Reactie van het bedrijf
Beste Inge,
Hartelijk dank voor je review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jouw feedback is voor ons ontzettend waardevol en helpt ons continu te verbeteren.
We hebben even gekeken naar je bestelling, die op 9 december is verzonden. Het spijt ons te horen dat de enveloppen niet aan je verwachtingen voldeden. We vinden het jammer dat we dit nu pas via een review van deze ervaring op de hoogte zijn gebracht. Onze klantenservice staat altijd klaar om vragen of klachten snel en efficiënt op te lossen. In veel gevallen kunnen we dezelfde dag al een passende oplossing bieden. We hadden dit dan ook graag meteen voor je geregeld.
Om alsnog te kijken of we iets voor je kunnen betekenen, nemen we graag nog even contact met je op. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we willen er graag voor zorgen dat je met een goed gevoel terugkijkt op onze producten en service.
** UPDATE 12 JANUARI 2025**
Na bovenstaande reactie op 1 januari j.l hebben wij direct contact met je gezocht per e-mail.
We hebben deze e-mail enkele dagen later opnieuw verstuurd, maar helaas hebben we tot op heden geen reactie van je mogen ontvangen.
Dat vinden we erg jammer. Als je direct contact met ons had opgenomen toen je niet tevreden was, hadden we het probleem meteen kunnen oplossen. Nu hebben we helaas geen kans gekregen om dit voor je in orde te maken.
We hopen alsnog van je te horen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.