Via de website is het eenvoudig om een container naar keuze te bestellen en te laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.
Beste Jiske, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Goed en snel geregeld, vriendelijk personeel
Beste Art at Work, Dank voor deze mooie review! Dat is erg vriendelijk van jullie. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Een paar klikken en je hebt een puincontainer op de stoep staan. Snel en op tijd geleverd en netjes op de gevraagde dag weer opgehaald.
Beste Zweitse, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Fijn! De container kwam Op tijd en was niet zo duur.
Beste Henriette, Op tijd en goedkoop, zo willen we inderdaad graag in de markt bekend staan. Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Fijne afhandeling en snel contact (via whatsapp)
Beste Michelle, Fijn dat het contact soepel is verlopen, bedankt voor deze prachtige review! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Beste Josina, Wat een top review! Daar zijn we super blij mee. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Ik had een container besteld op een woensdag voor de eerst volgende vrijdag. Op vrijdag verscheen er geen container. Wij gebeld, was het verkeerd ingepland. Jammer weer. Er kon wel geregeld worden dat hij er de volgende dag zou komen. En dat gebeurde gelukkig ook, dus nog op tijd voor de verbouwing die maandag zou starten.
Hi Lies, Dank voor de review en de tip, hier gaan we zeker naar kijken om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Netjes geregeld
Beste Peter, Fijn dat het netjes is geregeld! Hartelijk dank voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
De container was gemakkelijk te bestellen, werd volgens afspraak geleverd en geplaatst. Tevens werd hij zonder problemen opgehaald op de door mij aangegeven data.
Beste Stephan, Wat fijn deze positieve ervaring, daar gaan we natuurlijk altijd voor. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Vriendelijk personeel en altijd precies volgens afspraak
Beste Marco, Onze Zeeuwse collega's zijn inderdaad ook heel vriendelijk! Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Container is via de site eenvoudig te bestellen. Prijzen zijn zeer redelijk Had bij het bestellen per abuis mijn oude adres opgegeven. Met één telefoontje was dit rechtgezet. De bak werd door een plan foutje drie dagen eerder opgehaald. Ook dit was met één telefoontje opgelost. Kan het iedereen aanraden
Beste John, Fijn dat het allemaal goed gegaan is, dank voor die prachtige 10! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Met enige regelmaat bestel ik mijn containers hier. Snelle levering. Altijd probleemloos en netjes. Chauffeurs bellen vooraf en doen hun best de container zo efficiënt mogelijk te plaatsen.
Beste JP, Snel en probleemloos, dat klinkt goed! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
ruime standtijd
Beste Chiel, Zo hoort het inderdaad! Bedankt voor de prachtige review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
On line een puincontainer besteld. Bijna direct een bevestiging in de mail, met duidelijke omschrijving hoe nu verder. Vlak voor de dag van aflevering een mail met tijdslot en na telefonisch contact op de dag zelf een nog wat gerichter aflevertijd. Een hele vriendelijke jongeman belde 10 minuten voor tijd dat hij er bijna was. En heel snel stond toen de container op z'n plaats. Ophalen meld je on line en voor je het weet is de container opgehaald.
Beste L., Dank voor deze prachtige review! Fijn dat het contact zo prettig is verlopen, daar staan we voor! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Chauffeur belt keurig hoe laat hij komt. We hebben hem samen op de plek gezet.
Beste Paul, Bedankt voor de prachtige review! Onze chauffeurs zijn inderdaad onze echte helden. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Beste Melissa, Dank voor deze prachtige review! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Er was wat mis gegaan met m'n bestelling. Maar was heel snel opgelost! Netjes weer op tijd opgehaald Voor herhaling vatbaar
Beste Balkar, Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, fijn dat het snel en goed is opgelost. Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Bij bezorging word een dagdeel afgesproken. Hierbij word niet aan bijsturing gedaan dat je even een sms'je krijgt of een belletje(bv een uur vantevoren!) wat je wel kunt aangeven bij bijzonderheden. Dit is in ieder geval bij mij niet nagekomen. Het invullen van de ophaaldag is een VANAF-datum. Ik dacht mooi de container te vullen en aangegeven in de bestelling dat hij de volgende dag opgehaald zou kunnen worden. Dit blijkt dus ook geen zekerheid te zijn!!!
Beste Arnold, Wat jammer, normaal gesproken komen wij vrij nauwkeurig onze afspraken na, jammer dat dit bij jou niet is gelukt. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Container netjes op tijd geplaatst op de afgesproken plek en ook weer keurig opgehaald
Beste Harry, Opgeruimd staat zeker netjes! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Bezorg afspraak gemaakt voor een tijdslot 12.00 - 17.00, dit omdat ik anders niet op het adres aanwezig zou zijn en de locatie van plaatsing onbereikbaar zou zijn. Vervolgens vindt bezorging van de container plaats rond 08.00 uur en op dat moment kon de container niet op de gewenste oprit geplaatst worden en doordat mijn telefoon pas om 9.00 uur aan gaat was ik ook onbereikbaar. Vervolgens is de container zodanig geplaatst dat mijn buren niet of nauwelijks nog hun oprit op konden. Vervolgens moest ik de volgende dag nog een keer terug naar de locatie voor de verplaatsing van de container en toen kon de container wel gewoon op de gewenste oprit geplaatst worden. Het ophalen van de container verliep voorspoediger.
Beste J, Vervelend dat we hier de gemaakte afspraak niet correct zijn nagekomen, dat is juist waar we goed in zijn. We gaan uiteraard even kijken waar dit is misgegaan zodat dit niet meer voor gaat komen. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Ze hebben heel netjes de container op de oprit geplaatst.
Beste Monique, Fijn dat het voorspoedig is verlopen en bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Ik weet zo 123niet meer precies de dagen meer. Maar volgens mij bestelde ik op dinsdag een container voor woensdag.. Geen container gezien.. gebeld naar jullie 3x. Werd er gezegd we bellen terug waar de container blijft. Niks gehoord. Toen gezegd laat maar doen we gaan wel met kar rijden want we staan met 3 man te wachten.. Dan komen ze twee dagen later met een container. Weg gestuurd. En op maandag komen ze nog eens om een container op halen die er niet is.. Bizar slecht geregeld en heeft me een hoop geld gekost.. En volgens mij is me geld van huur container ook nog niet terug gestuurd
Beste Leon, Wat vervelend om te lezen! Dit lijkt wel Murphys law. Ik ga even achter dat geld aan dat je nog retour krijgt, excuus voor de overlast! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Zowel bestelling als wisseling/ophaling inplannen zijn heel eenvoudig en snel via de site te regelen. Real time communicatie kan nog verbeterd worden: wanneer container toch niet op het afgesproken tijdstip geleverd kan worden, word ik daar liever over geïnformeerd dan dat ik er tegen sluitingstijd zelf achteraan moet bellen.
Beste N, Bedankt voor de mooie review! En ook bedankt voor de tip, daar gaan we zeker iets mee doen. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Tevreden over deze service. Chauffeur meldt zich telefonisch over juiste tijdstip van plaatsing. Zoals je 't verwacht, gebeurt 't ook.
Beste Peter, Zeggen wat we gaan doen en doen wat we zeggen! Dat vinden we inderdaad erg belangrijk. Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Probleemloos besteld, betaald en geheel volgens afspraak neergezet (op de juiste plek) en weer opgehaald. Helemaal top!
Hi Mark, Wij vinden jou ook Helemaal Top! Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Martin Team Puincontainershop
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen
Wij verhuren afzetcontainers voor bouwafval, puin, houtafval, groenafval, grof vuil en dakafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van het afval.