Makkelijk en leuk om kaarten te kiezen(groot assortiment), te betalen en supersnelle levering. Ik ben er blij mee!

Mooie kaarten, snelle verzending en goede prijzen . Ook had ik een vraag over de levertijd en hier kreeg ik al heel snel vriendelijk antwoord op terug . Bedankt !!

Prachtig en uniek

Zeer mooie kaartjes. Veel unieker dan je vaak in de winkels ziet. Maakt je kaartje voor een ander toch wat persoonlijker. Snel geleverd en in perfecte staat bezorgd. Bedankt voor jullie goede service!

Bestel proces zeer eenvoudig, overzichtelijke webshop met mooie kaarten. Ik vind het ga dig dat de nieuwste kaarten in 1 oogopslag zichtbaar zijn

Fantastisch!

Wat een fijn bedrijf! Leuke en originele kaarten en een geweldige service.

Prachtige nieuwe kaarten

Als 'grootverbruiker' ben ik heel blij dat er regelmatig nieuwe kaarten te koop zijn bij Hollandse Kaart. Ik bestel deze nu al voor de derde kaar!

Mooie kaartjes en snelle levering

Smullen!

Want elke keer is het raak: nieuwe kaarten, zo mooi of zo leuk. Lekker een aantal bestellen. Als de postbode het doosje bezorgt, is het een plezier om de inhoud te bekijken!

Goede collectie, snel en zorgvuldig bezorgd

Ik bestel hier met regelmaat kaarten en ben nog steeds enthousiast. Leuke, wisselende collectie. Netjes verzorgd verstuurd en lekker snel in huis.

Heel mooie, bijzondere kaarten

Grote keuze in mooie, bijzondere kaarten en andere papierwaren, met een snelle service. Voor herhaling vatbaar!

Fijne en snelle service!

Mooie merken kaarten, fijne acties en altijd snelle services!

Doen wat wordt gevraagd

Boek besteld voor iemand anders om op een bepaalde dag te bezorgen. Helemaal gelukt!

Zinvol

Geen doorsnee kaart, net even verfijnder, soms exclusiever, wel wat duurder, maar duurzamer gefabriceerd,

uitgebreid aanbod

Snelle levering, ruime keuze en kwaliteit.

Leuke website

Ik ontving mijn pakketje wederom een dag later dan aangegeven op de website. Dat vind ik een verbeterpunt. Maarr..... Als de bestelling binnenkomt is dat gelijk een feestje!!! Zo netjes en leuk verpakt en ook nog met een extraatje id vorm van leuke stickers, bedankt daarvoor!!

Altijd schitterende kaarten

Steeds als ik door mijn verzameling heen ben en in de winkel een kaart wil kopen is het vaak hetzelfde. Juist bij Hollandse kaart is collectie zo prachtig en zo anders. Ik kan nooit kiezen. Dankjewel.

Leuke kaarten

Veel keuze en snelle levering

Betrouwbaar

In deze levering waren per abuis een paar kaarten niet meegestuurd (nog nooit eerder gebeurd). Na een vraag hierover werd meteen alles in orde gemaakt. Chapeau!

Prima afhandeling

Het lukte me niet om de kaarten gezamelijk te bestellen. Het moest één voor één

Snelle levering, goed verpakt en altijd een extraatje!

Ik bestel al enige tijd bij Hollandse Kaart en ben zeer tevreden.

Fijn assortiment betaalbare kaarten

Snelle en goede levering van prachtige kaarten met een leuke kortingsactie. Heel leuk bonuskaartje erbij was fijn.

Uitgebreid aanbod kaarten voor een mooie prijs!

Ruim assortiment leuke kaarten voor een mooie prijs. Snel en zorgvuldig verzonden en altijd een aardigheidje bij je bestelling. Ik ben fan!

Uitstekend!

Mooie kaarten, ruime keuze, fijne prijzen, snelle verzending en prima klantenservice!

Altijd super service.

Vaker bij Hollandse kaart besteld en altijd nette , snelle en goede service. Erg blij mee.

Gewoon goed

Mooie kaarten die zorgvuldig worden verpakt en verstuurd.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal