heel goed

mooie kwaliteit ...goed merk

heel goed

mooie kwaliteit ...goed merk

Prima - goed nerk tegen een aantekkelijke prijs

Zie boven

TOP!

Supersnelle verzending & levering!

De bestelling is snel, netjes en makkelijk geleverd als brievenbuspakje.

Prettig. Het bestelde product was al bekend. Probleemloze afwikkeling van de bestelling.

Vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke website. Alleen heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

je koopt bij een jong bedrijf. het is persoonlijk.

Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke communicatie. ik ga zeker vaker kopen. Mooi T shirt, beter dan andere leveranciers.

Keurig verpakt

Prima. Snelle levering

Wel snel, niet goed.

De bestelling werd snel geleverd. De T-shirts voldeden niet vanwege de naden in de hals.

Vriendelijk verkopers Goede service

Snelle en goede service!

Via internet gevonden. Snelle levering en persoonlijk verpakt. Groetjes Monique

Snelle levering, Product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Tevreden

Ik had zelf 1 verkeerde maat bh besteld, met 1 telefoontje was het geregeld. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en zeer vlot kreeg ik nadat ik de andere terug had gestuurd de goede opgestuurd. Kwaliteit en prijs is goed.

goede service

Zeer verzorgd ingepakt, goede ondersteuning bij bezorg problemen.

Super bedankt

Ik had geen tijd/ zin om naar de winkel te komen en zag dat ik ook online kon bestellen . super

Vriendelijk geholpen en goede artikelen opgestuurd gekregen.

Heel fijn geholpen

Erg fijn geholpen, en ze zorgen voor een persoonlijke sfeer.

goede communicatie, snel geleverd.

Artikel voldoet aan de verwachtingen. Netjes verzonden.

Goede en snelle service, mooi ondergoed

Mey shirts zijn zacht en prettig om te dragen.

Netjes af gehandeld

De bh had ik in de verkeerde maat besteld terg gestuurd kreeg gelijk mijn geld terug

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden

Kon niet aan huis geleverd worden

Een bestelling gedaan van 2 stuks was zogezegd voorradig, krijg een mailtje dat er maar 1 stuk binnen is als ik een week kon wachten was het 2 de stuk binnen heb ik gedaan , meer dan een week gewacht thuis gebleven want mijn bestelling zou geleverd worden helaas niet gebeurd 2 dagen later ging mijn bestelling weer geleverd worden ik weer thuis gebleven maar niet aan huis geleverd in een parcelshop in Hoboken 20 km van huis moeilijk te bereiken Dus bestelling geannuleerd Nu kan ik niets meer bestellen bij jullie wat ik van plan was ben zeer teleurgesteld Met vriendelijke groeten Marina

Geef adres door aan anderen en volgende aankoop is zeker bij jullie.

Platielstraat 8

6211GV Maastricht

Over Mooi Eronder

Mooi Eronder is de webshop voor al je basic ondergoed. Jesse en Stephanie helpen je graag bij het vinden van je favoriete ondergoed en nachtkleding. Mooi Eronder heeft een ruime keuze ondermode voor dames en heren van de beste merken zoals Mey, Schiesser, Ten Cate, HOM en Calida Wij pakken je bestelling met zorg in en verzenden gratis vanaf €59 ! Naast onze webwinkel kun je ons ook bezoeken bij Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht. Of onze lingeriewinkel aan het Amorsplein in Maastricht. Hier vind je een ruime keuze in bh's en badkleding van Marie Jo, PrimaDonna, Mey, Felina en Aubade. We kijken uit naar je komst!