Goede uitleg over de kleding prettig geholpen

Fijne zaak leuke verkoopster erg vriendelijk je wordt top geholpen. Ik ga vanaf Doesburg graag Jeans B

Verfijnd

Een levering van pure kwaliteit, goede service en louter mooie broeken En uitermate vriendelijke werknemers / eigenaar

Top Winkel

Heerlijke broekjes, top eigenaar, die ene van tv!

Geweldige service en goede kwaliteit

4 broeken besteld, volgende dag aan huis bezorgd, Toen het bleek dat er 2 broeken toch te klein waren had ik binnen 2 uur de juiste maat al in de kast liggen!

Geweldige levering

Goede Service, toffe eigenaar

Een fantastische plek om een mooi broekje te scoren! Fijne merken en een zeer goede service! Ook voor een jasje, polotje of overhemd is dit een zeer geschikte zaak.

Perfecte service

Snelle service en persoonlijke aandacht! Kwaliteit ook goed! Kortom, een fijne winkel om kleding te halen.

Klantenservice op en top, en een heerlijk vol assortiment

De persoonlijke service en afhandeling van retouren, bovenop de snelle levering en natuurlijk heerlijke broeken, maakt dat ik hier mijn broeken blijf bestellen :)

Snelle levering, product zoals op foto's. Enige minpuntje vind ik dat achteraf betalen niet mogelijk is. Zeker bij jeans is het fijn om meerdere maten te kunnen bestellen en rustig te passen. Maar los daarvan, fijne en betrouwbare webwinkel. Aanrader!

Snelle service voor zowel de levering als het terug storten van het geld. Indien er wat was werd er contact opgenomen

Ik heb een goede ervaring opgedaan bij Jeans Brothers.

Er is telefonisch contact met mij opgenomen omdat mijn bestelde broek niet meer te bestellen was. Toen heb ik een broek van een nieuwe collectie aangeboden gekregen. De meerprijs namen ze voor eigen rekening. Ik ben tevreden over het overleg en de afhandeling.

Snelle, correcte afhandeling en fijne service. 1 broek was niet meer aanwezig maar ik werd direct gebeld met een andere oplossing.

Snelle en nette service

Snelle levering en betrouwbaar. Alleen jammer dat achteraf betalen niet mogelijk is. Toen ik een artikel retour stuurde, werd het bedrag wel snel teruggestort

van 1 broek was er een knoop af binnen 2 dagen al een nieuwe binnen

Snelle levering en keurig verpakt.

Op tijd bezorgd en tevreden met de kleding.

Duidelijke website, gemakkelijke keuze en eenvoudig te bestellen. Snel in huis.

Zeer goed geholpen na een mail van mij over een broek. Duidelijk en vriendelijk uitleg hoe e.e.a. Online besteld kon worden. Broeken waren al “achteruit” gelegd ivm laatste exemplaren. Levering snel en netjes verpakt. Broeken waren precies goed! Een aanrader Jeans Brothers

Heel mooi en goed verpakt

Top geregeld!

Geweldige service en super kleding

Spijkerbroek gekocht. Goede prijs, snel geleverd en heel blij mee !

Zeer goede service

Goede webshop

Keurig afgehandelde bestelling en snel en vlot verzonden en ontvangen.ondanks de Corona periode.

Jeans besteld en snel geleverd. Zaterdag besteld en woensdag bezorgd. Klein minpuntje is dat het niet door de brievenbus paste

Mooie aanbiedingen

Snelle verzending ben er blij mee thanks

Misterstraat 15

7101EN Winterswijk