Fijne mooie spullen

Net even andere spulletjes dan de gemiddelde baby / kinder winkel & dat vind ik zeer fijn!

Snelle levering en mooi ingepakt

Snelle levering en mooi ingepakt

Snel en netjes

Netjes en leuk ingepakt

Geweldige kwaliteit, geweldige service!

Echt prachtig gemaakt speelgoed! Daar is over nagedacht! Mooie website en snelle service met een aardig persoonlijk kaartje erbij!

Hele snelle levering, mooie duurzame producten en heel mooi verpakt! Kortom, geweldig! Bestel zeker weer een keer.

Goede snelle service!

Snel, vriendelijk, duidelijk!

Snelle en goede service voor een goede prijs

Goede service van Lazy Lama en een erg redelijke prijs. Zelfs incl. verzendkosten goedkoper dan andere aanbieders. Heb het pakketje binnen de vernoemde periode ontvangen met een lief kaartje erbij! Helemaal leuk en helemaal blij dus. Inpakken mag iets netter, maar dat is persoonlijke voorkeur.

Snelle levering.

Tevreden over bestelling en verzending.

vriendelijk en meedenkend

misioo ballenbak gekocht de dames zijn er zeer tevreden mee.

Fantastisch!

Wat een leuke website, goede service en net dat beetje extra wat je tegenwoordig mist. Ik kon het artikel ophalen en het cadeautje was kosteloos heel leuk ingepakt. Zeer goede service! Ga zo door!

Persoonlijke service met kwaliteit van product

Prettig persoonlijk contact via de chatfunctie op de website Mooie website, duidelijk en overzichtelijk Prachtige unieke producten

goede snelle service

Snelle levering en leuk verpakt!

De levering was snel en zelfs leuk ingepakt!

Top service en snelle levering

Snel en efficiënt

Net verpakt en snel geleverd.

Klantvriendelijk

Vlotte en vrolijke levering van een mooi product voor een goede prijs

Snelle levering, mooie producten en goede service

2 speelgoedopbergkleden, s avonds besteld, de volgende dag in huis met een persoonlijk kaartje erbij. Goede producten, wij zijn zeer tevreden!

Snelle levering/artikel zag er goed uit ! 👍

Geweldig !!

Zo gemakkelijk om iets te bestellen, betalen super easy. Je dag bezorging aangeven en je pakket volgen. Ik ben zeker dan en ga hier absoluut vaker iets bestellen.

Helemaal geweldig zo mooi

Alles is vlug verlopen bezorgen prima de volgende dag thuis. Toen ik de doos open maakten zat er een leuk bedank kaartje bij wat erg leuk is. Maar toen ik de doos open maakten van t kado voor onze kleindochter dat was een verassing op zich het zat in een mooie doos met een leuk bericht van de leverancier en echt mooi stukje speelgoed met zorg gemaakt hier gaat onze kleindochter nog lang plezier van hebben. Deze winkel is echt een aanrader.

Vlotte service, alles tip top in orde

Ik had misioo ballen besteld voor in het ballenbad, ze zijn mooi geleverd in aparte stoffen zakjes. Alles was in orde, fijn zo!

prima service, denken mee

Goede ervaring, we hadden twee dingen besteld, later bleek dat er maar 1 op voorraad was, we werden gebeld of het bezwaarlijk was dat er enige vertraging op kon treden, zodat alles in een keer verstuurd kon. prima vlotte afhandeling

Snel geleverd, gratis mooi ingepakt, goedkoop

Snelle levering, gratis mooi ingepakt en goedkoop. Zeer tevreden over dit bedrijf

Prachtig speelgoed

Duidelijke website, bestelling prima verzorgd.

De navigatie op de website is duidelijk. Mijn bestelling was heel mooi ingepakt en werd (ondanks de drukke kerstdagen die in aantocht waren) supersnel bezorgd bij mij.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!