Mooie kaarten ✨

Hollandse Kaart is betrouwbaar bedrijf. Jammer dat er van de kaart die ik wilde hebben er maar 8 waren; had er 25 nodig. Het duurde wat langer voor ik een reactie kreeg over de beperkte voorraad. Ik hoop dat betreffende kaart snel weer op voorraad is.

Prijs en kwaliteit: allebei uitstekend!

Het assortiment is geweldig! Alsof ik in een snoepwinkel loop. Vaak is er sprake van korting, dan is bestellen helemaal leuk! Het doosje ligt daarna snel op de mat en het geheel ziet er verzorgd uit. Altijd is een kleine attentie bijgesloten. Hollandse Kaart zorgt voor blije mensen: de koper en de ontvanger!

Uiterst tevreden

De leukste kaarten komen van Hollandse Kaart!

snelle levering van mooie kaarten

Bestelling wordt zeer snel geleverd. Kaarten hebben een mooie uitstraling en zijn zoals in de catalogus worden afgedrukt.

Mijn favoriet.

Snelle verzending, groot assortiment, degelijke prijzen en leuke aanbiedingen. Ik raad deze webshop ten zeerste aan.

Wat een sortering!

Heerlijk, de leuke kaarten van de Kartoenfabriek waren er weer bij. Leuke kaarten voor beslist leuke prijzen. En zoals altijd werden die netjes verpakt met een extraatje erbij verpakt en verzonden. Èn snel.

Snel en netjes ingepakt

Mooie kaarten en goed verpakt.

De kaarten zijn prima van kwaliteit, ze kwamen mooi op tijd aan en netjes verpakt zodat ze niet beschadigd konden worden.

Snel en goed beschermd verstuurd

Mooie kaarten en alles goed en stevig verpakt

word prime gedaan

is duidelijk verdeeld in soorten en onderwerpen. de email is ook altijd correct

Heel tevreden

Unieke kaarten!

Prachtige en unieke kaarten te koop, en nette persoonlijke afwikkeling. Keurig verpakt en met zorg verstuurd. Met de kaarten van Hollandse kaart maak ik oprecht anderen blij als ik deze beschrijf en toevoeg aan kado of per post.

Een prima service. Mooie artikelen van zeer goede kwaliteit. Klantenservice is prima en de mededewerkers zijn altijd bereidt om mee ye denken.

Mooie webshop en nette verzorging van bestelling

Er zijn voldoende kaartjes om te kiezen. De verzorging van de bestelling is erg goed. Netjes verpakt en dergelijke. Al met al zeer tevreden.

Goede kwaliteit en service. Mooi verpakt en altijd een leuke verrassing erbij. Prachtige kaarten die je niet snel n een winkel vind.

Duurzame grondstoffen, mooie vormgeving en betaalbaar

Niet van die 13 in dozijnkaarten.

Mooie kaarten en prima bezorging.

Prima ervaring!

Mooie kaarten, snelle levering, heel erg tevreden

Mooie kaarten.

De kaarten zijn mooi en werden snel verstuurd. Ik had alleen verwacht dat het kaarten met envelop zouden zijn dus dat viel enigszins tegen.

Goede service en mooie kaarten.

Ik ben al jaren klant en zeer tevreden. De kaarten worden altijd netjes verpakt en verzonden. Mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan, dan wordt dat gelijk opgelost.

Ontzettend goed verpakt met een extra kaartje erbij

De kaarten zijn net zo mooi als op de website!

Mooie kaarten

Ik vind het alleen jammer dat ik geen reactie meer heb gekregen op de mail

Prachtige kaart(en), fijne sfeer.

Ik ben helemaal weg van de kaarten die ik heb besteld! Mijn bestelling kreeg ik snel in huis, mooi verpakt en met een willekeurige extra kaart als cadeau erbij.

Mooie kaarten.

Snelle levering, vriendelijk en groot assortiment. Ik koop graag bij deze winkel.

Prima ervaring met dit bedrijf, snelle levering mooie kaarten.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal