Snelle levering en leuk verpakt!

Goede ervaring, leuk verpakt en snel geleverd! Leuke cadeau verpakking.

Erg leuke webshop, mooie cadeaus, snelle levering, producten goed verpakt. Aanrader!

Heel snelle en correcte service

Super tevreden van de service. 2 dagen na de bestelling, alles ontvangen. Bedankt!!

Overzichtelijk en snel

Gewoon yevreden

Wat een keuze!

Heel veel aandacht voor verantwoord speelgoed

Mooi en duurzaam speelgoed

Mooi duurzaam speelgoed. Badspeelgoed van hout is wel zwaar gewicht. Levering was optijd en netjes verwerkt.

Een mooie, overzichtelijke website met veel leuke artikelen. Ik heb een micro step besteld en deze werd al na 2 dagen bezorgd.

Geweldige webshop

Snelle levering, goede service!

Alles heel vlug ontvangen. Prima service

vriendelijk en correct. Zeker aan te bevelen.

klein misverstand tussen de bestelling en levering werd heel klantvriendelijk opgelost.

Fantastisch leuke cadeaus en heel gezellig ingepakt. In het verleden ook al een aantal keer wat besteld, en dat blijven we zeker doen.

Snelle levering en mooi ingepakt naar wens!

Erg fijn, goed werkende website, leuk ingepakt naar mijn wensen. Dankjewel!

Super snelle verzending!

Op 1 dag tijd in een super drukke periode geleverd! Pakket was mooi zorgvuldig ingepakt en heel tevreden met mijn product!

Ik word er gewoon vrolijk van

Super service, leuk en vrolijk bedrijf.

snelle levering van een prachtig kado waar mijn kind straks blij van wordt

top

Mooie producten

Mooie producten, die goed verpakt, snel worden geleverd.

Snel geleverd mooie spulletjes

Mooie website

Alles picobello in orde!

Kwaliteit op tijd!

supersnelle levering!!!

fantastisch!!! de dag na bestelling reeds geleverd!! dankjewel !!

Snelle en professionele service

Leuke boeken!

Heerlijk zacht!

Een mooie en hele zachte doek. Ik heb meerdere hydrofiele doeken maar deze is echt het fijnst om aan te raken. De doek voelt niet alleen zo fijn door dat het zo zacht is maar ook door dat het net iets dikker aanvoelt dan mijn andere doeken. Ik heb er meteen nog 2 gekocht. Kleine kantekening, ik heb de doeken nog niet heel lang in gebruik. Ik weet niet hoe ze na verloop van tijd uit de was zullen komen. De eerste wasjes maakte geen verschil.

Goede producten en snelle levering. Ook een leuk kaartje erbij.

Hele leuke artikelen en snelle levering

Lazy Lama heeft een mooie handige webshop, verkoopt hele leuke artikelen die snel en goed worden afgeleverd met een gezellig persoonlijk briefje erbij.

Geen geschenk verpakking

Cadeaus zouden ingepakt worden. Helaas moest zelf nog aan de slag. Levering was wel heel snel.

super snel en super netjes

ondanks black friday periode heel snel en netjes mijn order ontvangen. onwijs tevreden

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!