Snelle levering, prima site.

Zeer snelle service!

Zeer snelle service. Bedankt!

Super bedrijf!

S'Avonds laat besteld en een dag later al afgeleverd. Goede kwaliteit zwembroek. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je zending. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Klantenservice

Ik heb al aantal artikelen gekocht hier en was altijd tevreden met kwalitateit service en snel levering!!!!

Prima webshop

Ook handig dat ze per onderdeel aangeven of het product in de juiste maat voorradig is

• Klantenservice

super voor onze eerste bestelling

zeer vlot . prachtig materiaal dank u

• Klantenservice

Top levering volgens afspraak!

De omschrijving van het artikel op de site komt 100% over een met de werkelijke levering. Snelle levering!

Mooie kwaliteit product

Was lang wachten op de zwembroek. Levertijd 6 weken, maar kwaliteit is heel goed.

• Klantenservice

Prima levering en goede kwaliteit van het artikel.

Prima levering en goede kwaliteit van het artikel. Mocht ik weer een zwemartikel nodig hebben, zal ik er zeker weer bestellen.

Goed en minder goed

badpak besteld waarbij ik de sterke indruk had dat de maat (te zien op het badpak) niet correspondeerde met de werkelijke maat van het badpak. Dus badpak retour: was makkelijk te doen en snelle reactie en afhandeltijd. Dat is dan weer erg fijn!

Wacht nog steeds

Ik heb direct na het plaatsen van mijn order een bevestiging ontvangen maar tot op heden nog geen bericht over de verdere status 😢

• Klantenservice

kwaliteit, goede prijs en topservice

2 waterpolobadpakken besteld om zeker de goed te hebben. Snel bezorgd, 1 badpak retour en binnen 2 dagen was het geld teruggestort. heel netjes!

Waardeloze bezorging

Volgens de website zou mijn bestelling zoals gewenst de volgende dag bezorgd worden. Dit was helaas niet het geval. De volgende dag is er 1 bezorgpoging geweest toen wij niet thuis is waren. Het is toen bij een afleverpunt afgeleverd. Toen ik het daar op wou halen bleek het retour gestuurd. Toen heb ik gevraagd of het opnieuw opgestuurd kon worden, pas enkele dagen werd het opnieuw verzonden en moest ik opnieuw verzendkosten betalen.

• Klantenservice

Prima, was snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Verzending was snel en op de afgesproken tijd aangekomen.

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd, volgens afspraak.

Snelle & vlotte levering

Op maandag besteld en op dinsdag al geleverd

goede service snelle levering

goed snelle levering

Super!!!

snel antwoord op de vragen via de mail daarna direct onze bestelling geplaats en binnen 3 dagen al in huis! echt super!!!

• Klantenservice

redelijk snel, wel wat onduidelijk

Ik kreeg geen duidelijke details over de levering (volgende dag levering, maar kwam op die dag niet binnen). Een dag later kreeg ik wel bericht dat het bezorgd zou worden, maar geen tijdframe. Product zelf zoals verwacht.

Heb 2 maanden zitten wachten op de bestelling

Het was ineens niet leverbaar meer dus ik heb 2 maanden zitten wachten. Meerdere keren contact proberen op te nemen, meestal lukte het niet. Als het wel lukte hadden ze niets anders aan te bieden wat erop leek. Uiteindelijk heb ik in overleg iets anders terug gekregen maar daar heb ik vanaf 4 oktober op moeten wachten tot 30 november

Snelle verzending, reacties op e-mail contact

Snelle levering, vriendelijke klantenservice, Enige tip die ik heb is bij extra opties bij een waterpolocapje een foto plaatsen dit voorkomt verwarring

Prima bestelervaring

Goede informatie en bezorging was ook rap.

Makkelijk bestellen, snel info over verzenden en snel verzonden. Top

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

+31 181 844 511

Over Zwemsportkleding.nl

OVER ZWEMSPORTKLEDING.NL Wij zijn een familiebedrijf en verkopen zwemkleding en zwembadmaterialen in Nederland en België. Onze klanten zijn verenigingen, zwembaden, winkels en particulieren. Voordelen Veilig online betalen Ruilen binnen 30 dagen Lage verzendkosten Topmerken: Arena Beco Waterfly Mikasa Turbo Fox 40