Zalig product

Heerlijke olijfolie

olijfolie

goeie lekkere olijfolie je kan er je pasta en vlees mee maken de smaak is goed

Heerlijk

Tot nu toe de beste olijfolie

Super fijne actie

Wat een super fijne actie , om gratis een blikje olijfolie te kunnen proberen, heel erg leuk, en handig om te bepalen of je het wel of niet wat vind zonder meteen met een grote hoeveelheid te zitten. Moeten nog proeven, maar actie is al geslaagd lijkt me. Bedankt !

Goede olie in leuke verpakking

Sample ontvangen via post. Olie is lekker en de verpakking is leuk.

Erg smakelijk .

Heerlijk en zacht van smaak.

Gkazas geeft mijn bereidingen net dat tikkeltje meer qua smaak in vergelijking met ander soorten olijfolie. Eveneens super lekker op een stukje Ciabatta bij de soep. Een heerlijk zachte olie. Wij houden ervan!

Mooi bedrijf

Ik heb deze nog niet gebruikt, maar jullie mooie verhaal achter dit product geef mij vertrouwen dat het een verrassend en lekker product zal zijn

super lekkere zachte olijfolie met veel smaak

Heerlijk olie die voor veel doeleinden te gebruiken is. Top!!

Excellent

I loved the tryout thank you

Super lekker die Gkazas olijfolie.

En een schattig 50ml blikje. Dankuwel

Smaakvol

Zeer lekker en licht maar smaakvol.

Authentic taste

I really enjoyed the aroma and taste. Very authentic. Boxing, description, history of the product is amazing.

Wauw

Heerlijke olijfolie !!

Heerlijke olijfolie

Geweldig!

Lekker olie,topsmaak!

In 1 woord super lekker.

Goede rijke olie veel smaak zeer tevreden heel de familie aangeraden

Erg lekker

Handig en praktisch

Goed product. Fijn thuis bezorgd. Prima!

Echt goed

Ik vind her super goed

Erg lekker olijfolie

Prachtig product

Lekker product in fijne verpakking. Persoonlijk zou ik wel in kader van sustainability de verpakking halveren.

De Ghazas olie heeft een uitstekende smaak. Wel voor ons iets te duur om zo te kunnen kopen maar je proeft dat het puur is. Zeker aan te raden! Indien mogelijk ook verkopen in gewone winkels. Bespaard heel wat bezorgingskosten.

Prima olijfolie

De olie is heerlijk zacht met een beetje pittige "afdronk" waaraan je versheid en kwaliteit kunt proeven. Er kan ook mee gebakken worden, maar komt beter tot z'n recht wanneer de olie niet verwarmd is bijvoorbeeld bij salades of om een gerecht af te maken.

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam