Fijne webshop

Snel geleverd, keurig verpakt

Zonder enige terughoudendheid.... Uitstekende en vriendelijke service

Het product waar we naar op zoek waren, welke we eerder in de winkel hadden gekocht, stond niet op de site. Een enkel belletje was voldoende om het alsnog te bestellen, waarbij we uitermate vriendelijk en behulpzaam werden geholpen. Mooi Eronden raden we dan absoluut aan.

Fijne afhandeling en heel netjes verpakt.

Er zat zelfs een koekje als dank voor de bestelling bij. Heel mooi product.

excellent!

Niets is te veel, altijd vriendelijk ook voor een lastige klant, (zoals ik)

Prettig winkelen

Of ik er life of online winkel de service is top!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Positief

Aanrader!

Prima service, persoonlijke benadering ondanks bestelling via internet

De spullen zaten zó mooi ingepakt!

Alles perfect!!!

Heel vriendelijk en ze doen wat ze beloven.

Snel geleverd en goed verpakt!

Deze zaak is al sinds jaar en dag bekend in Maastricht. Door online te bestellen kan ik een kleine bijdrage leveren in deze lastige periode. Enige minpuntje: ik wilde voor mezelf twee slips bestellen, maar er was er slechts één op voorraad; jammer! Voor de rest alles pico bello!

Vriendelijk en makkelijk te regelen!

Vriendelijk en makkelijk te regelen!

geweldig

Het bestellen via de website ging gemakkelijk. De levering van de bestelling kwam ook snel.

Geweldige service

Heel vriendelijke mensen die met liefde hun vak perfect uitoefenen!

Prima bezorging prrfekt geregeld

Heel goed!

Besteld via internet. Leuk verpakt ontvangen.

goed.

Telefonisch info opgevraagd bij winkel. Daarna besteld. Paste helaas niet en retour gestuurd. Volgende dag stond het geld van de retour gestuurde spullen al weer op mijn rekening.

fantastisch

Snelle levering, erg mooi verpakt met een verrassing erbij!

Goede service en super mooi verpakt

Duidelijke website en snel verzonden

Duidelijke website Mooie bh’s En snel verstuurd

Mooie website en snelle levering

Deze winkel verkoopt mooie merken. Goede website en snelle afhandeling vd bestelling.

Plezierig en vertrouwd

Snelle en correcte afhandeling

zeer klantvriendelijke behandeling

Bereid om nog even verder in de collectie te kijken. Daarna snelle levering zonder moeilijk te doen over vooruit betalen.

Zeer goede en snelle levering, mooie lingerie van goede kwaliteit.

Platielstraat 8

6211GV Maastricht

Over Mooi Eronder

Mooi Eronder is de webshop voor al je basic ondergoed. Jesse en Stephanie helpen je graag bij het vinden van je favoriete ondergoed en nachtkleding. Mooi Eronder heeft een ruime keuze ondermode voor dames en heren van de beste merken zoals Mey, Schiesser, Ten Cate, HOM en Calida Wij pakken je bestelling met zorg in en verzenden gratis vanaf €59 ! Naast onze webwinkel kun je ons ook bezoeken bij Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht. Of onze lingeriewinkel aan het Amorsplein in Maastricht. Hier vind je een ruime keuze in bh's en badkleding van Marie Jo, PrimaDonna, Mey, Felina en Aubade. We kijken uit naar je komst!