We hebben enkele maanden geleden contact opgenomen met 12springs Trampolines voor aanschaf van een airtrack voor onze gymvereniging. Uiteindelijk hebben we zelfs een prachtig pakket kunnen aanschaffen waar we nu heel veel plezier mee hebben omdat we niet binnen kunnen sporten. De service bij het uitzoeken van wat we als vereniging het best konden aanschaffen was goed. Er werd echt gekeken naar wat voor onze club het meest praktisch zou zijn en plezier zou opleveren! De kwaliteit van de spullen is ook heel goed! Een aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede airtrack met bij het aanschaffen een hele fijne service!
Na telefonisch contact met Francis over ons wensenlijstje hebben wij als vereniging snel de knop doorgehakt en een aantal spullen besteld. Binnen no time lagen de materialen in onze turnhal en konden wij er gebruik van maken, helaas maar kort door de lockdown... Onze airtrack (van een andere leverancier) is tijdens de eerste lockdown lek gegaan, deze mochten wij bij 12springs brengen. Zij zouden kijken of ze hem makkelijk konden repareren. Week later kon ik hem weer ophalen, gerepareerd en wel! Dat is nog eens service!
Mijn dochter wil al een tijd een airtrack. Prima, maar dan wel een kwalitatief goede. Maar als moeder weet je hoe ze eruit zien en dan houdt het op. Dan maar een mailtje met een aantal vragen. Hierop kreeg een zeer fijne en uitgebreide uitleg. Door het antwoord kon ik makkelijk mijn keuze maken.
Trampoline vlot geleverd. Doek had hele kleine beschadiging maar direct werd er een nieuw doek nageleverd. Perfect!
Ik heb de airtrack 4x1,5x0.15m besteld. Er stond indicatie week 5, uiteindelijk was er vertraging en werd het week 7. Toen kwam er nog meer vertraging en zouden de airtracks aankomen bij 12 springs op 16 Februari 2021 en zou het direct verstuurd worden. Ik heb nog geen mailtje gehad dat het verstuurd is dus afwachten maar. Hopelijk komt het voor vrijdag zodat het mee kan op vakantie. Een tip voor 12 springs is denk ik dat ze ons even een mailtje sturen als er vertraging is, zodat de klanten het weten. Ik had nu zelf berichten gestuurd namelijk. Voor de rest goede klantenservice en erg vriendelijk! Zeker een aanrader!
Voor onze dochter van 9 dan toch eindelijk een Airtrack aangeschaft. Al vaak naar gekeken maar niet zeker van de betrouwbaarheid van webshops die voorbij kwamen in combinatie met de hoge prijzen hielden me tegen. Tot we bij 12Springs kwamen, via mond op mond reclame. Het bedrijf, met overigens een fantastisch show terrein, bleek net buiten onze woonplaats te liggen. Super fijn, want nu konden we het materiaal met eigen ogen zien èn testen. Oké, dat laatste hebben we aan onze dochter over gelaten. Samenvattend, we zijn erg enthousiast! Prachtig sterk materiaal, goede uitleg en service en heel erg veel keuze. Onze dochter gebruikt hem elke dag om te trainen en is er dolblij mee. Zoek je een betrouwbaar bedrijf met echt kennis van zaken en een service die niet stopt na de levering? Dan raad ik 12Springs van harte aan. Dochterlief gaat sparen voor een airblock dus we komen zeker nog eens terug!
Goed geholpen en een hele fijne airtrack,blij mee!
Hier zal ik vast niets mee winnen! Maar het is triest om te zien dat mijn verzoek voor beoordeling van een garantiemelding een 4 maanden blijft liggen en ik dan te horen krijg dat ze het eens zijn met de mening van spring medewerkers. Dit alles aan de hand van een foto! En dan ook nog zeggen dat ik blij moet zijn. Want ik had bovendien al veel korting gekregen bij aanschaf!!!! Tjonge wat een klantgerichtheid
Beste Ariadne, De garantie periode was voorbij daarom kunt u geen garantie meer krijgen. om u tegemoet te komen hebben we u korting gegeven op het onderdeel! Wij vertrouwen erop dat dit een passende oplossing is! Met vriendelijke groet, 12Springs
Heel fijn hoe er mee gedacht wordt en een eerlijk advies wordt gegeven! Een paar maanden geleden hebben we een airtrack aangeschaft en onze dochter is er dagelijks op aan het oefenen. Zojuist een airrol besteld en weer werd er telefonisch uitvoerig meegedacht door Francis! Bedankt!
Zelfs in de meest drukke tijd, krijgen wij de spullen de volgende dag al in huis! Keurig verpakt. Eindelijk geen gedoe meer met wegglijdende airtracks!! Meiden zijn super blij!
Fantastische trampoline waar onze kinderen jaren heel veel plezier van hebben gehad. Nu gaan we de nieuwe generatie trampoline ervaren. Het klant en product advies was wederom weer erg goed.
Ik kan lekker sapringen op deze airtrack. Is een mooie aanvulling op de Akrobat trampoline die wij ook van 12Springs hebben gekocht. Ik kan nu allerlei freerun trucjes uitproberen en kom altijd zacht terecht :)
Na langs te zijn geweest op locatie, heb ik online de bestelling gedaan van een vierkante trampoline. De levering, kwaliteit en opbouw instructies waren goed verzorgd. Al met al niks op te merken.
Snelle levering, goede producten
12springs prachtige Trampoline gekocht. Komen hun afspraken prima na! Ook fijn dat je de Trampolines kunt bekijken / testen met de kinderen. Arnoud
Aardig en goed geholpen!
Original recension
De persoon die kwam leveren sleept alleen dozen over de grond en gooit het voor de voordeur. Hoop dat alles heel is? Ik vroeg of het achter in tuin kon leggen geen antwoord. Moest de zware dozen zelf binnen leggen, slechte service vandaar!
Mensen die je goed uitleggen wat en hoe er allemaal mogelijk is. En laten je gewoon rustig een paar dagen nadenken of je tot de bestelling over gaat.
Onze kids vinden het super chill om te springen en allerlei kunsten te laten zien op de trampoline. We hebben nu een wat grotere Akrobat trampoline gekocht van prima kwaliteit. Service tijdens aankoop was prima. Kortom een aanrader!
Alles is gewoon TOP. Contact, advies, klantvriendelijk maar vooral de airtrack. TOP!
Mooie opblaasbare turn mat besteld, kwaliteit is goed. We waren de onder mat vergeten te bestellen deze zou goedkoper zijn in de combinatie. Hiervoor contact opgenomen en dit was zeer simpel aan te geven. Ze zouden het regel en dat hebben ze ook netjes gedaan met de korting.
Prima advies en snelle levering van geweldige trampoline
We hebben op het showterrein rondgesprongen en een mooie trampoline uitgekozen. Vriendelijke service, eerlijke mening, en zaterdag besteld, dinsdag erna geleverd! Ik weet waar ik vrienden naar moet verwijzen als ze een goede trampoline nodig hebben.
degelijk materiaal. correcte en snelle levering
Ik vind de akrobat primus de beste trampoline. Ik heb altijd zin op te jumpen en zo hoog in de lucht te zweven met super vette trics die je makkelijk kunt leren door de super hoge bounch. Ook een top bedrijf en hebben super levering/verzorgen en samenwerking. Op zoek naar een trampoline koop een akrobat!
Snel geleverd! Super springende trampoline!!
318 Cuneraweg
Rhenen 3911RT