Zo handig

Er werd een 3 kuub container gebracht. Mijn zoon had voor mij een 6 kuub besteld het was geen probleem voor de chauffeur om hem binnen 10 minuten om de juiste te brengen. Zeer vriendelijke chauffeur. Kan gebeuren toch het blijft mensenwerk. Top!

Heel simpel container bestellen!

Bestellen ging heel simpel Ook de juiste afvalstroom kiezen wordt duidelijk uitgelegd Wellicht is het voor een particulier die geen ervaring heeft met een container bestellen handig om een bevestiging attentie mail te sturen dat de container “morgen geleverd en gehaald wordt”

GEWELDIG.

Netjes en op tijd afgeleverd, op de juiste aangegeven plek.

Komen afspraken niet na.

We hadden netjes aangegeven waar de container geplaatst moest worden maar helaas werd hij toch op straat gezet. Ik heb gebeld en er werd beloofd dat ze de volgende dag zouden komen om hem op de aangegeven plaats te zetten. Om 4 uur was er niemand geweest en dus weer zelf gebeld en werd er gezegd dat de aangegeven plaats niet mogelijk was. De dag ervoor hebben we foto’s gestuurd van de situatie en was het geen probleem. Het werd een beetje een raar verhaal met 2 verschillende smoezen. Uiteindelijk staat de container nog steeds op straat ondanks herhaaldelijk aangegeven dat het een gevaarlijke situatie is.

Makkelijk en snel geregeld

Super gemakkelijk online besteld en betaald en op de bestelde datum en tijdstip keurig afgeleverd.

Nette levering en op tijd

Snelle service en netjes op tijd

Snelle levering conform afspraak

Stipt en probleemloos

Stipt op tijd geplaatst en opgehaald. Jammer dat er geen afdekzeil bij zat maar bij de bouwmarkt is dat voor 10 euro te krijgen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Info op de site overzichtelijk, eenvoudig keuze maken en bestellen. Contact via de chat verliep wat stroef en traag. Dan is bellen handiger.

Bijna duur foutje

Men was vergeten de einddatum in het systeem te zetten. Na een beltje, met lang wachten, werd de fout hersteld. De puincontainer bleef ondanks dat nog een week staan. In een betaald parkeergebied.

Hele proces ging zoals verwacht mag worden. Top!

Niet heel veel toe te voegen. Bestelling via de site is simpel en overzichtelijk. Zonder verdere contact gebracht en opgehaald volgens afspraak. Bedankt en tot een volgende keer.

nooit meer

container besteld ik werd anderhalf uur vantevoren gebelt of het een dag later kon nee ik zit met een planning wij zijn invalide en afhankelijk van andere mensen hij werd toch gebracht en de planning was een dag later ophalen mensen geregeld om alles weer op zijn plaats te zetten niets vernomen van het bedrijf niet op komen dagen wel mocht er een kop op omdat de container niet leeg was deden ze niet moeilijk over

Leuk en aardig personeel , op tijd en afspraak

Vroeg in de ochtend geleverd daar waar ik hem wou hebben, en de volgende dag netjes weer opgehaald. Echt top

Wij moesten door omstandigheden liefst de volgende dag al een container aan huis hebben. Na een aantal belletjes naar bedrijven in de regio te hebben gepleegd leek dat onhaalbaar te zijn. Bij puincontainershop online de gewenste leverdatum + tijd ingevuld. Staat de volgende dag om 07:00 uur de container in de tuin. Dat was echt geweldig snel.

Het bestellen vooraf was erg makkelijk en prettig. De dag van levering ging niet heel soepel, want de levering was wat laat en hierover werd ik niet duidelijk geinformeerd. Gelukkig ging de levering zelf en het ophalen heel soepel.

Geweldige service

Super correct bedrijf.

de goedkoopste bak die ik kon vinden

Makkelijk bestellen en de bak stond op tijd keurig op z'n plek

Een chauffeur met talent!

Dat de container op een lastige plek neergezet moest worden wist ik. De hoop dat het ging lukken werd kleiner toen er op het terrein ook nog een festival werd gehouden. Toch wist de chauffeur de vrachtwagen in zijn achteruit door de smalle wegen te manoeuvreren en op de gewenste plek te zetten! Geweldig om te zien. En echt mega dankbaar.

Een aanrader

perfect.

Eerste afspraak moeten wijzigen ivm kapotte lift: geen probleem. Bij aflevering in de ochtend aangegeven maar een klein deel van de container te kunnen vullen werd ik in de middag al gebeld of deze opgehaald kon worden: perfect en vriendelijk personeel.

Goed geregeld!

Makkelijk te regelen en keurig gebracht en opgehaald.

Alles vlot geleverd volgens afspraak

De container werd keurig op tijd afgeleverd en ook gewisseld

Afspraak=Afspraak

Snel en goed gehandeld

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Wij verhuren afzetcontainers voor bouwafval, puin, houtafval, groenafval, grof vuil en dakafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van het afval.