Geweldig!

Voor de verjaardag van mijn nichtje was ik op zoek naar een ballenbad. Overal was de kleur uitverkocht, jullie hadden de kleur wel alleen de ballen die ik er bij wou zag ik niet. In de chat gevraagd en ze hebben gewoon geregeld dat ik de juiste kleur ballen er bij kreeg! Top!! Goede en persoonlijke service, snelle levering en zeer betrouwbaar.

Super aankopen met top service

De spullen bij Lazylama zijn van mooie kwaliteit. Wat nog prettiger is, dat is de service en de klantvriendelijkheid. Ik kom hier zeker terug om wat voor mijn dochtertje of cadeautjes voor andere te kopen!

Perfecte service en hele mooie spullen

Lazy lama heeft hele mooie producten, erg origineel en nog duurzaam ook! De communicatie was heel persoonlijk en de service top. Echt een aanrader.

Uniek aanbod en goede service!

Lazy lama heeft mooie, duurzame producten die je nergens anders kunt vinden. Ook erg blij met de persoonlijke service. Een aanrader dus.

Leuk speelgoed

Snelle, goede levering

Superleuk verjaardagscadeau kunnen geven.

Setje was geschenkje voor mijn nichtje. Ze was er superblij mee en begon er dadelijk mee te spelen.

Dik tevreden!

Super leuke producten die ook nog eens duurzaam zijn. Vriendelijk personeel met humor. En een mooi ingepakt product ontvangen. Ik ben dik tevreden!

Super smoooth ervaring!

Heb een cadeautje besteld voor een geboorte en daar meteen laten afleveren. De cadeautjes zijn top! De chat ervaring met lazy lama was perfect evenals de aflevering! Erg tevreden dus!

Mooie spullen en top service, aanrader!

Ze hebben hier mooie en unieke spullen. De service is ideaal. Als je een brandende vraag hebt kun je meteen terecht via whatsapp waar je snel antwoord krijgt. Ook flexibel met ophalen/verzenden.

Snelle verzending

Goede ervaring, snelle verzending en duidelijke bevestiging.

Fantastische service!!

Ik had al heel snel een leuk kado voor mijn kleinzoon gevonden bij lazy Lama, wat een keuze aan super leuke producten. Het kado werd de volgende dag al keurig verpakt bezorgd. Mijn kleinzoon was er superblij mee. Top!!

Super goede en vlotte service!

Super goede en vlotte service. De kadootjes werden met veel zorg ingepakt.

Snelle levering!

Mooie producten en snelle levering

Easy to use

Easy to use website with great brands and items! Fast delivery too!

Goed geregeld, mooie producten

Flexibele service, alles keurig op tijd in huis. En nog belangrijker: het cadeautje viel goed in de smaak bij de kleine!

goede service, goed behandeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn bedrijf, snelle levering.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering en prachtig ingepakt!!

n.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en leuk verpakt!

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!