super snelle levering

hoop commentaar op de aanbieding voor 61 cent een blikje olijfolie! maar super geleverd!

Mooie verpakking, mooi blikje, heerlijke olie

Een echt cadeautje!

Professioneel, kennis van hun producten en website overzichtelijk, en prima geholpen. Mvg John Verheek watermuur nummer 12 pc 1991jp velserbroek Noord Holland.

Bedrijf wat snel reageert

Mijn aanvraag voor olijfolie werd snel op gereageerd. En overigens fantastische olijfolie!

Delicious!

We love this oil, and it’s a must-have in our household. We’ve been buying it for a couple of years now, and we are happy with it. Super fast delivery, sustainable packaging, and well-thought branding design overall!

Heerlijke olijfolie!!

Keurig optijd geleverd.

Kwalitatief, snel bezorgd en lekker

Een smaakvolle kwalitatieve olie met een goede service voor olijfolie en voor een biologisch product goed te betalen. Momenteel heb ik het als student niet breed waardoor een abonnement nog geen optie is. Ik overweeg dit later wel als ik werk heb want daarmee heb ik dan ook direct altijd olie in huis.

Verpakken kan beter

Snel geleverd. 2 blikken lagen tegen elkaar aan te rammelen (ondanks vulmateriaal) met als gevolg deuken. Niet fijn als bedoeld om cadeau te geven

Gkazas is a Premium Olive Oil

Gkazas is a Premium Olive Oil. It has its delicate yet tasteful richness. It's perfect for cooking various dishes and as complements for salades. Besides that, Gkazas has an excellent service, punctual & very nice promotions! We are really impressed!

Great

This month I received my first order. So the olive oil tasting has just started. Emails and delivery perfectly on time

Echt super lekker

Goed product , lekker .

Goede snelle levering

Prima product voor goede prijs. Al jaren onze eerste keus.

Heerlijke hoogwaardige olijfolie!

De olijfolie van Gzakas is een zeer goed product; zacht van smaak en gezond! Heerlijk in salades of om mee te bakken.

Awesome!

We have been using this olive oil for a couple of years now. Every couple of months we order 5 liters. Less pancaking and we never run out of olive oil at home. It’s very delicious and makes every meal taste so much better!

Heerlijke olie

Wij bestellen al enige jaren en aantal 5 liter blikken per jaar, altijd tot volle tevredenheid. Snelle levering

Hele goeie klantenservice, goed geholpen. Heerlijke olie

Ik ben ontzettend goed en persoonlijk geholpen

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goede communicatie!

Snelle bezorging en prima olijfolie

Al meerdere keren deze olijfolie besteld. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Levering ging snel

Great olive oil to use for various recipees

Great olive oil which comes in a handy 5l can

leuke aktie

Leuke aktie om kennis te maken met de olie, dmv een klein proefpakketje te kunnen bestellen

Lekker en handig

Mijn blikje gekregen,erg handzaam verpakt. De olie is smaakvol en bakt prima, je kunt echt het verschil proeven. Lekker voor pastagerechten maar ook in een salade.

Besteling niet ontvangen

De olie is na 6 dagen nog niet ontvangen! En telefonisch zijn jullie niet te bereiken

top en Correct

zeer correcte levering de olijf olie vinden we super lekker ook vinden we de doosjes zeer gemakkelijk in gebruik gebruiken deze nu al een tijdje en nu ook meer en meer in al onze gerechten vinden het veel gezonder

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super leuke actie gewonnen

Heerlijke olijfolie gewonnen met een super leuke actie. Na winnen binnen 3 dagen sl in huis. En de olijfolie is heerlijk. Super blij mee.

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam