Zeer tevreden van het mooie boekenrek en de snelle service!

Diverse keren dingen besteld, steeds tevreden!

Persoonlijk en kwaliteit

Geleverd met een persoonlijk kaartje, maakt het winkelen hier zeker voor herhaling vatbaar. De zachte kleuren en de unieke producten, zo leuk!

Superleuke shop en fijne service!

We hebben hier online een kraamcadeau besteld. We vonden het leuk dat er uit verschillende soorten inpakpapier gekozen kan worden. Daarnaast kunnen ze een kaartje bijvoegen. Vragen werden snel beantwoord via de mail. We bestellen hier zeker nogmaals en gaan binnenkort eens langs in de winkel.

Fijne webwinkel

Wat ik had besteld was snel geleverd en superleuk ingepakt.

Snelle levering!

Leuke website, snelle levering, je wordt via mail goed op de hoogte gehouden.

Heel erg goed en leuk

Prettige houding en service

Snel en goed!

Snelle levering, leuk ingepakt en persoonlijk kaartje erbij. Zeer tevreden!

heel leuke webshop

Enorm uitgebreide catalogus met de leukste artikeken voor kinderen

Prima! Goed product en snelle levering, goed dus!

Prima! Goed product en snelle levering, niks te klagen

Snelle levering, ziet er goed uit

Het is een kadootje voor mijn kleinzoon. Hij is er nog niet helemaal aan toe (wordt 1 jaar), dushet zithoek ingepakt. Ben benieuwd voor later

Toffe winkel!

Wat een geweldig leuke winkel en super leuk personeel! Toen ik binnen kwam werd ik meteen goed geholpen. Ze hebben er zulke leuke dingen! Ik weet zeker dat ik hier vaker terug ga komen.

Heel tevreden met mijn aankoop, het vloerkleed van Lorena Canals ziet er in het echt minstens zo mooi uit als op de foto's. En de bestelling was ook binnen no-time binnen :-).

Heel leuke producten, snelle levering, ingepakt, vrolijke bevestingingsmails. Een positieve ervaring dus!

Een prime en betrouwbaar bedrijf dat zeer adequaat reageert op vragen

Er was een probleempje met het verpakken dat binnen een uur kosteloos opgelost werd. Perfect!

Snel geleverd, leuke spullen, erg leuk in gepakt.

Ik vond de spullen erg leuk ingepakt! De levering ging ook lekker vlot.

Goede leuke producten

Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje erbij! Mooie producten! Top!

Gebruiksvriendelijke website, netjes ingepakt en snel geleverd. In een woord: Super! Kom zeker terug bij deze webshop.

Snelle, nette service

Zeer snelle service.

Verwachting is overtroffen.

Eenvoudig bestelproces, verrast door de gratis inpakservice (mooi ingepakt), persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het af. Ik kan het meteen cadeau doen.

Snelle service en mooi verpakt

Snelle service en mooi verpakt

Leuke cadeaus

Leuke cadeaus, tegen goede prijs/kwaliteit verhouding

Een superleuke winkel die ik iedereen aan kan raden.

Buitengewone service: ik had voor mijn zoon en vriendje een kado voir de juf besteld die net een baby had gekregen en waar de kinderen ivm corona niet op bezoek konden. Het werd na 1 dag heel leuk ingepakt met een kaartje met de namen van de jongens erop bij de juf bezorgd. Top!!!

Mooie site, leuke spullen en nette verzending

Hele mooie spullen en zeer snelle verzending!

Netjes geholpen

Goed geholpen, leuke winkel

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!