Altijd aparte kaarten

Voor het derde jaar koop ik de kerstkaarten bij dit bedrijf.

Mooie kaarten, snelle levering

Een mooi en uitgebreid aanbod, eerder zeer moeilijk om te kiezen, zoveel keuze is er. :) De site is makkelijk in gebruik, een mooi overzicht in je winkelmandje met foto van het kaartje erbij. De levering was snel, alles veilig verpakt. Het was heel leuk om een persoonlijk bedankje van Hollandse Kaart te lezen en een extra kaartje te hebben ontvangen :) Top! Hier wil ik zeker nog eens bestellen!

Prachtige kaarten

De kaarten zijn prachtig, ik ben vooral fan van Edition Tausendschön en het Molletje. Pakketje komt altijd netjes aan.

Zoals altijd uitstekend

Mooie kaarten die zorgvuldig verpakt zijn en vlot worden geleverd.

Mooie kaarten

Mooie kaarten, redelijk geprijst. Snelle service. Hoop dat ze varieren met het aanbod. Dat weet ik nog niet, want ik heb pasc1x besteld.

Alles perfect in orde!!!

Helemaal tevreden! Snel, goed verpakt en ook nog een kleine verrassing erbij! Groetjes Gerty

Altijd succes met Hollandse Kaart

Voor kerst vast kaarten besteld, léúke vrolijke deze keer in deze tijd van zoveel ellende op de wereld…..

Fijne webshop met goede service en leuke acties

Regelmatig leuke acties, mooie kaarten van goede kwaliteit, goede service. Kortom.... weer heel tevreden met mijn bestelling!

Snel

Vriendelijk geschreven persoonlijk kaartje als dank voor bestelling. Leuk

Snelle afhandeling. Mooie kaarten.

Duidelijke site met mooie kaarten. Snel geleverd.

Na de bestelling snel ontvangen!

Fantastische kaarten!! Met mijn bij jullie bestede kaarten ben ik super blij en zal zeker de webshop vaker bezoeken!

Mooie kaarten collectie

En dat niet alleen, de prijs is heel vriendelijk! Zéker als er sprake is van korting, kies ik er altijd een aantal uit. Snel worden ze bezorgd, je hoeft nooit lang te wachten. Kortom: fijne webshop!

Mooie kaarten, prima bezorging

Mooie kaarten ontvangen, snelle bezorging, goed verpakt

Vol tevredenheid.

Snelle en nette levering van mooie kaarten.

Snelle en nette levering van mooie kaarten.

Betrouwbaar met zeer mooie assortiment

Hollandse kaart is zeer betrouwbaar, 2e keer besteld omdat ze hele mooie kaarten hebben. Ik bestel altijd een boel kaarten in 1x. Snelle levering en mijn bestelling komt goed aan. Netjes verpakt en er zit altijd freebie erbij. Ik ben super tevreden, als je op zoek bent naar speciale mooie kaarten, dan raad ik ze echt aan!

Mooie kaarten, snelle verzending

Ruime keuze, jammer dat de kaarten van Bijdehansje niet meer verkrijgbaar zijn

heel goed

De kaarten waren netjes verpakt in een mooi doosje met vloeipapier en nog mooier dan op de site!

Mooie kaarten, snelle levering en goede levering en zelfs nog een kleinigheidje erbij

Jammer voor de lange levertijd...14 dagen

Erg geestige kaarten, verstuurd in een stevige verpakking, onbeschadigd ontvangen! Dank.

Bijna goed

Helaas 8 kaarten i.p.v.9 kaarten ontvangen

De kaarten goed ontvangen!!

Mooie kaarten, ben er blij mee. Keurig ontvangen. ga zeker nog meer bestellen.

Mooi assortiment kaarten

Uitgebreid en mooi assortiment kaarten. Snelle verzending. Netjes verpakt.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal