Lekker

Volgens mijn vrouw een heerlijk product om mee te werken

Super fast!

Fast and well-packed, thanks!

Netjes ontvangen in mijn brievenbus.

Het blikje netjes ontvangen in mijn brievenbus en er zat een handig tuitje aan om het uit te schenken. Ik heb het vergeleken met de door mij in gebruik zijnde olijfolie van Carapelli, olio extra vergine di olivia en ik constateerde dat de Gkazas een scherpere nasmaak heeft. Ik moet wennen aan het smaakverschil want de Carapelli is minder scherp van smaak achteraf.

Leuke kennismaking

Gratis blikje leuke manier van kennismaken. Erg lekker, zeker de moeite waard om te blijven gebruiken

Een smaakvolle olijfolie!

Een smaakvolle olijfolie. Een schaaltje olijfolie, beetje zout en wat vers brood. Oordeel zelf.

Prachtige Extra Virgin olijf olie

Een mooie Extra Virgin olijf olie, vol en rijk van smaak. Je proeft de zon!

Fijne levering. Lekkere olijf olie. Goede hoeveelheid om te proeven en super in salade

Heerlijke olie, goede en vriendelijke communicatie en levering.

Gewoon perfect en heerlijk van smaak.

Ik heb genoten van de olijfolie.

TOP!

Neutraal, zeer aangenaam verrast, ga zo door zou ik zeggen ÉN lieve groetjes van Nazia Malgoezar-Smid :)

Zalig lekker!!!

Zalig lekkerrrrr!

lekker

heel vol van smaak, een aanrader!!

Lekkere olie, snelle bezorging

Lekkere olie, snelle bezorging

Heerlijke olijfolie en super handige webshop

Fijne site om te bestellen met snelle service

zie cijfer waardering

Correcte en vriendelijke tel. contact, service en bezorging!

Gewoon een top product!

Heel erg tevreden met de snelle levering en natuurlijk super lekker!

Gewoon super

Lekkere correcte olijfolie

Heerlijke olijfolie

Altijd snel en goed verzorgd. Thuis bezorgd.

Hmmm... Lekkere Gkazas olijfolie!

5 liter vaatje olijfolie! Lekker koken, kruidenolie's, goed voor de huid... Zoveel ideeen voor wat ik met Gkazas olijfolie ga maken! Tot het volgende vaatje... Lief

Fijne smaak

Lekker

Snelle en correcte levering, superlekkere olie

perfecte levering,de 2e keer.

Levering en de kwaliteit zijn beiden top

Alles verliep vlot, bestellen, paar dagen erna lekkere olijfolie thuis. De olijfolie leren kennen door vrienden en dan wil je geen andere olie meer. Top!

Als ik bestel heb ik jullie 5 liter blik 1-2 dagen later in huis (ik ben n=bij jullie begonnen met bestellen na het artikel in dagblad Trouw. Ik vond jullie initiatief erg leuk en daardoor gaan bestellen).

Heerlijk product en service!

Lekkere smaak , fijne dat gzakas transparant is over het proces. Levering is snel en op tijd.

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam