Op tijd geleverd, prijs kwaliteit is uitstekend

Good value for money

It was my second time that I purchased from this site, the overall experience was good, the quality of products was as described just the delivery was a bit delayed which in overall was fine

Goede service en fijne broeken

Alles is gegaan zoals verwacht

Alles is gegaan zoals verwacht, ook de Leveringstijd in de site staat goed omschreven.

goede merken , snelle levering

prima service , zie boven

Ik werd gebeld over mijn bestelling

Erg vriendelijk en kreeg een telefonische vraag over mijn bestelling. Top. Nu in afwachting van de broeken zelf. Komen vandaag binnen.

Super geregeld

Alles goed verlopen

Fijne Jeans webshop

Heel groot assortiment en super snelle verzending.

Prima geleverd

Alles goed aangekomen en broeken passen perfect

Klantvriendelijk en snel.

Klantvriendelijk bedrijf. Denkt met je mee. Snelle levering.

Heel erg goed

Goeie communicatie.

Bezorging snel

De bezorging ging snel en goed. 2 broeken besteld. Helaas was er 1 te klein, beetje jammer dat je dan zelf de retour kosten moet betalen. Kost mij weer 7,95 extra. Hopelijk is een maat groter wel goed, als die weer retour moet worden het dure broeken.

Zeer mooie broeken en snelle levering

Alleen jammer dat ik een lichte kleur had besteld, maar kreeg donkere, ik had ze nodig anders terug gestuurd.

Wat ik besteld paste perfect

Prima jeans

Prima jeans

Een fijne en mooie broek

Vond alleen een week wat lang duren , om dat je tegenwoordig spullen vaak met 2 dagen in huis kunt hebben maar er zal vast een rede voor zijn maar ben er ontzettend blij mee

Onvoldoende

Levering duurt lang. Diverse malen gebeld, nooit iemand te spreken gekregen. Uiteindelijk via mail gelukt en gevraagd geld te retourneren. Niet gebeurd. Uiteindelijk wel de spullen gekregen

Veel keus en goede en snelle levering

Veel keus op website Goede en snelle levering Leuke prijzen

goede service

ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Snelle bestellen en snel geleverd

Snel verzonden en ontvangen en prima kwaliteit

Fijn om bij twee broeken € 10,- per broek korting te krijgen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd. Bestelde volgens verwachting

vlot afgehandeld

Dinsdag 2 spijkerbroeken besteld, woensdag betaald, vrijdag ontvangen. De broeken lijken goed. Dit merk had ik nog niet gehad, Only and Sons.

Lieferzeit von 5 Wochen, ohne einen Hinweis.

Ich habe 5 Wochen auf meine Ware gewartet. Da dieses aber nicht kommuniziert wurde, hatte ich schon Angst um mein Geld.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Misterstraat 15