Mooie knuffel konijn

Snel geleverd mooi en duurzaam speelgoed

Er zat een foutje in een van de producten. Toen ik hierover mailde, stuurde Lazy Lama meteen een nieuw product op. Echt top service!

Snelle bezorgen en product zoals omschreven

Product zoals verwacht. Gleuf voor het instoppen is groot genoeg maar het gat aan de onderkant had wel wat groter gemogen. Het brief geld past hier net een beetje doorheen

Je vind hier zeker een unieke cadeau voor je kind!

Super leuk speelgoed, ruime keuze om een uniek cadeau te vinden voor je kind! Snelle service en goed bereikbaar. Ik ben er blij mee, tot de volgende bestelling!

Geweldig bedrijf ik koop hier regelmatig

Tegenwoordig kijk ik als ik speelgoed nodig heb regelmatig bij Lazy Lama. Als je een cadeautje nodig hebt dan pakken ze het hier geweldig in! Een extra pluspunt is de mega Maileg collectie. Ik ben fan!

Spullen werden netjes bezorgd

Snel duidelijk eenvoudig

X

Website duidelijk en snel. Direct een bevestiging na bestelling. Volgende dag geleverd.

Aanrader

De bestelling van mijn artikel( een knuffel dinosaurus) liep perfect. Het artikel is superleuk en van zeer goede kwaliteit! Ik ben tevreden.

Toppie

Heel netjes verpakt, in schattig papier

Snel geleverd, mooi verpakt en leuke spullen!

Ik ga zeker vaker bestellen bij lazy lama!

Keurig ingepakt met mooi papier en sticker . Bijgevoegd leuke kaart met korting volgende bestelling

Prachtige knuffels

Snelle correcte levering, mooie items.

Super vriendelijk, behulpzaam en snelle levering.

Persoonlijke aandacht en snelle levering

Ik had bij mijn bestelling een voorkeur aangegeven. Die kon helaas niet worden ingewilligd, daar werd ik keurig netjes over bericht met de opties die er wel waren. Vervolgens was de bestelling keurig netjes verpakt heel snel in huis.

Mooie rugtas!

Rugtas besteld voor m'n kleindochter, was mooi en netjes verpakt. Ik hoop dat ze er lang plezier van heeft!

Snel verzonden

Mooi assortiment en snel verzonden

Fijne winkel, snel verzonden en mooi ingepakt

Hele fijne speelgoedwinkel en leuk om nieuwe dingen te ondekken die je niet overal tegen komt. Nu een timio gekocht, gelijk een grote hit bij mijn dochter. Mijn bestelling was snel bezorgd. De doos open maken is altijd een feestje omdat het zo netjes is ingepakt.

heel goed

eerste keer , maar goed

Leuke winkel en heel blij met de verzending

Ze hebben de kinderboeken vol zorg netjes ingepakt en het was ook snel verzonden. Hebben een mooie collectie!

Ze reageren snel een hele goede service!

Je krijgt zo snel een reactie op de mail! En hele leuke producten.

Heel snel geleverd, prima.

Woensdagavond laat besteld, vrijdagmiddag al in huis.

bestelling werd niet geleverd

Bestelling werd niet ontvangen

Snelle levering Mooi verpakt

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!