Mooi product en goede service

Mooi eronder heeft een kwalitatief sterke en duurzame lijn. Ik bestel via de webshop en het is binnen no time in huis.

Klantvriendelijk

Er was een bestelling onderweg. Vanwege het Corona virus is de winkel maar beperkt open. Ik heb het pakje gratis bezorgd gekregen. Hele goede service. Top!

Prima vakkundige service.

Zie boven

Prima,

Telefonisch contact na bestelling was nog een extra plus

Fijn contact met het bedrijf. Eea gaf een betrouwbaar gevoel!

Het prettige was dat er een telefoonnummer bij stond. Overleg was mogelijk. Bestelling kwam op afgesproken dag. Ga hier zeker nog vaker ondergoed bestellen.

Jullie hebben een hele goede panty-sale.

Top qua prijs!

Niet te duur, snelle levering

Correcte afhandeling Brievenbus bezorging, waarvoor niemand thuis hoeft te zijn Snelle levering

toppie

Snelle en complete levering. Snel antwoord op vraag per Email.

Snelle en goede bezorging

De dag erna al in huis. Keurig en leuk verpakt; alsof het een cadeautje voor jezelf was.

Goede communicatie

Pakketje was even zoek geraakt bij PostNL. Er is direct navraag gedaan en goed gecommuniceerd wat er aan de hand was. Vlot opgelost.

uitstekende service en mooie spullen.

zowel in de winkel geweest als per post een pakje laten toesturen. Zeer tevreden over beide ervaringen. Fijn dat er nog zulke mooie zaken bestaan met vriendelijk personeel!

Hoge kwaliteit producten en buitengewone service

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle afhandeling

Snel gereageerd op mijn bestelling, die ik in de winkel ging afhalen. Eerst kunnen passen alvorens over te gaan tot aankoop.

goede service

Fijn om zowel fysiek als via internet te kunnen bestellen.

Probleem bij bestelling was snel opgelost, bestelling werd daarna snel geleverd.

Pluspunten

snel geleverd en mooi aanbiedin

Pluspunten

Klantvriendelijk en geduldig

Pluspunten

Snelle levering. Bestelling prima verzorgd en bezorgd.

Pluspunten

goede service, prachtig ingepakt , snel verzonden

Pluspunten

Helemaal toppie

Pluspunten

Goede prijs. Snelle bezorging. Voldoende keus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De persoonlijke en gemoedelijke sfeer. En de leuke sale acties. Ik ben van de Mey fan! Meer keuze in Maastricht!

Meer sale opde website plaatsen. In de winkel zie ik namelijk veel meer sale liggen aan bijv. Pyama’s En damesnachtgoed. Ook de leuke actiesherenonderbroeken van de Mey mis ik op de website Scheelt mij meerdere malen een lange rit naar Maastricht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering

Website werkt niet optimaal

Pluspunten

Zeer prettige en geduldige telefonische assistentie bij de keuze tussen verschillende opties.

Platielstraat 8

6211GV Maastricht

Over Mooi Eronder

Mooi Eronder is de webshop voor al je basic ondergoed. Jesse en Stephanie helpen je graag bij het vinden van je favoriete ondergoed en nachtkleding. Mooi Eronder heeft een ruime keuze ondermode voor dames en heren van de beste merken zoals Mey, Schiesser, Ten Cate, HOM en Calida Wij pakken je bestelling met zorg in en verzenden gratis vanaf €59 ! Naast onze webwinkel kun je ons ook bezoeken bij Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht. Of onze lingeriewinkel aan het Amorsplein in Maastricht. Hier vind je een ruime keuze in bh's en badkleding van Marie Jo, PrimaDonna, Mey, Felina en Aubade. We kijken uit naar je komst!