Super snel en gemakkelijk

Reeds eerder een container besteld, echter was deze helaas net te klein voor mijn doel, '6m³) De volgende container doordeweeks om 18:00 besteld en de volgende dag werden de containers alweer om 07:00 gewisseld! Zo heb ik geen dag hoeven wachten met me werkzaamheden in de tuin!

Prima, goed geregeld op de afgesproken tijd gebracht en op de afgesproken tijd opgehaald we hoefde er niet voor thuis te blijven

Prima bak, mooi op tijd geleverd volgens afspraak

Goede ervaring

Snel

Snel en behulpzaam!

Zoals je het hebben wilt

Perfect.

prima service

de site en wijze van bestelling spreken voor zich. heldere uitgangspunten en je weet gewoon waar je aan toe bent. Wat mij aansprak was dat alles netjes op tijd was en er een chauffeur ter plaatse komt die meedenkt en oplossingsgericht is. Wij kunnen dus tijdig aan de bak!

Snelle levering en goede prijs

Na telefonisch contact de bouw en sloop bak besteld, hij werd na een dag al geleverd. Helemaal top.

Er zijn nog wel wat verbeteringen mogelijk

Mijn ervaring was voldoende maar ik heb we een paar keer moeten bellen voor duidelijkheid. Waarom kan een bestelde container niet op dezelfde manier gevolgd worden als post of paketten of boodschappen. Dat moet toch mogelijk zijn?

Snel besteld , perfect op tijd geleverd en zeer meedenkend chauffeur, dik tevreden

Snelle service met een grote glimlach

Twee verschillende medewerkers (1 brengen/1 halen) Beidde namen de tijd, uitleg, vriendelijk praatje, en met een glimlach. Dat er iemand was die mijn bak gebruikt had om twee pallets te lozen.. geen probleem, kan gebeuren. Zo aardig en zonder morren.. top!

Levering was snel, maar ophalen was tot 2x later dan verwacht

Ik had bewust bij de bestelling aangegeven dat de container meteen de volgende dag weer opgehaald kon worden. Er wordt gevraagd wanneer ophalen verwacht wordt. Krijg ik de ochtend na levering pas de mail dat ik het ophalen nog moet plannen. Eerste moment is 3 dagen later. Er zit een weekend tussen. Contact gehad dat dat eerder moet, zoals aangegeven. Zouden poging doen om vrijdags nog op te halen. Niet gelukt. Maandag zou hij worden opgehaald. Weer niet. Dinsdagochtend gelukkig wel.

Snel geregeld

Het reserveren en ophalen ging heel makkelijk. De mensen die de bak kwamen brengen en halen waren erg vriendelijk.

op afgesproken tijd gelrverd

zie boven

Mijn eerste bestelling ging de mist in. Mijn puincontainer stond bij mijn eigen huis huis, het factuur adres, voor de deur. De andere ochtend in alle vroegte was het geregeld en stond de puincontainer bij de klant voor de deur. Super snel was alles weer opgelost.

Scherp geprijsd en snel geleverd!

Voor die tien mag er nog iets beter worden gecommuniceerd. Over brengen (men was veel eerder) en halen van een container (geen bericht meer ontvangen). Maar dat zijn echt de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’. Dik voor elkaar verder; ga zo door!

Keurige communicatie.

Komen afspraken na. Alles goed geregeld

geweldige dienst

Het bezorgen van een container door uw bedrijf is een geweldige service! Een groot voordeel is dat ik niet ter plaatse hoef te zijn om toezicht te houden op de levering of het ophalen. Zeer goed contact met zowel de chauffeur als het kantoor, wat het gehele proces soepel laat verlopen. Ik raad het zeker aan!

uitstekende

Op tijd geleverd en opgeruimd

Nu al een aantal containers besteld, werden snel geleverd. Bij onduidelijkheid telefonisch goed bereikbaar en altijd alles snel opgepakt of verwerkt. Gewoon makkelijk, goede prijs en snel, super dus!

Eenvoudig besteld en alle afspraken nagekomen.

Fijn dat de bak op tijd werd geleverd en ook weer opgehaald. We hoefden er niet bij te zijn en het zag er netjes uit.

Makkelijk te bestellen, geleverd volgens afspraak

Het had fijn geweest om de avond van te voren nog een bevestiging van de uiteindelijke levertijd te ontvangen, maar verder alles keurig geregeld.

Ik ben te vrede. Je word goed geholpen. De chauffeur was heel behulpzaam.

Ben netjes geholpen

Bestellen was simpel. Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Levering was zoals afgesproken. Chauffeur was vriendelijk en plaatste de container precies op de plek waar wij hem wenste te hebben. Kan niks negatiefs bedenken. Samengevat, super tevreden!

Super makkelijk om te reserveren en te laten bezorgen wanneer het jou uitkomt!

Via de website is het eenvoudig om een container naar keuze te bestellen en te laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Goed en snel geregeld, vriendelijk personeel

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Wij verhuren afzetcontainers voor bouwafval, puin, houtafval, groenafval, grof vuil en dakafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van het afval.