Pluspunten

Wat en goede service! We hadden de verkeerde maat trampolinedoek besteld bleek na telefoontje van een oplettende medewerker.! Super zeg. Nu kunnen de kids weer heel lang springen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Site

Er wordt geen enkele informatie gegeven over de levering/levertijd. Ik heb 22/6 een bestelling gedaan en heb nog steeds geen idee wanneer levering plaatsvindt. Levering zou volgens de site binnen een week plaatsvinden.

Pluspunten

Goede communicatie en afstemming over de levering

Pluspunten

Aandacht voor de wensen, fijn doorgesproken wat mogelijk is en de eigenschappen van de trampolines, persoonlijke aandacht, niet opdringerig, voelden op welkom, makkelijk te vinden, ruimte voor uitproberen, later vriendelijk aan telefoon voor onze wensen voor aflevering, netjes bezorgd, heel positief over dit bedrijf en hun mensen

Pluspunten

zeer klant vriendelijk en genereus

Pluspunten

Snelle reactie op mailvraag De volgende dag al bezorgd

Pluspunten

Super service. Snelle levering. Heb er voor de zekerheid achter aan gebeld maar dat was geheel niet nodig. Vrijdag besteld, zaterdag leveren ze niet. Maandag 10 in de ochtend stonden ze al voor de deur. Helemaal top

Pluspunten

Ontzettend snelle levering ! Ze nemen zelfs telefonisch contact op om afspraken te maken omtrent de levering. Top trampoline !

Pluspunten

Heel goed materiaal, zeer snel geleverd. Goede uitleg bij maken van keuze. Helaas werd een verkeerde kleur geleverd, maar dit is ontzettend snel en prettig opgelost.

geen

Pluspunten

service correct geleverd en telefonisch advies gehad

Pluspunten

Zorgvuldig en punctueel. Ook service en reserve-onderdelen vele jaren ná de verkoop.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

Vriendelijk, snelle reactie op vragen en denken mee met de klant. Montage kon ook heel snel en is perfect uitgevoerd!

Pluspunten

Super snel en perfect ontvangen

Pluspunten

Ze luisteren goed als je een aanvullend bericht bij je bestelling hebt en nabelt.

Pluspunten

Super snelle levering en goede communicatie over de levering. Over de spullen ben ik ook zeer tevreden.

Cuneraweg 318

3911RT Rhenen

Over 12SPRINGS / Akrobat Trampolines

- NL - 12SPRINGS / Akrobat Trampolines biedt de beste Akrobat Trampolines, Airtracks en andere Airproducten aan. Met onze producten maken we jou en al onze andere klanten graag blij. Ze zijn veilig, duurzaam en oersterk, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Ben jij er ook blij mee? Laat het weten en plaats een review. - EN- 12SPRINGS / Akrobat Trampolines offers you the best Akrobat Trampolines, Airtracks and other Air products. We like to make you and all our other customers happy with our products. They are safe, durable and extremely strong, so you can enjoy them for as long as possible. Are you also happy with it? Let us know and post a review. - DE - 12SPRINGS / Akrobat Trampolines bietet die besten Akrobat Trampoline, Airtracks und andere Air-Produkte. Wir möchten Sie und alle unsere anderen Kunden mit unseren Produkten glücklich machen. Sie sind sicher, langlebig und extrem stark, sodass Sie so lange wie möglich Freude daran haben. Bist du damit auch zufrieden? Lassen Sie es uns wissen und schreiben Sie eine Bewertung.