Snelle levering en de kwaliteit van de producten is goed

De bestelling was mooi op tijd binnen zoals van te voren beloofd was. De producten waren zoals ik verwacht had.

zeer snelle afhandeling

Opgehaald ,werd direct en correct geholpen

Zeer goed en snel geholpen.

Wat je besteld krijg je en snel ook.

Snelle levering duidelijke website

Top caps! Zitten erg fijn.

Erg fijne caps sluiten goed aan, de touwtjes zijn ook fijn en raken niet snel los. Mijn teamgenoten vinden het bitje vooral erg fijn (nu praat ik niet zoveel) De caps zijn echt top.

Supersnel en goed geleverd

Zeer snelle correcte levering

Prima service snelle levering

Snel goed geleverd, en goede kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht

Zeer klantvriendelijk, snelle en (klant eerste plaats staand) oplossingsgerichte communicatie

Zeer matig

Ik heb een Brasil baddoek besteld na 2 maanden kreeg ik mijn baddoek Ik heb hem uitgepakt en is het een dunne doek en daar heb ik 40 euro voor betaald terwijl er wordt aangeboden een super handdoek voor het strand Nu wil ik weten wat jullie hier van denken

Klasse

Wij hadden WaterPolo ballen besteld, service was heel goed. Een soort was niet meer te leveren, maar werd gebeld hieronder en keurig opgelost.

Net wat ik er van verwacht had

Goeie prijs, degelijke kwaliteit , snelle levering

Nette gang van zaken

Snel geleverd maar in twee verschillende paketten

Na de bestelling is gebeleken dat een van de bestelde artiekels was niet op voorrad. Een alternatief product was aangeboden. De communicatie verliep soepel.

Late levering en slechte communicatie

Inmiddels ruim twee weken aan het wachten op een product dat binnen 1-5 dagen bezorgd zou worden. Een week na bestellen gevraagd wat de status van mijn bestelling was en de reactie hierop was dat de bestelling naar verwachting de volgende dag geleverd zou worden. Acht dagen later nog steeds niks ontvangen... Vertraagde levering kan gebeuren, maar het gebrek aan communicatie en onjuiste communicatie is slecht

Goede ervaring

De bestelling was zeer snel bezorgt. Goede producten en volgens omschrijving.

Geen levering van een betaalde bestelling

Op 4 september heb ik bij Zwemsportkleding.nl een waterpolo bal besteld én betaald. Nu is het inmiddels 21 oktober en nog steeds heb ik mijn bestelling niet ontvangen, noch mijn geld terug gekregen. Het ergste is nog dat er op mijn gestuurde e-mails hierover compleet niet gereageerd wordt. Een zeer slechte zaak.

Duidelijke en overzichtelijk website

Werd goed op de hoogte gehouden van de levering!

Net te laat geleverd

Ik wilde wat spulletjes kopen voor mijn zoontje voor op vakantie. Bestelproces verliep prima. Ruime keuze en wat leuke aanbiedingen. Goed gelet op levertijden want we zouden dik 2 weken later vertrekken; 1-10 werkdagen, dat zouden we net redden! Helaas komt het nu toch een dag te laat aan, erg zuur!

Snel en goed

Snelle levering en goede afhandeling

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima en snel!

Snelle afgxndeling

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

Er wordt aangegeven dat als je voor een bepaalde tijd een product koopt je het de volgende dag in huis hebt. Dit klopt niet helemaal, want ik wacht al een week op mijn bestelling.

Top service!!!

snel geleverd uitstekend kwaliteit

mooie web-site met mooie spullen

Duidelijke en gebruiksvriendelijke web-site, even onduidelijkheid ontstaan door het ontbreken van vermelde en bestelde object, vervolgens netjes en snel opgelost en afgehandeld. Dat er fouten worden gemaakt is niet erg, hoe je het oplost is belangrijk. Keurig

Snelle levering, netjes verpakt!

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

+31 181 844 511

Over Zwemsportkleding.nl

OVER ZWEMSPORTKLEDING.NL Wij zijn een familiebedrijf en verkopen zwemkleding en zwembadmaterialen in Nederland en België. Onze klanten zijn verenigingen, zwembaden, winkels en particulieren. Voordelen Veilig online betalen Ruilen binnen 30 dagen Lage verzendkosten Topmerken: Arena Beco Waterfly Mikasa Turbo Fox 40