Goede pasvorm

Goede kwaliteit en mooie pasvorm.

• Klantenservice

Snelle levering, stevig verpakt. Prima.

Snelle levering, stevig verpakt. Prima.

Goede en snelle levering

Vlug en binnen de gestelde termijn

• Prijs N.v.t.
  • Verzending N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Zwemsportkleding.nl is een prima internet winkel.

Op 25-6-2020 zwemvlot gekocht bij Zwemsportkleding.nl snelle reactie en levering gehad, product keurig verpakt. Bedrijf maakt een heel professionele indruk. Kortom heel tevreden. Gerrit

Prima zaak

Helpen waar ze kunnen

• Klantenservice

mooie kwaliteit badmutsen en snel geleverd

we waren op zoek naar leuke stoere badmutsen en hier hele ruime keus!

Prima oplossing geboden

Ik had bestelling gedaan van iets wat niet voorradig was, maar dat stond niet op de site vermelden ik kon aankoop volledig afronden. . Ze hadden de dag erna een mail gestuurd met prima alternatief. Helaas heeft die mail mij niet bereikt en moest ik daar door vakantie van dit bedrijf, zelf telefonisch achter komen. Zodra ik akkoord gaf voor t alternatief, werd het pakket de volgende dag geleverd. Al en met prima opgelost!

• Klantenservice

Ik werd keuirg op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling. Ik had BECO Kinder waterschoenen in de kleur blauw besteld, maat 35-36, maar ik kreeg groene schoenen geleverd (terwijl in de bestelbevestiging en de factuur de kleur blauw stond). Nu vond mijn zoon deze ook mooi, dus we hebben ze gehouden, maar ik had het wel netjes gevonden als zwemsportkleding. nl mij hierover op de hoogte had gesteld.

• Klantenservice N.v.t.

Bestelling duurt precies maximale tijd

Ik had meerdere waterpolo ballen besteld voor de vereniging, en de verzendtijd zou tussen 10-14 dagen zijn. Het heeft ook precies de tijd geduurd, maar dat was mogelijk. Verder goede prijs voor setjes van de ballen.

• Klantenservice N.v.t.

Tot opheden gewoon slecht!

Ik heb het bestelde priduct nog steeds niet ontvangen! Dus is mijn ervaring met Zwemsportkleding niet positief!

super jammer zwembroek

Snelle levering, goede kwaliteit, scherp geprijsd

Wel oke

Ik heb op een maandag besteld en zou dinsdag aankomrn nu is het weer maandag en hij is er nog niet

• Klantenservice

De kinderen zijn er blij met het zwemvlot!

Everything is perfect

• Ī˜Ī± Ī¼Ī±Ļ‚ ĻƒĻ…Ī½Ī¹ĻƒĻ„ĪæĻĻƒĪ±Ļ„Īµ; Yes

Top kwaliteit en vriendelijk

Snelle en corecte levering

Na plaatsen van de order word je goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en hoever het staat met jouw bestelling. Bij elke "beweging" krijg je netjes een e-mail.

• Klantenservice N.v.t.

Super tevreden over de termijn levering .

Super tevreden over de termijn levering . Zwemringen voor te leren zwemmen op een correcte manier . Samen met blokjes te gebruiken . Door de zwemringen gaan ze wat dieper in het water . Onze kleindochter kon op 10 individuele lessen op 4,5 jaar zwemmen . Zijn geen speelbandjes .

• Klantenservice

Duidelijke site. Snelle nette levering. Prachtig product.

• Klantenservice

In coranatijd mooi snel bezorgd

Na 1,5 week nog steeds niet binnen

Ik heb hier een zwembrilletje besteld. Staat op de site volgende dag in huis. Heb ik na 1,5 week nog steeds niet binnen. Toen met de klantenservice gebeld die pas na het weekend iets kon nakijken. Erg onvriendelijk persooneel . Ik mag mijn verzonden kosten niet eens terug.... en het brilletje is nog steeds niet binnen slecht bedrijf!!

• Klantenservice

Overzichtelijke webshop, goede prijs/kwaliteit en snel geleverd

Zonnepetje voor mijn kleintje besteld, dat ging erg goed. Overzichtelijke webshop, goede prijs/kwaliteit en snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Prima prijs en snelle levering

de gelijktijdig bestelde producten werden via verschillende bezorgers geleverd. Dat was mij via de communicatie niet duidelijk en riep verwarring op, maar kwam alsnog op dezelfde dag

Prima webshop

Doet wat het beloofd. Ik ben dik tevreden.

• Klantenservice N.v.t.

Goede service en slippers zitten uitstekend

Goede service en slippers Voor het hele gezin zitten uitstekend

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

+31 181 844 511

Over Zwemsportkleding.nl

OVER ZWEMSPORTKLEDING.NL Wij zijn een familiebedrijf en verkopen zwemkleding en zwembadmaterialen in Nederland en Belgiƫ. Onze klanten zijn verenigingen, zwembaden, winkels en particulieren. Voordelen Veilig online betalen Ruilen binnen 30 dagen Lage verzendkosten Topmerken: Arena Beco Waterfly Mikasa Turbo Fox 40