Top! Snelle service en leuk handgeschreven kaartje!

Leuk ingepakt en snelle service! Ga zeker vaker bestellen

Mooi product van prettig bedrijf.

Hier voor t eerst besteld. Mooie vormgeving en fijne communicatie.

Netjes geleverd

Snel de bestelling binnen , word goed op de hoogte gehouden via mail over de verzending .

Helemaal top!’

Snelle en goede service

Fijne webshop

Mooie producten, snelle en goede levering. Erg tevreden.

Top winkel

Leuk assortiment en fijn dat cadeautjes al worden ingepakt!

Mooie website

Levertijd was wel wat langer dan aangegeven

Op tijd en netjes bezorgd

Mooi product. En netjes en op tijd bezorgd

Snelle levering en mooie producten voor een fijne prijs.

Heel blij mee!

Mooie producten en snelle levering

Prima ervaring met Lazy Lama

Polecam

Echt heel bijzonder

Wauw wat een cadeautje lag er in de brievenbus. Mijn bestelling was super mooi ingepakt. Hoewel ik dit als cadeau voor mijn dochtertje heb besteld vond ik de persoonlijke noot, in de vorm van een kaartje met mijn naam erop, heel bijzonder. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super webshop!

Groot assortiment met scherpe prijzen. Ze pakken het gratis in als cadeautje, erg handig! Ook een snelle levering.

Leuk aanbod

Veel keuze uit leuke cadeaus. Onze keuze van de knuffel was op de site al leuk om te zien, en in handen: geweldig!

Leuke webshop!

Goede service, leuke spullen! Erg blij met mijn aankoop!

Het was weer n feestje met lazy crazy Lama

Ik zocht een degelijk kado voor mijn kleinkind, en kwam uit bij een prachtige trekkar van hout. Dat is best lastig inpakken dacht ik zo.. Maar niks is te gek voor Lazy Lama, ze kregen het voor mekaar om het grote ding toch leuk in te pakken! Mijn kleinkind is superblij met zijn mooie trekkar.

Correcte afhandeling van mijn bestelling.

Snel en prima afhandeling van mijn bestelling. Mooie en verantwoorde producten .

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met de aankoop

prima persoonlijke service

netjes verpakt met een persoonlijke boodschap goed verzonden en snelle levering

Exceptional

Lazy lama surprised me. Their price range was the cheapest so far. Quality is good, delivery is fast, packaging is cute. We love you Lazy Lama

Goede service!

Zeer tevreden over de service van LL, ga er zeker weer wat bestellen!

Leuke spulletjes en snelle verzending. Jammer dat er op een bestelling van €40 toch verzendkosten zitten.

Fijne webwinkel

Contact gehad met de winkel via de chat. Goed geholpen, naar aanleiding daarvan artikel besteld en zoals afgesproken artikel keurig netjes kunnen ophalen volgende dag! Ook nog heel leuk de inpakservice!

Super service!

Ik werd goed geholpen door de online helpdesk en de volgende week lag mijn bestelling binnen, heel blij mee!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!