Helemaal top!

Kwalitatief mooie knuffel gekocht. Precies zoals op de site. Keurig verpakt. En snel in huis. Meer dan tevreden dus!!

Mooi verpakt, snelle Verzending

Zeer mooi verpakt en snelle verzending !

TOP

Makkelijk zoeken en bestellen op de website, Snel en en netjes verpakt bezorgd.

Helaas een boek ontvangen met 2 ontbrekende pagina’s, na een mailtje naar de klantenservice werd er meteen een nieuwe verstuurd.

Snelle levering, netjes verpakking

Leuke producten, nette prijs

Heel erg goed ,

Ook de levering heel snel

Snelle levering en heel mooi product

Fijne ervaring ga er zeker vaker bestellen

Helemaal super!

Helemaal blij met mijn bestelling

Leuke bestelling geplaatst bij Lazy Lama. Deze werd snel en goed verpakt verstuurd zodat deze veilig aan kwam en was ook nog eens leuk ingepakt! Super blij mee en hier ga ik vaker bestellen!

Net dat beetje extra

Ontving het bestelde cadeau prachtig ingepakt. Alle andere spullen waren voorzien van een papiertje zodat ze niet zouden beschadigen. Levering was snel. Dus super!

Goede service, netjes ingepakt en snelle levering.

Bestelling plaatsen eenvoudig via website. Een vrij ruim assortiment en alles op voorraad. Snelle levering en super klantvriendelijk service. Kort samen gevat, een top bedrijf.

Mijn pakket was even vertraagd door post.nl, de dame van Lazy Lama heeft gebeld en kreeg nog dezelfde dag mijn pakket. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snelle verzending en leuk verpakt!

BLIJ!

Ik ben super blij met mijn aankopen. Allemaal netjes verpakt en zo der beschadigingen aangekomen. Communicatie over de verzending is prima.

Mooie knuffel, snel in huis

Mooie Jellycat Knuffel Bashful Cottontail Bunny Original. Snel geleverd, Netjes in vloeipapier met leuke sticker. Het is een cadeau. De ontvanger zal er heel blij mee zijn.

Mooi Product

Het inpakken waarvoor ik extra betaald had was beneden de maat.

Geweldig!

Heel mooi ingepakt allemaal. Met veel zorg en liefde. Zo uniek. Dankjewel ervoor!

Snelle levering en super blij met mijn bestelling

Zeer snelle verzending en zorgvuldig ingepakt. De webshop heeft een uitgebreid assortiment waar ik zeker vaker een kijkje zal nemen.

Uitstekend en snelle service!

Mijn bestelling werd snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Alles naar wens!

Goede service, leuke producten, goede prijs

Heel snelle levering en prima kwaliteit

Snel Verzonden, netjes en zorgvuldig ingepakt

Snelle levering en met zorg alles ingepakt en geleverd.

Doen wat ze beloven.

Zijn telefonisch goed te bereiken en geven meteen correct en keurig antwoord.

Knuffel gevaarlijk voor baby

Ik koop hier niet meer. Ik heb een knuffel besteld waarvan beschreven stond op de website dat het geschikt is vanaf geboorte. De knuffel heeft kraalogen!! Beslist ongeschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege verstikkingsgevaar door die kraalogen!! Ik heb het ze gemeld dat dit niet klopt. Hopelijk doen ze er wat mee.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!