tevreden

Snel en netjes!

Snelle bezorging en het product komt goed overeen met de afbeelding op de site. Zeer tevreden :)

Een zeer snelle levering van super leuk en kwalitatief speelgoed!

Ik bestel zeker opnieuw bij jullie :)

Vlotte en correcte levering

Snel ontvangen

Snel ontvangen en erg blij met de bestelling.

Goede snelle levering! Leuke spulletjes!

Leuke spulletjes, snelle levering! Fijn dat je via je inloggen de status ea. Kunt bekijken!

Goed verpakt en snel geleverd.

Fijne ervaring

Suuuuper schattig!

Super schattige stoel en ondanks Corona erg snel geleverd. Top service!

Superservice!!!

Besteld en nog geen 24 u later was het pakket afgeleverd. Extra leuke cadeauverpakking Wij keren zeker nog terug naar de lazy lama!!!

Snelle levering, goede service

Snel en goed

Alles naar wens

Alles goed en snel verlopen

Top service, mooi verpakt, mooi aanbod.

Leuke spulletjes en supersnelle service

Ik vond hier heel leuke spullen voor mijn zoontjes. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Ik shop hier zeker nog eens!

Super snel!

Je wordt goed geïnformeerd en het was een hele snelle levering!

Erg leuke webshop en snelle verzending

Duurzaam en net even anders, had de bestelling ondanks enorme drukte snel in huis.

Top kwaliteit! Supersnelle levering!

Lazy Lama... Dank jullie wel voor goede en kwalitatieve product. Op tijd geïnformeerd dat hebben jullie hem op voorraad gekregen. Supersnelle levering ( volgende dag thuis)! Ik kan jullie wel aanbevelen.

Super service

Ik heb het nog niet uit de verpakking gehaald aangezien de sint morgen pas komt. Maar we hebben wel gepiept en het is gewoon al super zacht !! Ik kan niet wachten tot mijn ballie in het ballenbad kan spelen en dankjewel voor de super snelle service!

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen

De bestelling was ondanks de drukke periode snel in huis. Mooie cadeaus gekocht met fijne korting. Helemaal blij!

Snelle levering, leuk ingepakt

Zeer overzichtelijke site, snel geleverd en het was in leuk papiertje ingepakt door gratis inpakservice. Fijne ervaring

Snel geleverd en prachtig ingepakt

Ondanks de drukte van de feestdagen was het pakket snel geleverd en waren alle artikelen super mooi versierd.

Leuk assortiment en snelle verzending

Mooi aanbod, ook in verantwoorde baby spullen

goed.

gewoon goed en snel

Uitstekende levering

Snelle levering en ook nog mooi ingepakt!

Snelle levering, leuk ingepakt!

Fijne service!

Fijne service, leuk ingepakt en ondanks de drukte keurig op tijd! Leuke webshop ook♡

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!